אני על סף בכי, ואני ממש צריכה עזרה!- דניאל -

הייתי בשתי סיירות כבר, באחת לא קיבלו אותי ובשניה אני לא אתקבל (וגם אם כן, ולא, אני לא מתכוונת ללכת אליה), יש לי סך הכל עוד משהו אחד שנראה לי, אבל גם לשם ממש לא בטוח שאתקבל כי לא יודעת למה, אז אני מנסה לחפש לי עוד סיירת, ליום רביעי שבוע הבא שזה היום היחיד שפנוי לי עוד! (בגרויות, הכתרה וכד'), אבל האתר של האגודה, וגם של בת עמי לא עובד לי!

אני כבר לא יודעת מה לעשות! 

באתר של האגודה זה לא נותן לי להוסיף מועדפים וגם לא נותן לי להיכנס בכלל לסיירות, ולא, אני לא עומדת להתקשר לכל רכזת ורכזת עכשיו או ביום שישי, או בכלל, כי זה ממש לא ריאלי - וכמובן המוקד לא יעבוד עד יום ראשון, ויום ראשון עד שלישי אני בקושי אהיה בבית, כל שכן מנסתם גם לא יהיה כבר מקום, בקושי עכשיו מנסתם אני אוכל למצוא. 

בת עמי פשוט לא נותן לי לראות את הסיירות.

למה בכלל צריך לטרוח בשביל שירות לאומי כשאף אחד מהאנשים שכביכול 'צריכים' אותך לא נוקפים אצבע כדי לעזור לך?! אתה מבזבז מלא כסף, לא מתקבל לשומקום, הפניות שלך נתקלות בקיר או בחומת בטון - מי צריך את כל התסכול הזה!? אף אחד שם בכל האגודות או במדינה לא מתנהג כאילו הוא צריך אותנו, אלא כאילו אנחנו אלו שצריכות אותם - אז למה לתרום אם אתה לא באמת תורם!?

אוף!!

...ע מ י נ ד ב

וואו. את נשמעת ממש מתוסכלת.

אולי כדאי לך לנסות לפנות למקשרת שתעזור לך.

בכל מקרה - אם את רוצה משהו אצלינו בעמינדב, את מוזמנת לכתוב לי באישי ואדאג שייצרו איתך קשר. אפשר גם לקבוע לך פגישה אישית עם מקשרת.

בהצלחה רבה

יהיה בסדר בסוף, עכשיו הכל נראה מלחיץ ולא נודע, אבל בסוף את בעז"ה תמצאי את המקום הנכון והטוב לך!

ניסיתי עם המקשרת, אבל היא לא הציעה משהו ריאלי...- דניאל -

ויש לי סיירת בעמינדב כבר, אני רק מקווה שאצליח להירשם אליה ביום שלישי. אוף.

תודה בכל מקרה.!

את ממש צודקת!*#&למה?!*#&

אינלי פיתרון לבעיה כרגע,

אבל אני במצב דומה- 2 סיירות שדחו אותי (כל אחת יומיים! והיה ממש קשה!!!) ועוד סיירת שהלואי ואתקבל, אבל אם לא...?

וזה ממש מתסכל-אני באה לתת מעצמי שנה (אני רוצה שנתים),

ומסננים אותי בטירוף, כאילו זה איזה לימודי דוקטורט למצטיינים...

זה ממש משפיל שאני באה לתת מעצמי באמת! ובוחנים אותי מכף רגל ועד ראש...

שואלים שאלות חטטניות כאילו זה עניינכם...מה זה הפעירות הזאתי???

מי עושה למי טובה???

ובאמת שאינלי בעיה לתת, פשוט היחס ממש כואב לי...

תחפשי באתרציפור

של האגודה להתנדבות את המספר שלהרכזת במקום שאת רוצה ותתקשרי אליה ישירות. אני רכזת ואין לי בעיה שבנות מתקשרות אליי. אני באמת  לא מבינה בשביל מה להירשם לסיירות באינטרנט ולסבך את הבנות. למה לא להתקשר ישירות לרכזת?

המון הצלחה, בטוחה שבסופו של דבר תגיעי למקום שבו הכי צריכים אותך!!! 

את יודעת מה את מחפשת?רות014
חשבתי על מרכזים להעמקת יהדות, וירדתי מזה...- דניאל -

ואז חשבתי על משהו בתחום הלימודים - לעזור לילדים שהם על סף נשירה, הלכתי לסיירת בסגנון, אבל ביטלו לי אותה ואף אחד לא הודיע לי שביטלו אותה....קיצר, סיפור.

יש לי השבוע סיירת אחרונה, אין לי מושג מה אני אעשה אם גם אליה אני לא אתקבל.

קודם כל צאי מהלחץעוד חוזר הניגון

בס"ד

סוף הסיירות זה לא סוף העולם!

רוב הבנות סוגרות שירות בכלל בסוף שנה, אחרי פסח.

תמיד גם אחרי שנגמרות הסיירות נשארים עוד המון מקומות שמשוועים לבנות.

העצה שלי היא שתחפשי באתרים של השירות (האגודה להתנדבות, בת עמי ועמינדב).

כל פעם תחפשי סוג עשייה אחר, ותקראי על מקומות שעוסקים בזה, ואז תחליטי אם זה מעניין אותך.

אל תפחדי לסנן, אבל גם אל תהיי נעולה מדי.

אם מצאת תחום או כמה תחום שמעניינים אותך, תעשי השוואה בין המקומות שעוסקים בכל תחום ותראי איזה מקום נשמע לך הכי טוב.

כשאת מברת על מקומות ועושה השוואות, אל תתביישי להתקשר לרכזת השירות שאחראית על התקן, לדבר איתה, וגם לבקש ממנה מס' טלפון של בת שירות שמשרתת או שירתה בתקן הזה, ותדברי גם איתה- זה עוזר!

ושוב, הכי חשוב שתרגעי ותעשי את זה בכיף!

המון בהצלחה!!!

תחפשי דרך אחרת לתרום..אנונימי (פותח)

יש עוד דרכים לתרום לעם ישראל לא דווקא דרך המסגרת של שירות לאומי..

את יכולה לברר על ארגונים שצרכיןם מתנדבים..ולכי על זה

ואל תתני לזה לשבור אותך..תני חיוך ותפתחי תראש..והכל יסתדר!!!

בהצלחה!!

תודה לכולן ^^- דניאל -אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך