עבר עריכה על ידי _אמיר_ בתאריך ב' שבט תשע"ב 13:34
עבר עריכה על ידי _אמיר_ בתאריך א' שבט תשע"ב 16:07
אני חושב שבדברייך ישנה הכללה וצריך להזהר מדברים כאלו ובכלל ממציאות של לשון הרע.
"תגידו ת'אמת לא נימאס לכם לחיות בבלבול כזה ענק..
מצד אחד הלכה מצד שני מה שבא לכם..
זה לא נכון,אנחנו לא חיים כך ולא חושבים שאפשרי לחיות כך מבחינה לוגית.אם יש כאלו שחיים כך הם לא המייצגים של כולנו.אולם היחס לא צריך להיות שאת מי שעדיין לא מקיים את כל ההלכה זורקים,מנסים לקרבם ולהשיבם בתשובה.
איך בני עקיבא מסתדר עם נגיעה ובנים בנות-דבר האסור על פי ההלכה..
זה דיון שלם בפני עצמו מכל מיני נקודות,שגם אין לי את הכלים להכנס אליו ולכן לא אגיב בנושא זה.
וכן מבחינת הבנות-חצאיות ללא גרביים מזה הפסיחה על 2 הסעיפים במוצהרות כזו??????????
גרביים נתונות במחלוקת,ומי שהולכות ללא גרביים סומכות על המשנה ברורה ואולי גם על עוד פוסקים.בודאי שזו לא דוגמא על עבירה על ההלכה חלילה.קראי בהרחבה במה בדיוק מדובר בסוגיה הזאת כדי להבין את הסוגיה :
http://www.kipa.co.il/ask/show/237408
ה' ירחם ויעזור...די לאמונה בשיתוף,או חרדים לדבר ה'..או חילונים אבל די... די!!! לשטויות הללו הכל יחד...
ללא קשר לנושא השרשור,מה שאת אומרת לא נכון,"או חרדים לדבר ה'..או חילונים אבל די..." אם מישהו נמצא באמצע (כאשר זה לא לגיטמי) אומרים לו בחר צד (ובאמירה הזאת אומרים לו שעדיף אפילו שיהיה חילוני אם לא חרדי) ? מנסים לקרבו ולחזקו,אך כמובן שלא אומרים או או,כי כל זמן שהוא מקיים מצוות עדיף כמובן ממצב בו הוא לא מקיים מצוות.אך כמובן שהחובה של יהודי היא ללכת בדרך ההלכה בלב שלם.
אתם מתגייסים לצבא ומתבאסים על זה שמביאים נשים וכו' או כשרות..
מצווה מהתורה להתגייס לצבא.
למה לא הצהרתם קודם"חכם עיניו בראשו"!!! אתם ניכנסים למחלוקות ואז מתפלאים למה לא הולך לכם בכלום...
אני לא מבין במה מדובר.
נוער הגבעות....--גם הם עם השטויות שלהם...דדדדדדדיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!
לא צריך להכליל את כל נוער הגבעות,ובאופן כללי לא כל הציבור הדתי לאומי הוא "נוער הגבעות" .
ניתן להצביע על שוליים של כל חברה ולצייר אותם דווקא כרוב כ "עמוד השדרה של החברה" זה כעין מה שעושה התקשורת לחרדים ולנו,אנחנו צריכים להיות קרובים ואנחנו מתפלגים,למה ?
אתם הורסים את המדינה..
אני חושב שאת צריכה לחזור בך מאמירות כאלו.ההפך הוא הנכון.
אשמח לקבל הסברים מדויקים בנושא..!!!!--מרציניים עם תשובות"