תעזרו לי!!אנונימי (פותח)

אני במצוקה נוראית!!! נמאס לי מהחיים! כבר כמעט התאבדתי פעמיים וחתכתי לעצמי פעם אחת את כל הורידים!

נמאס לי כבר ואני פחדנית מדי בשביל להתאבד!!!!!!!!!!

אוווווףףף דיי!!!

המשפחה שלי שונאת אותי.

כולם שונאים אותי! אין לי חברים!! אני צריכה עזרה.

ננפרדתי אתמול מחבר שלי. אין לי עכששיו מה לעשות יותר בעולם הזה!! וכול העולם מתבגר!! אף אחד לא מבין אותי.

אחותי!!  תני חיוך!! =] תקראי את החתימה של עצמך!רגב
בס"ד

את בעצמך כתבת בחתימה שלך דבר עם השם והכול יסתדר.

תלמדי מעצמך!! תתחילי לעשות דברים אל תהיי מבואסת מהחיים11!! ווקשה תנסי לעשות התבודדות!! זה ממש עוזר =] וחוץ מזה כולנו מתים עלייך!!!! 3>
זה נקרא פחדנית???לחתוך לעצמך את כל הורידים???הללוי'ה
גם אני פעם חשבתי להתאבד ולא היה אומץ.. עכשיו אני מודה לקב"ה על זה.. אל תדאגי, גם זה יבוא..
ת'אמת ז נקרה פחדנית. אבל לא מה שהיא חושבתרגב
זה נקרא לברוח מהחיים.

זה הפחדנות.

וזה ממש נס שהיא לא מתה בסוף! כי היא בסוף כמו כל מי שגומר להתבגא, תגלה שזה היה טפשי מצידה. והיא תצחק על כל מה שהיא עשתה.

ה' שומר עליה!!!
זה שנפרדת מהחבר שלך זה לא סוף העולם...שוש=]
ואני ממליצה לך לקרוא את החתימה שלך ולהפנים...
אממממ....יודוך עמים!!
גם אני ניסיתי להיתאבד... ממש מול הצוק הייתי... וגם אני פחדתי
ופעם ניסיתי לקחת סכין וניסיתי לחתוך לעצמי ת'גרון... כמובן זה יה מעשה ילדותי וכל כך לא נכון.... בסוף לא עשיתי את זה כי מישו הפריע לי ואם לא היה בא הייתי עושה את זה בכייף... אז... כן???? ב"ה כבר לא חושבת ככה..

בנים זה לא הכל בחיים וגורם רק לעוד צרות...(לפי דעתי כן??? לא ש....)
אני כל כך מבינה אותך... את כל הקטע הזה.... ולכל אחד נידמה שהמשפחה שונאת אותו.... ככה זה כי כל שניה רבים והם מצפים ליותר מידי ואת בכוונה עושה את ההפף והכל(בכללי כן???) קיצר... לא דעת מה להגיד לך בקשר למשפחה.... לחברות- אני מאמינה שיש לך לפחות חברה אחת טובה...- וזה עדיף מכלום וזה גם עדיף מאלף חברות סתם... כאילו לא טובות.... גם לי יש חברות שהם סתם... אני אף פעם לא יספר להם מה באמת עובר עליי.. הם חברות סתם של "היי וביי" כאילו.. לא מדברת איתם חוץ מזה... ויש כמה חברות שהן באמת חברות טובות.... שהן בודדות אבל עדיף מכלום... והן עוזרות כל כך...א ז בטוח יש כאלה שהיו שמחות לעזור תמיד...
אני לא מכירה אותך... אבל בכל זאת אשמח לעזור ב-הכל! את יכולה תמיד לשלוח מסר"ש...!
ואיך אמת בחתימה שלך?"דברי עם השם והכל יתסתדר..."
באמת.... הוא הרופא לכל המכות....

"גם כשרע לך גם כשעצוב לך אל תישקע בזה יש מישהו מעל זה, עם ביטחון והרבה אמונה. ה' היתברת יציל אותך מכל צרה..."

אז נשמה.... באמת... הקב" איתך תמיד... וגם אני....
(אני מקווה שלא חפרתי עד כדי כך...)

אני אוהבת אותך!!  מכל הלב!!יסכלוש2
בס"ד
אינלי זמן לענות לך עכשיו, אבל את יכולה אולי להסתכל במה שכתבתי בשרשור של שרופה על פג"ז..
ב"הצלחה!!
כל דבר שקורה לך בחיים הוא גם הזדמנות לגדולננסיאחרונה
תנסי, עם כל הכאב, לחשוב מה למדת מהחויה עם החבר. מה את לוקחת מהקשר לעצמך לעתיד-למה היית צריכה לעבור את זה? תנסי לראות כל דבר שקורה לך כהזדמנות לגדול.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך