חברה אני בהתלבטות ......
אם לדעתכם זה נכון לדבר עם בנים\בנות בפורום(חברים ווירטואליים)
(בדיוק אני בקשר עם מישי שגם בעניין)
כאילו זה נחמד וזה אבל אני לא רואה אותם אז מה זה משנה אם זה עם בן\בת
![]()
חברה אני בהתלבטות ......
אם לדעתכם זה נכון לדבר עם בנים\בנות בפורום(חברים ווירטואליים)
(בדיוק אני בקשר עם מישי שגם בעניין)
כאילו זה נחמד וזה אבל אני לא רואה אותם אז מה זה משנה אם זה עם בן\בת
![]()
אם אתה מתכתב עם מישי.. זה אסור בדיוק כמו לדבר.. (עובדה שכבר יצאו כמה זוגות מהפורומים(
אז פשוט לחשוב על זה ולהחליט ולא להקל ראש בעניינם האלו בגלל שזה אנטרנט..יש מספיק סיפורים על קשרים באנטרנט.. ב"הצלחה
לדעתי...
וירטואלי לא וירטואלי..
עדיין באמצעי תקשורת עם הבת הנ''ל...
לי אישית זה לא כזה מפריע...
אבל דוגרי... זה יכול לסחוף אותך במובן מסויים
ו"לקלקל" אותך...
אני יכול לפרט לך עוד בש''א..
בהצלחה אחי!
מניסיון, התכתבות תמימה בפורום יכולה ורבת פוטנציאל להתפתח ועבור שלב מה שבטח אמחנו לא רוצים..
אני חושב שכדאי לעצור צעד אחד לפני... ופשוט לשמור על הגדר הזה..
וירטואלי זה רק התחלה (בד"כ)
כיפה סגולהפנים אל פנים. זה משהו אחר לגמרי! יש הבדל בין פנים אל פנים לוירטואלי..הבדל ענק מאוד.
ואם ההתלבטות שלך זה אם לדבר עם בנות בפורומים זה כבר עניין אישי..לא נראלי שאם אני יגיד לך זה יעזור. כי כל אחד לפי הגדרים שלו ולפי ההרגשה שלו..
בהצלחה.
כל המקומות האלה שאפשר לשחק בהם הם בעיתיים ממש! (חצאית- שסע-לא-עד-הברך, חולצה לא ברורה...דיבור בנים בנות בפורומים... ) לצורך- ברור שמותר, כי גם בחיים האמיתיים אין עם זה שום בעיה. אבל סתם?? זה מה שנקרא להיות נקי... לא ברור לך שזה כשר- תפוס מרחק.
בס"ד
שאנשים שלא מדברים במציאות עם בנים\בנות, מאידיאולוגיה, שלדבר בנים ובנות לה אסור ולא צנוע (ואני חס ושלום לא מזלזלת!) -חבר'ה, אל תעבדו על עצמכם- זה בדיוק אותו דבר.
בסיעתא דשמיא
ברגע שאתה מתכתב עם מישהי זה בטוח עושה לך משוו בלב..
וזה ממש לא טוב לך כי אתה צריך לשמור את עצמך לאישתך שתהיה היא עד 120 בעז"ה..
אני חושבת שזה ממש לא טוב..
תעשה כמו שאתה עושה בחיים שלך..אם אתה מדבר עם בנות תדבר,לא- לא...
למרות שזה טיפה שונה כי בפורום זה לא פנים אל פנים....
כשיש לך כאן קשר טוב עם בת- אתן נפגשות וזה עובר להיות חברות אמיתית, כן?
תכל'ס- מה שמבדיל כאן אם אני מדברת עם בן או לא, זה פשוט אם הוא כותב "חושב" או "חושבת".
זהו. זה כל ההבדל.
ברגע שאני יודעת שאני לא רוצה קשר עם בנים במציאות, נוצר מצב שבו כשאני אחבב כאן מישהו- זה יהיה חייב לעבור לפסים הראלים, של לעבור לדבר פנים אל פנים. בגלל שכזה קשר אני לא רוצה עכשיו- זה פשוט לא יקרה. אני אחבב אותו הוא אותי (וזה המקרה הכי גרוע) ושם זה יגמר.
ואם כבר הולכים ונפגשים- סימן שאין בעיה לדבר עם בנים בכללי.
וזו דעתי. 
|מכין את עצמו לאבנים נזרקות|
אבל בכל מקרה, בין אם הדיבורים הם כאלו או אחרים - ברגע שיש רגש לא רצוי (בגיל הזה כמובן) כלפיו - יש ללכת מיד שלושה צעדים אחורה.
בס"ד
תראה, מכל הפורומים בערוץ 7 יצאו נכון להיום 22 זוגות.
לפי מה שידוע לי יש עוד 5 זוגות (מן הסתם יש יותר, אבל ה-5 זוגות האלו הם זוגות שאני מכיר לפחות את אחד או אחת מהם)
אז נכון, אני יודע שיש גן זוגות שלא הצליחו פה, אבל ערוץ 7 יכול להוות כלי טוב (וחינמי
) למציאת בן/בת הזוג. השאלה היא מה המטרה, אם זה סתם בשביל שתהיה לי חבר/ה אז זה לא כל כך טוב קשר שכזה. אבל אם הזוג מדבר פה, והמטרה היא מטרת נישואים, אז אני לא חושב שיש בעיה
כמו כן, נכון שבשיחה אישית זה לא כמו בפייסבוק או בסקייפ, אבל עדיין כדאי להזהר מי זה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים