יאאא...למה בכל המבחנים האחרונים שלי (5 במספר) אני מצליחה לגרד את ה-70 לכל היותר?? זה פשוט מתסכל!
הציונים שפעם הייתי "בוכה" עליהם היו 85..משו בסביבה..
היום, אני חושבת ששום דבר בהתנהלות שלי לא השתנה ואני חוטפת פצצות לפנים אחת אחרי השניה.
היום שאלו אותי (לאיזה צורך מסוים) מה הייתי עושה במקרה והייתי נכשלת בבגרות כל שהיא שהיא ממש חשובה.
התשובה שנשלפה לי הייתה": לא יוצאת חודש מהבית". אנשים צחקו על זה. אולי זו תגובה קיצונית אבל ככה אני מרגישה. כשאני נכשלת אני מאוכזבת. מתוסכלת. במיוחד כשזה במצב שאני לא מצליחה להבין מה קרה. הרי שום דבר בהתנהלות היומיומית שלי לא השתנה!!
בבית ספר וגם באולפנה בכיתות ט' ו י' לא התרגלתי בכלל ללמוד למבחנים. הייתי מגיעה לשיעור. לומדת. זוכרת. מתכוננת קצת למבחן ומקבלת יותר מ-85 תמיד! אני התחלתי ללמוד למבחנים בשנה הזאתי בצורה יותר רצינית כי ראיתי שבכיתה יא' השיטה שלי כבר לא תקפה, אבל בכ"ז, הציונים שלי פשוט מגעילים.
הדבר הכי חשוב לי כרגע מבחינת החומריות זה הציונים.
ההורים שלי שלא התרגלו לראות אותי מאוכזבת ככה השתדלו להסביר לי שיש עליות וירידות וזה לא נורא. למרות זאת אני יודעת כמה הם מאוכזבים ומופתעים ממני...
במיוחד אבא שלי...
אין לי כוח כבר להשקיע יותר מדי..ולקבל ציונים שהם בקושי עוברים.
אני עוד שבוע בעז"ה מקבלת תעודה. אני מכינה את עצמי נפשית למה שיהיה כתוב שם ואני לא יודעת איך אני אגיב. (אני מגיבה קשה).
בגלל מבחן אחד שבוע שלם יכול לההרס לי. (רמז- למה כתבתי את זה דווקא עכשיו?)
אני כבר מרגישה ילדה טיפשה ודבילית שאפילו דברים פשוטים לא יודעת לפתור. (בלי קשר למ"מ!) אני מסתובבת חסרת אונים. בנות שהייתי צוחקת איתן מדברת איתן...(חברה טובה) כבר לא מקבלות ממני יחס בגלל העניין הזה. והעניין החברתי חשוב לי. אני גם מתעצבנת מכל דבר שרק אפשר להתעצבן. אין זה פשוט משפיע! 
אני כבר לא יודעת מה לעשות, לחשוב.
|פרק|
ועכשיו---
|משתדל שזה יצא אמיתי ולא מזוייף|
כנסי נשמה שלי-