תגידו למישו יש רעיון מקורי לתחפושת משותפת לפורים??בדמייך חיי
חודש טבת? או שאני חולה ?! מה פורים???שטוזי...=)
חחח לא פשוט....אני וחברה שלי רוצות להכין אותה מראשבדמייך חיי
תאומות סיימיות, לב שכל אחת חצי ממנו......קשקשן על הגג
תקע ושקע*חזרזיר*
מגדלי התאומים
איקס וואי (x+y)
זה מה שעולה לי ולאחי ולאימי (
) כרגע,
הרבה בהצלחה, והרבה שימח'ס!
אני אשתו של השטן והוא השטן שנינו ורודיםדניאלהה
[עריכה: אסור לאמר את שמה]
כאילו עם קלשון ורוד עדשות ורודות וקרנים ורודות ובגדים שחורים מתוק לא?
מה זה x y נשמע מגניב?דברי שיר.
|מחכה לפורים|ט!הר
בן המלך והעני
- דניאל -
ומשום ששניהם דומים - מסכות.
חחח עמי ותמי מישום מה זה עלה לי...הודה גולדה=)
טו גזר... (שני גזרים, ביחד... ועוד פוול שנינויות.)במבליק
2 פחיותפיתה פיתה
נגיד של RC ואורנג' או משו...........
חחח.. אני וחברה שלי התחפשנו ביחדשפילבלעע
לעמי ותמיD:
שחור ולבן, כפתור ופרח, מלאך ושטן,שום דבר,(שום ודוורXDD) ,שוד ושבר(שודד ים ואחד שיש לו שבר - \קו חוצה בגוף), הקאבויים מצעצוע שלסיפור(איך שלא יקראו להם.
המלאכיות של צ'ארלי(?) -- תחשבי על זה .. בטוח תמצאי משו.. בהצלחה ((=
שום דבר....(=שום ודוור) לא יודעת איך מתחפשים לשוםלהשליך את השכל=]
![]()
הערה לגבי ה"תחפשות" למלאכים כביכולשואף לאור
אולי יש בעיה ל"התחפש" לדברים שאינם פיזיים כמו מלאכים(אני מתכון מבחינה הלכתית ורעיונית וכו'),כמו כן כנראה מי שירצה להתחפש לזה יעשה זאת בצורה המעותת שהנצרות הגשימה אותם,והמעוות בזה בין השאר זה הן בהגשמה ע"פ דמיונם המעוות והן ההגשמה עצמה,לא מדובר כאן בעניינים גשמיים.ואולי זה אסור להתחפש כך.
תודה רבה...אבל אני רוצה יותר בכיוון של משחקי מיליםבדמייך חיי
כבר עכשיוידיד
תאומים/ות סיאמים/ות....studiomc8
בבא בובה ובא בימים, סרוגות וסגולותמוריה בשמחה
כמה רעיונות נחמדים שלא דורשים יותר מדי הכנה:
1. בבא בובה- לא בטוחה שאתן יודעות מי הדמות (זה היה מזמן בתוכנית "זהו זה"), אחת מתחפשת לבבא של המרוקאים (גלביה, זקן, תרבוש וצעיף לבן שמכסה את התרבוש) והשניה לבובה עם קוקיות ולחיים ורודות.
2. בבא ימים- הבבא אותו הבבא והשני לובשת כחול תולה על עצמה שלטים של כל מני ימים (ים סוף, ים התיכון, וכו') דגים ממדקבקות והמהדרות קצת אצות /או לחילופין כמה שבע שלטים של יום א', יום ב' וכו.
תחפושות ליחידות שיותר כיף להתחפש אליהם בשתיים 
3. סרוגות (הסדרה למי שלא מעודכן)- מתלבשים מכף רגל ועד ראש בגדים סרוגים (סוודר, גרבים וכו')נסו שיראה מצחיק, וביד כיפה ומסרגה / מסרגות סבתא וחוט סמר עבר ונחמד (וכמובן שאפשר לשדרג את זה לסבתות סרוגות ).
4. סגולות- מתלבשים מכף רגל ועד ראש בגדים סגולים ומכינים צרור פתקים עם סגולות, אפשר לתלות על הבגד כל מני חמסות וכו.
ולסיום סיפור- באחד מימי הפורים התחפשנו בעלי ואני לבבא וסגולה , וברגע שיכור במיוחד בעלי אמר "אני בבא נותן סגולות אבל יש סגולה אחת בעולם שאני לא נותן לאף אחד"
פורים שמח.
נדנדה כתומה.
אני התחפשתי לכמה דברים שאפשר לעשות ב-2> גזר גמדי (אחד גזר אחד גמד) כדור פורח (אחד כדור ואחד פרח) מלכים א' ומלכים ב' (2 מלכים, אחד עם כתר א' ואחד עם ב'..)
מבחינת הלכה דיברו כאן עכשיו מבחינת נוחות...אבודה!
סיאמיות זה אחד הדברים המעצבנים להיות כל הזמן דבוקה לחבר שלך כאילו דבוקה דבוקה ופחיות זה ממש מעצבן ללכת עם עיגול ענקי מסביבך...
אדון עולם...פיתה פיתה
אחד לאדון והשני לעולם...
אתן לך כמה מהתחפושות שאני אירגנתי בצעירותי
:כתמר יפרח
- MP3- אם פי שלוש, אישה עם מלא ילדים ומוצצים בכיסים..
-היפהיפיה הנרדמת- שמלה, כרית,תסרוקת מבולגנת, נעלי בית ומברשת שיניים.
- לכלוכית- סינדרלה האמיתית. עם כלי ספונג'ה והשלט "זהירות משטח רטוב"..
-להתחפש עם חברה למלווה מלכה- אחת מלווה נשק והשנייה מלכה..
הנה כמה רעיונות משנה שעברה:קיש חצילים
המלאכיות של צ'ארלי! פעם אני ושתי אחיותי היקרותבת-ישראל-וציון
התחפשנו ביחד.... לבשנו מעילי טרנץ' (ככה קוראים לזה באנגלית, נראה לי שקוראים להם מעילי לבד בעברית...) שחורים (עם חצאיות שחורות) ושמנו מגפים שחורות ומשקפי שמש ואימי קנתה לנו אקדחים.... זה היה ממש כיף ומגניב! הינו כאלו סוכנות חשאיות....
עוד רעיונות לתחפושת משפחתיות שלא יצא לנו להגשים:
שלושת הבנות מ"כנר על הגג" (כעיקרון יש חמש, אבל השיר שלי ושל אחיות שלי הוא השיר של השידוך מהמחזה, וחוץ מיזה שלבנות הקטנות אין ממש אישיות הן יותר ניצבות...)
וגם חשבנו על "הקוסם מארץ עוץ" (אנחנו ארבע ילדים במשפחה- שלוש בנות ובן, רצינו להתחפש ביחד לדורת'י, האריה, איש הפח והדחליל....)
כמה רעיונותאנונימי (פותח)
1. בילבי- שתי צמות או שתי קוקיות. אודם, צלליות וסומק ורוד ולצייר נשמים. חולצה וחצאית צבעוניים ומקושקשים וגרביים צבעוניות- כל גרב דוגמא אחרת. ולק צבעוני- כל אצבע צבע אחר.
2.ראפרית- מלא שחור בעניים שיער מפוזר עם ספריי אדום,כובע לצד עם $, קפוצ'ון ענק, שרשרת $, חצאית שחורה קצרה, טיץ שחור ונעליים גדולות שחורות.
לי יש רעיון..שוקולד קרבי=)
התחפשתי לזה פעם אם חברה שלי וזה ממש חמווד
ל"מהודו ועד כוש"
אחת מתחפשת לכושית אחת להודית..
ועדיף אם הכלל
להודית- חלוק כזה של הודים והנקודה על המצח שתי צמות..
כושית- פרצוף חום, פאה חומה מתולתלת...
קיצר זה דיי ברור
ראפרית ובילביאנונימי (פותח)
ראפרית- עם שרשרת וכובע $ עם מלא שחור בעניים שיער מפוזר עם ספריי ורוד קפוצ'ון ענק חצאית שחורה קצרה טיץ שחור ונעליים שחורות גדולות
בילבי- צלליות סומק ואודם ורוד ולצייר נשמים שתי צמות או קוקיות חצאית וחולצה צבעוניים ומקושקשים גרביים צבעוניות כל גרב דוגמה אחרת ולק צבעוני כל אצבע לק שונה
פר ופראילה שלוחה
בת דודה שלי התחפשה עם חברה שלה לפני שנים...
כל אחת מתחפשת לפרה בצבע אחר - אחת פרה לבנה עם פרחים שחורים, ואחת שחורה עם כתמים לבנים (לבן-לבן או שחור-שחור וכתמים מטפט בצבע הנגדי)
אפשר גם פרפר ופרח
שילגיה וגמד
אני ואחותי התחפשנו פעם למתקן החלומות (היא) ולחלום ורוד (אני)
מתקן החלומות: סרפן (או סרבל לבנים) בצבע בז', על הלבבית היא ציירה איזה ציור מתוך הספר וחיברה בסיכות או משהו. כובע כזה כמו בספר (לא יודעת להגדיר בדיוק - תסתכלו על הספר) - את הכובע היא הכינה בעצמה על בסיס של כובע מצחיה רגיל שמעליו בד חום (מודבק על המצחיה ו"שמן" יותר בכיוונים אחרים). אפשר בטח גם חוט ומחט (רצוי גדולים)
חלום ורוד - ממש פשוט: חצאית וחולצה בצבע ורוד, נעלי בית ורודות. אחותי תפרה לי מעין עליונית בצורת ענן מבד ורוד קצת מזעזע. לי היתה גם שמיכת פליז וורודה.. ממש כיף... 
הבאסה - כמעט אף אחד לא ידע למה התחפשנו 
אני ואחותילמענך
התחפשנו ביסודי לחבל כביסה!
צחוקים להיזכר בזה! ![]()
עטפנו את עצמינו בסדינים לבנים
וקשרנו בין הכתפיים שלנו 2 חבלים עם אטבים
ונדדנו בין הכיתה שלה לכיתה שלי...
אחותי התחפשה עם חברה שלה :........הדר!ש=)
אשכולית
אש-קולית..
חחח זה היה מגניב!!!
יש גם..!ה' הוא המלך!
שושן הבירה (שושנה ובירה)
ישתבח (איש טבח) / ישתבח שמו
חמשוש (עם שוש של הבמבה)
נחבא אל הכלים
בגתן ותרש
משלוח מנות
כרפס ותכלת
אורה ושמחה
ועוד צמדים כיד הדמיון הטובה
משנכנס אדר מרבין בשמחה
זה הדבר הכי עתיקאברהם איתן
אבל זה היחיד שאני מכיר - שום דבר
אחת מתחפשת לשום והשניה לעיתון דבר(מדביקה על הצמה חתיכות עיתון וכו)
לא קראתי הכל- מקווה שלא אמרו>>>>מתלהב"ת גאה
חיות בסרט!!
מחופשות לאיזה שהם חיות ומחוברות בסרט!!
מניסיון יוצא ממש טוב..
<אולי קצת נדוש..>
באלגןנעומה=)
באלגן
ובא לגן...
רב ותלמיד...האדמו"ר מצנעא
שלום אפשר לשאול איך מתחפשים לפיליפינית?נעמה ושירה
)))בדמייך חיי
וואיי ממש תודה לכולם על כל הרעיונות היפיפים!!ממש עזרתם!!!!!!!!![]()
אההה... חח.. יש לי כמה..אודיוש=)
יש עכבר העיר ועכבר הכפר וזה מהממם חברות שלי עשו את זה והשקיעו ולעכבר העיר הביאו מזוודה וכזה תג על החולצה של השם שלה.. ולעכבר הכפר סרפן גינס ושפם והיא הביאה בעלי חיים... ויש רב קן.. רב וקו וזה מגנייב ויש פיליפינית וזקנה בכיסא גלגלים.... ויש 2 ליצנים ויש פופקורן ביתי ופופקורן קולנועע... וזה ממש אדייר... ויש 2 תינוקות.. ויש ויש... זה מה שעלה לי הלוואי ותמצאי.. בהצלחה לך..
תודה רבה
בדמייך חייאחרונה
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...