אנשים יקרים ונחמדים שימו לב בבקשה!!!אנונימי (פותח)

בין כל ההודעות האובדניות לבין ההודעות של ה"איזה עולם מקסים ונהדר יש לנו.." אני מעדיפה בהרבה ת'אובדניות!!!!!

אז ככה, העולם לא מקסים, יש בו הרבה דברים טובים, ולצערנו גם לא מעט חרא, אז אל תעשו את עצמכם!!, גם אני הייתי אומרת "איזה עולם מקסים זה" לפני כמה חודשים, והמסקנה שהגעתי-זה ניסיון נואש להתעלם מהצרות ו2-זה לא מעודד אף אחד!!!!!!!!! לא חייבים להסכים איתי, זאת דעתי...

תכלס, אם כבר משו אולי מעודד זה זה:

מגעיל לכם?? דוחה?? נמאס לכם מהכל???? ברוכים הבאים למועדון המתבגרים!!!! אתם מאמינים שכמו כל דבר אחר גם זה יעבור???? אז סבבה, תתלוננו תגידו שדוחה שנמאס- רק אל תתאבדו כי זה אגואיסטי וכי אתם באמת יודעים שיש פוול אנשים מסביבכם אוהבים אתכם ורוצים אותכם איתם!!!!!חוצמיזה שאם בדרך תפסחו על סמים ועישון זה יעשה לכם רק טוב!!!-שמעו מאחת שיודעת!!!...

למה?אח..
למה נראה לך שלעבור בדרך על סמים, עישון וכו' זה יעשה טוב....הרי אנחנו שומעים כמה נרקומנים מסכנים רוצים להגמל בין מהעישון ובין מהסמים....הם סובלים מזה...אבל קשה להם להגמל- זה עושה להם טוב??? לא נראה לי... וזה שהעולם קשה....ברור מה חשבת תבואי לגן עדן...יש קשיים והמטרה שלנו זה להתמודד איתם ולא לברוח מהם....ולהתאבד-זה לא רק קשור לאגויסטיות...זה גם מצד עצמך...{בן אדם שלא אוהבים אותו יכו להתאבד....???חופשי...??}

בהצלחה...וחיים טובים!!!
היא התכוונה שלא נעשן סמים..מ.מ.י.ר
היא אמרה שעדיף שבדרך הקשה של גיל ההתבגרות לעדיף שלא נשתמש בסמים ועישון. טוב, תודה על העצה!! מעכשיו אני לא מעשן סמים.. החלטתי!

אבל למה בגיל ההתבגרות חייב להיות קשה??

למה? כדי שמתוך הקושי נצמח ויהיה לנו הרבה יותר טוב!יסכלוש2
בס"ד
ירידה לצורך עליה..

"מתוך העבר נגיע אל עתיד,
מתוך כאב תצא שמחה אמיתית
מתוך הדמעות יפתחו השמים" (אודי דוידי)

מהקיצוניות הקשה, הכואבת, נגיע להכי הכי טוב. כמו שלידה כואבת.
כמו שחופרים באדמה לפני שבונים בית. כמו שלפני הזריחה יש את החושך הכי גדול. (עוד דוגמאות?)

גיל ההתבגרות הוא כואב כדי שממנו נצמח ויהיה לנו הכי טוב!!
אבל למה הוא חייב להיות כואב?מ.מ.י.ר
אי אפשר לעבור אותו בשלום, לשלום ובלי דכאון?
תלוי באופי של כל אחד.גייטל רייזל
יש כאלה שבאמת הגיל הזה עובר להם כ"סבבה, פצצות לגבות 2" ומה שמעיב על חייהם זה רק הבגרויות והמתכונות..הוי, באמת נורא לגמרי..ויש כאלה שעובר עליהם יותר. מריבות עם ההורים ג ד ו ל ו ת. שמרגישים תקועים בבית שלהם..ועוד...

ולמרות הכל,
העולם מדהים, באמת.

למרות שלא קל פה,
וקשה..
מאוד..!!

"קשה מאוד" זאת לא המילה...אנונימי (פותח)אחרונה
לא בדיוק.... מדוייק....
כל אחד יכול להגיד שהעולם מהמם, מדהים וכו'.... ואפשר לסכם פשוט...ב..העולם חרא!...
אבל הדבר שבאמת הכי נועז זה לדעת איך לקחת את הכאב.....
אני אישית רואה את זה מאמא שלי.... היא גידלה ילדה לבד, היא סבלה מגבר שהיכה אותה מכות רצח, והיא הייתה חולה בסרטן.... היום... היא כל כך...
ב"ה היא היתחתנה עם גבר שטוב לה איתו (יעני אבא שלי..) והינה, היא נירפאה מהסרטן ב"ה... ועכשיו היא אישה כל כך טובה וגיבורה....החיים לימדו אותה איך לקחת הכל... אתה יכול להגיד שהחיים חארות אמיתיות- ואז החיים באמת נהפכים לחרא...(סליחה על המילה ה...) אבל אתה יכול לקחת את החיים ב- בעז"ה יהיה יותר טוב, רק בעזרתו היתברך.." ואז יהיה באמת יותר טוב.... תלוי איך לוקחים את הכאב.... באמת...מנסיון...

"לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים
להיצמד אל החיים חזק לא לוותר
להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב
ושלמרות הכל אנחנו נתגבר"

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך