החלטתי לאפות שבלולי בצק שמרים, כמו במאפיות. חיפשתי מתכון לבצק עם שמן ולא חמאה/מרגרינה. מצאתי מתכון מתאים.
במקום לעבוד קשה על מילוי, נכנסתי לחנות חמודה של מוצרים לאפיה. מצאתי מילוי מתאים פרווה. שאלתי את המוכרת לגבי טיפים לבצק לשבלול והיא הציעה לי להגיע לסדנה שלהם להכנת בצק שמרים (כמובן שלא כל הסוגים). ואז, גיליתי שסדנה חד פעמית לבצק שמרים עולה 200 ש"ח. עניתי לה שאני יכולה להאפות לבד, וגם אם לא אצליח, מקסימום הפסדתי 15 ש"ח...ה
כנתי את הבצק. נתתי לו לתפוח. הבצק יצא דביק. הוספתי קמח והכנתי כדורים שרידדתי. משום מה הבצק לא נראה משהו לפני האפיה (היא לא כותבת להשאיר במקרר). השארתי שבלולים מוכנים עם מילוי ללילה (במקרר) כי הלכתי לישון. בבוקר הבצק נראה אסון.
מחפשת מתכון מוצלח או טיפים .
)
)

