דיון שהיה לי עם כמה חברות מהכיתה בהפסקה..
אממ הדיון היה אם לשמוע שירים של זמרים שמלאנים או שלא ראוי לפרנס אותם ולשמוע את השירים שלהם..
אמממ את דעתי אני יגיד אח"כ..
תגיבו ואל תייבשו!!
דיון שהיה לי עם כמה חברות מהכיתה בהפסקה..
אממ הדיון היה אם לשמוע שירים של זמרים שמלאנים או שלא ראוי לפרנס אותם ולשמוע את השירים שלהם..
אמממ את דעתי אני יגיד אח"כ..
תגיבו ואל תייבשו!!
אם זה כדי לא לשמוע שירים של זמר שאינו שומר תורה ומצוות, ואז זה אומר שהשאלה צריכה להיות אחרת, אז יש עניין...
אבל אם זה כי הם טועים ועושים טעויות נוראיות, תלוי גם באיזה גישה את באה.
יש כאן משהו קצת שאת מתנהגת אליהם כמו אוייבים וזה אני חושבת לא טוב.,
קיצור לא יודעת....
באותה מידה שאני לא מפרנס ערבים.
לשמוע-אני מתלבט,כי אני לא יודע אם זה משפיע על הזמר שאני רק שומע את השיר שלו..אבל בכללי אני לא שומע שירים כאלה..משתדל לשמוע מוזיקה יהודית טהורה
לגבי השמיעת שירים של אדם עם השקפת עולם מנוגדת לשלך:
יש מי שיגיד-
שבמוזיקה האמן מכניס את כל נימי נפשו
וכששומעים מוזיקה של זמר שאנחנו לא רוצים להיות, אנחנו חושפים את הנפש שלנו לזה ומזיקים לה.
ויש מי שיגיד-
שאפשר לשמוע את רוב השירים, אם אנחנו נותנים להם את המשמעות של עצמינו,
ומכוונים אותם לעבודת ה' שלנו לטובה.
לגבי אם לפרנס שמאלנים:
הם עדיין יהודים, את יודעת. כן כן, אני יודעת שזה מפתיע, הרי ידוע לנו שכל מי שלא חושב כמונו לא נחשב בכלל. אבל אממ.. כן. הם יהודים. אפילו כמוך. ולהחרים מישהו בגלל השקפות פוליטיות שלו, נראה לי קצת חבל. מאוד.
[ו.. אהוד מנור ז"ל היה מוגדר כשמאלני וכחילוני, ולאף אחד זה לא מפריע לשיר את "אין לי ארץ אחרת", נכון?]
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים