אני נואשת, אשמח לתגובה...אנווכי !

כתבתי את המכתב הזה לחברה שלי, לא שלחתי לה אותו...

אשמח לתגובות ועזרה , אני כבר לאיודעת מה לעשות!

ד'א, נועם זה חבר שלה, והם בקשר מאוד טוב ועמוק.

אני יודעת שזה ארוך ואולי חופר ...

אבל באמת שאני אשמח שתקראו ותגיבו ! ממש חשוב לי !

''הדסי שלי,  

אני לא יודעת מה את רוצה מחיי.                                                                                         

לא יודעת למה הגענו למצב הזה, למה כואב לי כ'כ לחשוב עלייך, על ההתנהגות הפוגעת שלך כלפיי, על החוסר יחס שלך, ועל זה שאני תמיד מוכנה להיות שם בשבילך.

אני אוהבת אותך כמו שלא אהבתי מישי בחיים, אני בחיים לא יפסיק לאהוב אותך, גם כשאת פוגעת וגם כשאת לא מתייחסת.

אני לא אפסיק לאהוב אותך, למרות שאני יודעת שזה לא מגיע לך היחס הזה ממני.

אני יודעת, בהתחלה עוד היה טוב,היה כיף, נהניתי לדבר איתך וחיכיתי לזה כל יום, כל היום. אבל אז זה התחיל, כפיות טובה... וחוסר יחס . הכפיות טובה שלך זה משהו מדהים. בחיים לא ידעתי שזה קיים בך, החלק הזה בך של הכפיות טובה. החוסר הערכה שלך, במיוחד כלפיי.

ולי זה כאב, אבל שתקתי.  

תמיד שהיית צריכה אותי הייתי שם בשבילך, תמיד קיבלתי אותך, כמו שאת, ספגתי אל תוכי את הפגיעות שלך, את הבעיטות שלך... הייתי שק האגרוף המושלם בשבילך.

ואת ביום אחד, הפסקת להתייחס, את כל היחס שלך פיזרת לאנשים אחרים, לחברותייך האחרות, לנועם אהובך האחד והיחיד.

רק כשהיית צריכה אותי היית באה, ואני, כמו תמיד, קיבלתי אותך בזרועות פתוחות, חיבקתי אותך אליי, וניסיתי לעשות הכל כדי שיהיה לך טוב יותר.

ולי נימאס, אבל שתקתי.

תמיד הייתי עוזרת לך, נותנת לך את הכלים לפתור את הבעיה, מחזיקה לך את הפנס ומאירה לך את הדרך כשהיה לך חשוך, אבל בחיים, בחיים לא חשבת לספר לי מקורה איתך אחרי שכל העסק נגמר, איך היה, מה היה...

תמיד כשהיית רבה עם נועם אני זאת שהייתי שם בשבילך, לאף אחד לא סיפרת עד כמה הוא פוגע בך, עד כמה את מאוהבת בו עד מעל הראש, ולא יכולה לחיות רגע בלעדיו, היית עוזרת, אומרת לך לדבר איתו, אפילו מדברת איתו בשבילך.

אבל לעדכן אוותי מה היה אחרי שהיית מדברת איתו, בשביל זה היו לך חברות אחרות, כדי לספר להן איך היה, להעביר איתן את הזמן, לצחוק איתן, לשמוח...

אני הייתי הכתף שלך, הכותל שלך. מקווה הדמעות שלך. אספתי את כל דמעותייך אליי, לבאר הדמעות שלך הפכת אותי.

ולי זה הציק, אבל שתקתי.

וכשהייתי צריכה אותך, פתאום, היית נעלמת. הייתי דופקת בדלות ליבך, ולא פתחת לי...התעניינת רק לרגע, וכבר המשכת לך, הלאה, לא עזרת, לא ניסית, לא עניין אותך.

רציתי שיהיה לך טוב, איחלתי לך את הטוב ביותר. מעולם לא רציתי שתבכי, לא רציתי לגרום לך לבכות. נכון שזה קרה, אבל מעולם זה לא היה שווה. אני בטוחה בזה, מעולם לא שפכת יותר מרבע הדמעות שאני הוצאתי בגללך...

ובי זה פגע, אז החלטתי....

להפסיק לשתוק.

אמרתי לך, שנימאס לי מהחוסר יחס שלך, שמפריע לי שהחברות מתקיימת רק על הבעיות שלך ועל שום דבר מעבר.

כששאלתי אותך מה את חושבת על המצב הקיים אמרת שאת לא יודעת, שלא חשבת על זה.

וזה פגע, כ'כ פגע, הידיעה שזה לא הציק לך, לא הפריע לך המצב הזה, המצב הזה שאנחנו מתקיימות על כל טררם בחייך. זה פער חור ענק בלב שלי, ואת כל דמעותייך שאספתי אליי, כולן יצאו, דמעות של כאב, שעות ישבתי ככה, וכשיבשו הדמעות, הרגשתי מרוקנת, ריקה לגמרי...

אמרת שנחכה שיקרה משו,ואני ידעתי שלא יקרה כלום, אבל נגמרו לי הכוחות, הכוחות לצעוק, לכעוס להתפרק...

ועכשיו, בצר לי, אני פונה אלייך...

כמה הייתי רוצה אותך כאן לידי, כמו פעם, שתשאלי מה קרה, שתתני לי את הכוחות, שתעזרי, שתנגבי את דמעותיי, שתהיי כאן בשבילי, כמה שארצה ושלא תלכי...

אבל אני יודעת שזה כבר לא יקרה, אז אני שותקת. ''

אם את צריכה אני באישיט!הר
>>אנווכי !

אני אשמח אם תוכלי להגיב עלמה שכתבתי,לעזור,אפילו להגיד מה את חושבת..

אפילו באישי

וואוו.פגע בי עמוק בלב.מוכר קצתcalvin
>>אנווכי !

מצב מוכר להרבה אנשים, רק שלא כולם יודעים איך להתמודד איתו

אוקייייייייי.................אודיוש=)

קודם כל את כותבת מהממם...... ועכשיו אני מרגישה שאני יכולה לומר לך דברים מועילים כי אני גם חויתי את זה עם מישי מהצוות שלי שאני בכיתה י' והיא בי"א ואני והיא היינו ממש אחיות והיינו סופגת אחת ת'שניה בכל מצב וממש חברות טובות אם בשביל הכיף והצחוקים ואם בשביל הרצינות והסכנושים וכל זה.... היא באיזה שהוא שלב כמו שאת מתארת ממש ככה לא התייחסה או אולי פחות ממה שהייתי רגילה ובהתחלה כתבתי לה מכתב ארווך אבל זה לא כ"כ עזר ולאט לאט הקשר אולי אפשר לומר התנתק לא יודעת אני כן מדברת איתה ולפעמים צוחקות אבל ההההרררבבבהה פחות וזה בהתחלה ביאס אבל פשוט החלטתי "אודיה.." (זאת אני) יאללה עזבי אותה היא לא רוצה להיות חברה שלי או לא יודעת מה אני יעזוב אותה אני לא אכפה עליה להתחבר איתי זה הפסד שלה והבעיה שלה בלבד בהתחלה זה עדיין הציק לי ולאט לאט כבר לא...  תתעלמי תראי שזה כבר לא אכפת לך עזבי אותה... יאללה לא נורא תתקדמי, הלאה תמשיכי אולי בהתחלה זה יהיה קשה אבל יש ואת תמצאי עוד חברות אני מבטיחה לך... אני יכולה אם באלך..... אני מאמינה בך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושתעשי מה שנכון לך ... מחזיקה לך אצבעות אחותי... אודיה..

>>אנווכי !

וואו, ריגשת... !

אוודיה, איזה חמודה את

תודה באמת .

זה קשה לשחרר,במיוחד כשהיא בנאדם ממש חשוב לי..

תודה על התגובה, אינכמוך

<<אומייי!

אולי אם תתעלמי ממנה קצת זמן- אבל לגמרי..!!

היא תרגיש מתישהו גם שנפגעת וגם שאת חסרה לה..!!

שיהיה בהצלחה רבה!!!!!!

^^asw

לא הייתי מגדירה את זה בכזאת בוטות, 

אבל תקופת צינון בהחלט תעזור משמעותית.

יש לי הרבה מאוד מה להגיד לך אם את רוצה באישי, אני מכירה את הסיפור טוב מאוד קצת שונה, ומהזוית השניה.

ושוב, אם תתרקחי טיפה, תצאי מהמעגל של הרגשות וממנה, תתני לעצמך קצת יותר רוחב, קצת יותר עם חברות אחרות, אל תהרסי את החיים שלך עכשיו בגלל זה.

וזה לא בקטע של לנקום. זה להסתגל ולהתמודד קצת אחרת.

מוזמנת ליותר הסבר באישי..זה פשוט מסובך וקצת אינטימי

<<אנווכי !

אבל זה לא פשוט כ'כ, וגם היא בקושי תשים לב...

אנחנו לא לומדות יחד, ובזמן האחרון אנחנו בקושי מדברות,

טוב לה .

וואו נשמה!ענבל

כל כך מוכר וכל כואב...

אני אישית החדרתי לעצמי למוח דבר אחד: אני נותנת שלא על מנת לקבל.

לא רוצה לקבל.

רוצה לעזור, לתת, להשתמש במתנות הנפלאות שהביא לי הבורא כדי שאוכל להיטיב עם אנשים.

אני יודעת שזה מרגיש לא הוגן שהיא לא שם בשבילך, אבל אולי כדאי שתחליטי באמת שאת עוזרת לה וזהו ולא תתיחסי לשאר.

אולי אפילו לנתק את עצמך רגשית ממנה.... ולעזור לה כמו שאת עוזרת לכל אחד אחר.

אני יודעת שזה נשמע רע אבל זה מה שאני עושה. מנתקת לפעמים את הרגש מהעזרה.

כדי לא להגיע למצב שבו אתאכזב מזה שלא קיבלתי בחזרה תמורה.

ואם זה נשמע לך יותר מדי רע אז כמו שאמרו לפניי- תתרחקי ממנה לזמן מה, תחפשי לך חברות אחרות, שיקשיבו לך ויעודדו.

זה יעזור לך ויעזור להן.

לך יהיו חברות נפלאות, ולהן תהיה חברה תומכת.

צדיקה, החברה הזאת שאת מספרת עליה צריכה קצת לעבוד על עצמה בעניין של בין אדם לחברו ואת צריכה לחפש לעצמך עוד חברות חוץ ממנה.

כי היא לא היחידה יש עוד טובות כמוה שתוכלי להתחבר אליהן ואני בטוחה בזה.

אפילו פה, אם תחפשי למרות שאני יותר ממליצה לחפש במציאות.

בהצלחה צדיקה!

ולסיום רק משפט יפה: "לתת שלא על מנת לקבל, כמו שמש שזורחת, כמו צל שנופל"

><אנווכי !

זה קשה, ללמוד לתת בלי לקבל תמורה,

במיוחד כשתה מתרגל למצב שבו כן מתייחסים אליך ופתאום זה נעלם ....

את צודקת.ענבל

זאת עבודה.

אבל זה אפשרי ותאמיני לי שאחר כך זה כל כך משתלם.

הבחירה בידייך אם לנסות לעבוד על זה

עצוב ומוכרמצפה אביחי

דבר ראשון רציתי להגיד לך שיש לך כשרון כתיבה ענק!!!!!!!!

ובקשר למה שכתבת, לפי מה שנראה את ניסית לעשות את כל השתדלותך ושתקת זמן די רב (לפי מה שמשתמע ממכתבך)  אבל לא הייתי ממליצה לך לעזוב אותה עדיין ולוותר עליה כ''כ מהר אם את רוצה לדעת למה דברי איתי בש''א

בהצלווווחה!

מוכר עד כדי כאבעץ על מים

לאיודעת מה לומר, באמת שלא יודעת....

מלא בהצלחה!!

יואו!...תיפי

יש לך כישרון אדיר!!!!

לפי מה שהבנתי מהמכתב את אוהבת את הילדה הזאת אז אני מציעה לך לא להפסיק לגמרי את הקשר רק פשוט פחות להיות עם הילדה עד שהיא תתגעגע,ותבין שהקשר חשוב לה!

אני מציעה לך לא לנתק את הקשר כי גם לי היתה חברה כזאת שניתקתי איתה קשר ואז מזה התגעגתי אליה אבל כבר עברתי דירה....אבל אז היא התקשרה והשלמנו אחת עם השניה אבל זה עדיין לא אותו קשר!

אוהבתותך ומקווה שהכל יסתדר

תפארת

>>אנווכי !

תוודה,  אנימנסה פחות להתייחס, אבל זה קשה, לשבת לחכות עד שהיא תזכר בי ...

אייין לי מה לומר..שווגי =)

רייגשת.. ואת כותבת מדהיים.. אבל לא נראלי שאוכל לעזור במשהו לצעריי. =]

תודהאנווכי !

את כותבת מממש יפה ומרגש...!!!סנופי=)

הלוואי ובעז"ה יהיה לך רק טוווה!!~

כמה דברים:ד"ר אריק

בס"ד

א'- קצת קשה לי לעשות את זה על רגל אחת, לכן, אני ממש אשמח אם תפני אלי באישי.

ב'- יש לך משהו בכתיבה שממש נגע בי וריגש אותי.

ג'- אני ממש מבינה אותך.

ד'- אני יודעת שיש אנשים שלא כל כך נעים להם לפנות באישי אז אני בכל זאת אנסה לעזור, כמה שאני יכולה:

אני מאמינה במילים. מה זה אומר? זה אומר שאני מאמינה שהצד השני לא יודע מה אני מרגישה, כי אני לא אמרתי לו, אז איך הוא ידע? בשביל שהוא ידע- צריך להגיד לו. אם אני הבנתי נכון, את כן התחלת לדבר איתה, אבל לא ממש הלך לך, אז אני חושבת שתתני לה את המכתב הזה, כמו שהוא. כמה שהוא "פוגע" ואולי "מעליב". אני, בתור חברה, הייתי מעדיפה שיגידו לי את האמת ה"כואבת" בפנים, שאני אפגע קצת ויעבור לי- מאשר שאני אדע שאין לי אמון בך יותר- שאת לא אומרת מה שאת מרגישה, שאת "משקרת", ואולי מסתירה ממני דברים- והפגיעה הזאת, היא הרבה יותר חמורה, בעייני, ויהיה הרבה יותר קשה לסלוח על דבר כזה.

אם זה מה שאת מרגישה, וזה מה שאת חושבת- תגידי לה את זה, תביאי לה את המכתב.

ואם, זה ממשיך, אותה "חברה" ממשיכה להתנהג אלייך ככה, לא להתייחס אליך וכ"ו- אז אותה "חברה", היא לא חברה. היא לא שווה אף דמעה שלך עליה. היא לא שווה את זה. היא לא שווה את היחס שלך כלפיה- כי בן אדם שלא יודע להעריך אותך כמו שצריך, ולהיות שם בשבילך, בדיוק כמו שאת היית שם בשבילה- באמת שלא שווה שום יחס מצדנו.

המשך לילה מקסים.

>><<ג'ינג'יתתתתאחרונה

יאווו את מרגשת בכתיבה שלך ויש לך כשרון גדוול !!

ואני ממש מכירה ת'מצב ואני לא ידעתי איך לבטאות במכתב, במילים, בפנים ואת הוצאת לי את הכל מהפה !!

אין עלייך ! את מרגשת .

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך