שאלה קטנה - בבקשה תענו! זה חשוב לי!נו"ש

מאיזה ציון ומעלה זה נחשב טוב בעינכם?

אני אשמח אם תכתבו באיזה כיתה אתם....

תודה רבה!!!

תלוי במקום שאת לומדת. או בעצמך.אני17

יש הרבה חבר'ה איפה שאני לומד שישמחו על 60

אני מודעת לעובדה. אני רוצה לשמוע את דעתכם...נו"ש
~!@##*חזרזיר*

זה ממש תלוי בכל אחד,

אני בכיתה יא, 75 ומעלה מספק אותי, כמובן גם תלוי באיזה מקצוע וכמה יחידות, אבל בגדול הציון הזה ומעלה נראה לי ממש יפה.

וברור שתמיד יש שאיפה למאה.

בהצלחה לכולם!

תלוי במקצועגפן36

ממוצע בין המקצועות- 85+ נראלי...

תלוי במקצוע ובהישגים הקודמיםמשקפופרית
עבר עריכה על ידי משקפופרית בתאריך ג' שבט תשע"ב 08:51

אם נניח קיבלתי במתמ' 15 אז אח"כ גם 50 ייחשב טוב בעיני, וגם 60, 7, ו-80. אבל אם קיבלתי 90 ייאכזב אותי לקבל 70...

ולעומת זאת, במקצועות אחרים גם 85 יכול לאכזב אותי... (והדגש כאן הוא- אותי!- יש בנות אחרות שאותן זה ממש מספק)

אמממ....עץ על מים

ת'אמת אני לא ממש לומדת, בדיוק אמרתי לחברה שלי היא אמרה לי כזה וואי הדבר היחיד שאני מקנאה בך זה שאת לא נלחצת ממבחנים בגרויות לימודים כלום, כי תכל'ס אני לא לומדת במסגרת הלימודים, למבחנים אני גם לא לומדת, בדר"כ אני משתדלת לרפרף על סיכומים של חברה בהסעה בבוקר וכאלה....

אז אני יודעת שאם אני אקבל ציון גרוע זה מאד הגיוני, ואם אני מקבלת ציון טוב רווח נקי...

בשבילי זה טוב אממ... מעל 70

אני שונאת ת'לימודים... בעעע לא מסוגלת ללמוד!

תמיד המורות כזה את יכולה וזה, זה שיש שכל זה לא אומר שאני יכולה לשבת וללמוד! אני לא מסוגלת ללמוד זה עושה לי כאב ראש, אז אנ'לא לומדת

הקיצר בשבילי מ70 זה סבבה.... להגיד לך שכל הציונים שלי מעל 70? לא! אבל הרוב.... בא נגיד מתחילת שנה היה לי 4 מבחנים מתחת 70 נגיד..... פסדר יש בגרויות השנה, לא באמת מזיז לי....

למרות שנגיד אנגלית ומתמטיקה אני כן לומדת (יחסית) אז מהם אני כן אתבאס אם אני אקבל באנגלית פחות מ70 (וזה קורה ) ובתמטיקה בגלל שהכל גם המבחנים אצלינו הם צבירה אז אני אתבאס אם אני אקבל מתחת 90 נגיד....)

בבגרויות? אני לא ממש מעניין אותי מה יהיה נשרוד אותם

וואי רצחחח

תלוי במקצוע בהשקעה במצב רוח ובפיוזים על המורה...כנרית על הגג=)

ניגונים

בעקרון- מתחת לתשעים קצת מאכזב, אבל בסדר גמור. מתחת לשמונים אני כבר צוחקת- כי זה פשוט ציון מצחיק.

(קיבלתי פעם איזה שבעים ושש למבחן שחרשתי אליו, ופשוט התפקעתי מצחוק כל היום. לא יודעת למה, זה באמת באמת הצחיק אותי! )

(ובדגש- אותי מתחת לתשעים מבאס. תכל'ס- זה ציון מעולה. פשוט כי אני באמת ממש רוצה לקבל את כל הנקודות שאני מסוגלת אליהם, ואם ה' נתן לי שכל- למה שאני לא אשאף להכי גבוה? אז זה במאמר מוסגר, וכאמור- אני מדברת כאן רק על עצמי. )

תלוי אך ורק בעצמך.ד"ר אריק

בס"ד

הציון שהחברה שלך, זה לא הציון שלך. נקודה.

אספר לך סיפור קטן. לפני כמה שנים, היה לי איזה מבחן (אני אפילו לא זוכרת במה הוא היה)- וחרשתי אליו את החיים. המורה חילקנו לנו את המבחנים בחזרה, ומה אני אגיד, קיבלתי 70, הייתי קצת מבואסת, מה? חרשתי למבחן הזה, אז רק 70?! ושיכנעתי את עצמי שזה טוב, כי במבחן הקודם... מתיישבת לידי חברתי, עצבנית פחד, מצוברחת פחד, מדוכאת פחד-"אווווווווווווווווף! זה פשוט לא פייר! " אני מתוך נימוס שואלת-"אל דאגי...כולה מבחן, כמה קיבלת?" "לא. זה לא כולה מבחן. אוף. 98. 2 נקודות שלמות היא הורידה לי על משפט אחד שלא רשמתי. איזה מורה מעצבנת." - מבטיחה לך שרציתי להרביץ לה. מכות רצח. היא בוכה לידי על 2 נקודות בדיוק שאני בקושי גרדתי עובר.

מה למדתי מהסיפור הזה? -שאני צריכה לעמוד אך ורק מול עצמי. נכון, אנחנו שואפים גבוהה, וכמה שיותר- אבל. אנחנו בני אדם. ולכן, אם קיבלתי במבחן 60, ובמבחן הבא 70, ובמבחן אחריו 80- אני מתקדמת- וזה טוב. זה מעולה. למרות שהחברה לידי קיבלה 100, או 90. מבחינתי- אני עולה, וזה טוב, אני צריכה להתאמץ עוד, ולהגיע להכי טוב שאני יכולה אבל זה לא סותר שהציון הפעם הוא יותר טוב מהמבחן הקודם.

ואם זה הפוך? קיבלתי 90, במבחן הבא 80, במבחן אחריו 70...אז יאללה, אריק! תתעוררי! את הולכת בכיוון ההפוך חומד

ב"הצלחה, וציונים זה לא הכל בחיים...כמעט הכל, אבל עדיין לא הכל קורץ

וואי יגאון!!!!!!!!!!!!!מצפה אביחי

מתחת ל90 מבאס אותך????

לפי דעתי מעל ל70 זה די טוב ומעל ל80 זה ממש סבבה.

אבל זה גם נורא תלוי איזה מקצוע זה ומאווווווווד משנה מי המורה

לא שאני מקבלת ציונים גרועים או משו ב''ה אבל קורה שמקבלים 70 60 כזה וזה לא סוף העולם צריך לדעת להתמודד עמזה.

ובקיצר לימודים זה לא הכל בחיים!

שיהיה לכם יומקסיםD:

תלוי בכמות הלמידה...SimplePlan

אם חרשתי אז ציון טוב נקרא 85+
אם קראתי בקטנה ת'חומר אז ציון טוב זה 70+

ואם לא למדתי- אז בד"כ אנ'לא מצפה לציונים טובים

תכלס כל אחד מה שמספק אותוסולי הגינגי"
בקיצור, זה תלוי בך.לבן כהה

אף אחד פה לא יעזור במה שהוא יגיד...

לי אישית,עוד חוזר הניגון

בס"ד

90 ומעלה נחשב ציון טוב, ואני בכיתה י"ב.

אבל כמובן תלוי גם בכמה למדתי, וכמה המבחן היה לי קשה, וכמה חשבתי שאני אקבל בו וכו'.

תלוי במה ותלוי במלא דברים חיוכים

אני בכיתה י"א וציון טוב  בדר"כ בשבילי הוא 90+
אבל זה ממש תלוי בבנאדם וביכולות שה' נתן לו.
לי אישית ב"ה ה' נתן לי ת'יכולת הזאת, אז אני מנסה לנצל אותה.
מצד שני זה גם לפעמים יחסי, אם כל הכיתה קיבלה במבחן מסוים 50 ואת קיבלת 80, זה מעולה לדעתי

בעיקרון, אני הרבה יותר מעריכה את ה80 של חברות שחרשו למבחן, מאשר ת95 שלי שלמדתי למבחן לא יותר מידי הרבה.

אני בגלל שאני יודעת שאני באמת יכולהדניאל!!

אני מצפה מעצמי ל-90+ אבל כל אחד והרמה שלו וההשקעה שלו...

מבחינתי מ-70 ומעלה אני גאה בעצמי..נקנקיה
אני גאה בעצמי על הציון אבל אם זה מתחת 70 אני גאה בעצמי על ההשקעה..(אם היתה כמובן)..

ד״ר אני בכיתה י,בת 16
תודה!!!נו"ש
וואי אנשים פה מזה גאונים!מצפה אביחי

אם אתם חושבים(לא כולם) שמתחת ל90 זה מבאס אז אתם חייבים ליות אלברט איינשטיין או משו באזור שלו

מודעותאנונימי (פותח)אחרונה

אני חושבת אמ.... שזה לא תלוי בכמה אנשים חושבים,יש לאדם יכולות ואם הוא מנצל אותם אז הוא מגיע לציון שמספק אותו יש ילד שאפילו 50 מספק אותו כי עם היכולות שלו הוא יכל להגיע רק ל-40 אחוז... אז שהוא מקבל יותר הוא מסופק ומרוצה..

וכן, יש את האלה שב''ה קיבלו תבונה וחוכמת יתר -והם מודעים לכך אז אם הם מקבלים 90 הם מבואסים כי הם יודעים שיכלו לקבל יותר..

הכל עניין של מודעות-להיות מודע ליכולותיך ולמתנות שה' נתן לך ...!!!

בהצלחות..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך