ראיתם מה קרה עם אולמרט מה אתם אומרים על זה?חננאל האגדי
סוף גנב לתליה...צחקן
מקרה לו?מופי=]]
צריך לנהוג עם זה בזהירות.מ.מ.י.ר
איננו מחניפים לרשעים חלילה, אבל זהו ראש ממשלה ואנו צריכים לכבד אותו באופן מינימלי. ידוע שהרב צבי יהודה זצ"ל לא הסכים שיפגעו בראשי הממשלה או יקנטרו אותם, ולדוגמא על בן גוריון הרב צבי יהודה אמר הרבה דברים "לא נעימים" (מובאים בחוברת של הרב קלנר) אבל הוא אמר אותם רק אחרי שבן גוריון לא היה ראש ממשלה. ואל תביאו ראיה מהמכתבים שהרצי"ה כותב על הממשלה החלשה ושזו חרפה וכו' בזמן מה שקרה עם קיסינג'ר, כי הרצי"ה ניגש אל כולם עם כבוד, (יש דינא דמלכותא דינא, ישכיל עבדי ח"ו) וגם כשכתב על התנגדות למעשים כאלו של גירוש וחורבן, בכרוז שהוא הוציא הוא קודם כתב על היחס למדינת ישראל כראשית צמיחת גאולתנו, ולאחר מכן, מתוך כך, אסור לעשות מעשים של החזרת ארץ ישראל.
חוץ מזה, לא להיחפז. אהוד אולמרט עדיין חשוד, זה לא אומר שהוא עשה את זה. אולי כן, אולי לא, ו"הוו מתונים בדין".
ודבר שלישי, אם זה יקרה - לא בטוח שיהיו בחירות, ואז ציפי לבני תהיה ראש הממשלה. יש לנו נסיון מר עם נשים שהם ראשי ממשלה, ודעותיה הם נראה לי עוד יותר גרועות מאשר של ראש הממשלה הנוכחי. אני לא בטוח שזה עדיף.
אין לי כוח להתייחס.תפוזה 1
סייג לחכמה שתיקה ודאי וודאי שלממלכתי שאין חכמה כללהאריאלניקהנאמן
אין ללמד זכות על ערב רב, ושיהיה ברור אולמערט הוא ערב רב. נקודה!
הא טוב לדעת שלפנאטים יש בינה חכמה ודעת טוב שאמרתחננאל האגדי
חכמים היזהרו בדבריכם.מ.מ.י.ר
זה לא טוב שבאים במסווה של קנאות ואומרים דברים כאלו. אני בטוח שהדברים נאמרו בלי כוונה ומתוך להט, אבל הם צריכים לבוא מתוך התורה. אני לא בתנועת נוער, אבל בסניף אריאל שיש לי ליד הבית כתוב בגדול "בציפייה לבניין אריאל". והחפץ חיים כתב בהקדמה שחטא הלשון הוא מעכב את הגאולה השלימה.
וכתבתי את ההודעה הקודמת ממש בקיצור דברים. יש עוד כל כך הרבה מה להרחיב במה שכתבתי בהודעה הקודמת. אבל תדעו רק, שהרב טאו הוא גדול תורה ודעת תורה שלו היא לפי מרן הרב צבי יהודה, וצריך לקבל את זה בענווה, ולדעת שהם יודעים תורה יותר מאיתנו. ו גם אם לא מסכימים, צריך לקבל בענווה.
שבת שלום!
ואגב, דניאל..מ.מ.י.ראחרונה
תשאל את הרב שלמה לוי שליט"א אם ראש הממשלה הנוכחי הוא ערב רב.. אני חייב לדעת מה תהיה התשובה שלו..
וחוץ מזה, המפלגה שלה אתה משתייך לא חושבת כנראה שראש הממשלה הוא ערב רב, כיוון שהיא יושבת איתו בממשלה. (ואסור להתחבר לערב רב, גם לא בשביל לתמוך בישיבות, ומה עוד שהח"כים שלה ממלאים ממש תפקידים רציניים, כמו שר התקשורת, שר התמ"ת וכו').
מה עבר על האיש?מאחורי הקו
(תקנו אותי אם אני טועה כן?)
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>