טוב,יש לי רעיון...עדי:)

כל יום ראשון פותחים שירשור כזה:

למה השבוע הולך להיות טוב/כל דבר אחר..

אני מתחילה:

הוא הולך להיות מאוד עמוס...

כי למחר אני צריכה לעשות הרצאה לכיתה במדעים ויש אסיפת הורים (פחדד . שלישי-מבחן באנגלית. רביעי-בוחן בא"י. חמישי-מבחן בספרות,אנסין במשנה..

וביום שלישי-אני מעבירה "הרצאה" על עבודה שעשיתי שנה שעברה באמנהה..

מתנדבים לעזור לי??

טוב,לא נורא ממילא עוד40 יום מסתיימים הלימודיםם!!

אוהבתת

עדי.

עדיי..טלל=]]
ימשועממת חשבתי שהבאת לך ספר לא?!
חחח..עדי:)
הבאתי 2 אבל כבר קראתי אותם..
הספרייה קצת ישנה..
ואם יש לימודים וקריאה אז קריאה.
אבל כבר קראתי אז ל-י-מ-ו-ד-י-ם!
יאללה ניראה לי אני הולכת לבלות את הלילה עם לימודים מתישים.
רוצה לעזור לי חומד?

חח אני אוותר.. =)טלל=]]
ראית שכל החיים שלך זה לימודים!!!micha
זה הולך להיות שבוע פיצוץ לי יש נמיבין באנגלית יום ראשון מיבחן בגמרא מיבחן במדעים עבודה בתורה ועוד מבחן
וכרגיל
אני לא הולך לילמוד לאף אחד מהם!!!

מיכה ששונא חרשנים!!!
מצטערת,לא כיף לי לקבל 30!!עדי:)
מעדיפה קצת יותר גבוה..
לא מתאים לך?
הבעיה היא שאני לא מקבל 30!!!micha
אני מקבל 80 ומעלה ליפעמים 75 70 אולי זה לא טוב אבל זה מספיק
מצטערת, אבל 80 זה לא ציון טוב,זה בינוני.עדי:)

עדי-שממש לא רוצה להגיד את מי היא שונאת ולמה,כי ישלה קצת טקט.למרות שחברות שלי חושבות קצת אחרת,נכון לאה??
השבוע הולך להיות הכי טוב!פלספנית
בס"ד
בכלל החודש הקרוב! מחר- איילת באה אלי. וחוצמיזה שיש לי עלון של השבט לעשות, אז יש תעסוקה.
ביום שלישי- בעז"ה אולי מועדונית של השבט, ולסיים ת'עלון.
חמישי- ל"ג בעומר, מזתומרת?! שישי- עדיין ל"ג בעומר! שבת- פעולה! סניף!
שבוע הבא- יום שני- ישיבת גרעין! איזה כיף!
שבת הבאה- כנראה שבת ירושלים! אמן שיהיה לי שיחרור! תתפללו בשבילי!!!
שבת אחרי זה- שבת חיזוק בעכו! איזה כיף!
יום ראשון שאחרי- ריקודגלים ביפו, בעז"ה!
יום שני שאחרי- יום ירושלים! בעז"ה ריקודגלים רגיל! וההתערבות שלי על "לא להבריז 3 שבועות" נגמרת! ובעז"ה אני זוכה בה!
ותוך כדי כל הזמן לסיים עם עוד ועוד מקצועות!!!!!!!!! יישש!!!!!!
בצלב"א!
טוב, נתחיל ככה...חיוכים
לי אין כל כך משהו מיוחד מידי השבוע.
יש אסיפת קרשים, ול"ג בעומר (יהיה שיא הכיף ביחד עם השבט הפיצוצי שלי).
ביום שלישי יש לי מן הסתם בוחן בחשבון (קבוע)
וביום חמישי הכתבה באנגלית (לצערי גם קבועה).
קיבלתי היום עבודה בתורה שאני צריכה להגיש עוד חודש (אז למי זה משנה).
ונראה לי שזהו... השבוע אין לי יותר מידי מבחנים או משהו כזה
ניצלוש...עדי:)
ישלי מחר להעביר הרצאה במדעים!!
אבל על מה??
רעיונות לכאן..
ודחוף.
תודה רבה
עדי.
לעדיmicha
לעדי!! תעבירי עלmicha
על תורת האבולוציה איך שיצא מימך הקוף ואחריו באדם

מיכה שלא אכפט לו להגיד את מי הוא הכי שונא בעולם!!!!!!!

שזאת:::::::::::::::::::: ע----ד----י
לא רק אני חושב ככה
מיכה,אני חייבת לציין שאתה שנון ברמות מטורפות..עדי:)
הצלחת ממש להצחיק אותי.

קודם תדע מזה תורת האבולוציה (לא היה קצת קשה לך לכתוב אותה?)
עדי-
1 שחושבת שקודם כל תלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב ואז אולי היא תבין ת'הודעות שלך.
2 שמי שהיא הכי שונאת בעולם-זה מיכה הדפוק.ולא רק היא חושבת ככה.

יאללה לך הביתה.
השבוע הולך להיות טוב..מצויין!!!אש מאנשים קרים.
קודם כל-הוא חייב להיות טוב...וחוצמיזה:
הוא התחיל אתמול במאווווווווווווווווד טוב..ולא משנה למה..מי שהבין הבין, ומי שלא-טוב שכך...
ומחר-אני נוסעת למוריה!!!!!!
ומחרותיים-יום שלישי=סניף!!!! זה טוב!!!
ביום רביעי-אמממממממממממ...|חושב|...בעזרתו יתברך יבטלו לנו את לשון (אני החלטתי!!!!!!!!!!!!!!!1 אז זה חייב להיות..) וזה יהיה מצויין!!!!
יום חמישי-ל"ג בעומר!!!!!!!!!!! מדורות זה טוב!!!
יום שישי-חופש..
שבת-תמיד דבר טוב!!!

אה..ביום שלישי יש אסיפת הורים..וזה דווקא רע..הולכים לרכל עליי..לדבר לשון הרע...יגידו שאנ'לא לומדת....וזה רע (לא שאנ'לא לומדת, שההורים שלי ידעו אתזה..) אבל בעזרתו יתברך זה יהיה טוב!!! זה חייב להיות טוב!!!
נהניתי מהרעיון של השרשורננסי
איזה צ'ופרים אתם יכולים לתת לעצמכם כשאתם לומדים טוב?. האם זה יכול לעזור? וגם, למה אתם לא הולכים גם לאסיפת הורים? זה יכול להיות הזדמנות לשוחח גם עם המורה וגם עם ההורים על המצב בלימודים?
גמאני נהנתי!!אש מאנשים קרים.
אנ'לא נותת צ'ופרים כי אנ'לא לומדת...
לפעמים אני הולכת..אבל זה נוווורא משעמם..חוצמיזה שהם מתפאדחים להגיד להורים ת'כל כשאני גם שם...(למרות שבכ"מ לפניי ההורים מציגים ת'כל יותר יפה בד"כ..) ואנ'לא צריכה שירכלו עליי בפניי!!! לשון הרע זה עדיין לשון הרע גם אם המלשון (יענו מי שמדברים עליו..) נמצא שם!!! (הקשבתי פעם בנועם..)
אנ'לא צריכה שילוב של שניהם...המורים יושבים לי באול' על הראש למה אנ'לא לומדת (חוץ מאלה שלא אכפת להם...), ואנ'לא צריכה גם ת'הורים בבית...
אני תמיד הולכת..עדי:)
ככה אני יכולה להתווכח עם המורה על דברים שהיא אומרת עלי..
ומילה על ניג'וזיםננסי
אתם זוכרים ששאלתי האם הורים צריכים לנג'ז את המתבגרים שלהם ללמוד למבחנים? רוב התשובות היו שכן-צריכים לנג'ז אך לא יותר מידי. אז ההורים האלה סיכמו עם המתבגר שינג'זו פעמיים ביום, והילד באמת נכנס לענינים ואפילו הצליח בכמה מבחנים. אז תודה על העצה. אני חושבת בסך הכל כולם רוצים להצליח רק לפעמים אין מספיק משמעת עצמית להתיישב וללמוד ולארגן את הזמן. צריך לפעמים עזרה מבחוץ.
קודם כל כל שבוע אצלי זה חוויה מחדש!!...בנדא מצוי!!
אני קם בבוקר(משתדל מוקדם) לקבל פני החמה(עלק) מודה לקדוש ברכו שהחזיר לי תנשמה,
רץ למקווה מרביץ טבילה(משתדל בימי שישי בנתיים) שם ציצית תפילין מוכן לטוס לתפילה! ........איזה כיף להיות יהודי 2X
טוב כמובן אחרי התפילה אני מרגיש ממש יצירה חדשה!! ופשוט עושה כל מה שאני יכול לעשות בתקווה שה' ואני ניהיה מבסוטים בסוף היום על מה שעשיתי.
חוץ מזה תכנונים להשבוע למה הוא יהיה שמח אין לי כי אני חי המרגע להרגע!!
וחוץ מזה מי יודע מה ילד יום! אבל אני יודע שהשבוע יהיה שמח כי.....אני בן אדם מזה שמח אני אוהב לשמוח אני שר ורוקד לי סתם ככה כי אני שמח זה אני "בתוכי בגופי בנשמתי"! בגדול סוף שבוע בבית אל אצל דודים! וקורס מד"א ביום 3!
שיהיה יומטוב לכולם!
עדי-המורה לא אומרת דברים שאפשר להתווכח...אש מאנשים קרים.
ננסי-לא מסכימה.
בנדא מצוי-מי הדודים שלך??א*ן ע!ד מל2ד!
תתפלאי לשמוע שכן!!עדי:)
ברגע שההורים באים לבד,המורה אומרת עליייך דברים חופשי!!
וזה קרה לי,
אז במחצית השניה הגעתי עם ההורים והתחלתי להגיד את הדברים מנקודת המבט שלי ואז היא שינתה את דבריה..
יומטוב לכולם.
תאחלו ב"הצלחה..
עדי.
כן..יצא לי לחשוב עלזה שכשאני שם המורה פחות תלשין..אש מאנשים קרים.
אבל לבוא עד האול' ולהמרח כאן שעות, ולמות משעמום ולכוון את אמא שלי למורות המקצועיות (בלעדיי היא לא תדע מיזאת המורה לאנגלית, ואנלי בדיוק מורה למ"מ וזה טוב!!)..עדיף כבר להשאר בבית!! (במיוחד שבמקרה הזה זה לא בבית אלא בסניף-זה בכלל לא שאלה..!!)
אהה..עדי:)
אצלנו זה כולה עשר דקות.
מאמי שלי לא הולכת למורים מקצועים.

ואני שמחה מאוד.
עדי.
לענ"ד- ההורים לא צריכם להתערב בלימודים של הילד!!יסכלוש2
בס"ד
א. הם לא יכולים לדעת, אולי בדיוק עוברת עליו תקופה קשה...
ב. זה לא נותן לילד עצמאות, וככה הוא לא יתבגר לעולם! רק אם הילד רוצה ומבקש מהם שיזכירו לו ללמוד.. אבל סה"כ- איך הוא ידע לקבל בעצמו החלטות? לקחת אחריות על עצמו?
הוא צריך ללמוד מהניסיון. לא הצליח במבחן כי לא למד- בפעם הבאה הוא יזכור ללמוד..
ואם המבחנים בכלל לא חשובים לו- ההורים יכולים פעם אחת לומר לו למה כדאי לו להשקיע בלימודים עכשיו כדי שלא יתקע בעתיד.. כשהוא יגיע לגיל 20 בלי תעודת בגרות ויצטרך להשלים הכל- זב"שו.. ואם הוא יגיע לגיל 16 וירצה להיות רועה צאן ובאמת הוא לא יצטרך ת'בגרויות.. אז מצוין!!! (מוקדש..=])
ילד בגיל 13- 14- 15 יודע ויכול להסתכל קדימה ולחשוב איך הוא מגיע אל העתיד.

זאת דעתי..
יסכה. שחושבת שבגרויות זה דבר מיותר.. (לי יש תעודת בגרות מהחיים!! =])

מוזמנים להגיב... =)

אוי סיוטיבת של אבא
אוף הדבר הזה קופץבת של אבא
השבוע שלי באמת סיוטי...
אז ככה...
מחר מבחן ומיצב באנגלית, זה הדבר הסיוטי אבל מה אכפת לי בצהריים יש לי סניף וגם אני אוכל לראות סוףסוף את איילת |מתגעגע|
יום רביעי להגיש מחברת בתורה שאין לי דבר כזה ככה שאין לי מושג מה אני עושה....(אם יש למישהו עיצה אני אשמח לקבל...)
קיצר סיוט אבל פסדר.... ביי ביי
עדי המסכנה...יסכלוש2
בס"ד
למה השבוע הולך להיות טוב? כי ד' יתברך יעזור!!
תחשבו טוב- יהיה טוב!!!! מובטח!!
אממ..שלי..הודי'ה
אז ככה מחר יש לי מבחן מטומטם במשנהה!!!ואין השכל שלי חלוד כבר!!!
ביום חמישי יש לי מבחן בנביא על 6\7 פרקיים!!ואין לי כוחח.
יום חמישי בלילה ...-וואי איזה כייף ל"ג בעומרר!!!!
כנ"ל שישי=]
שבת -בעז"ה שבת כיתהה!!!וואי אייזה כיייףף!!!!!יווו!!!!
יום שני -אממ..חוג =\
יום חמישי מבחן באנגלית =\\
שבת - אולי אח שלי \אחותי ואולי שניהם יבואו לשעבייס!!
אממ..יום ראשון בלילה יוצאים ב-2:30 לירושלים!!!!
יום שני -יום ירושליים!!אממ..אולי אני ישאר אצל אח שלי \אחותי ואח"כ ילך לריקודגלים=]
אממ..זהו בינתיים=]]
חדשה פה בערך...~תמר~
השבוע שלי יהיה כיפי חבל"ז:

ראשון- חופש!!! חופש!!! כי יש לי ביום שני מתכונת...
שני- מתכונת במחשבת. אח"כ הלכתי לחברה עם פווול בנות ואכלנו אוכל נורמאלי ולא הדוחה של האולפנא. ראינו 2 סרטים והיה סבבה... אח"כ חזרנו לאולפנא והזמנו פיצה- אחד הימים המושחתים...
שלישי- אוספת קרשים עם החניכות... תחשבו מה זה לאסוף קרשים עם 10 זאטוטות בכיתה ג'= אני סוחבת הכול...!!! אמאל'ה...
רביעי- יום רגיל. 2 עבודות במתמטיקה לעשות, לגמור בוקרפורט ולהשלים מבחן בנביא. להתחיל ללמוד למתכונת בתנ"ך בשבוע הבא...
חמישי- ל"ג בעומר!!!! ב"ה החניכות שלי הולכות ב-12 ככה שאני לא יהיה בלחץ וחרדה עד הבוקר...
שישי- חופש! אני הולכת לאיזה הפנינג עם המשפחה...
שבת- לומדים למתכונת בתנ"ך...

בקיצור, הולך להיות עמוס ומייגע... מקווה לשרוד וכו'...
תאחלו לי בהצלחה...
איזה יופי של שירשור.....ארטיק
אוהבת את השירשור הזה....המיקצוע שאני הכי הכי הכי הכי הכי שונאת בעולם שאני לי מילים לתאר את השנאה שלי כלפיו זה מטומטמיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!אייכככסההה זה מגעיל אותי אפילו ליכתוב!!!!!!!!!!! והמורה שלי למיקצוע הזה גם ממש מגעילה..היום ממש הייתי צריכה להתקשר לאבא שלי וזה היה ממש דחוף והיא סתם עשתה לי פרצופים וצחקה עלי ואמרה לי לשבת..אז אמרתי לה שאני אלך למזכירות ואני אתקשר משם ואז אני אביא משם פתק שהייתי שם ולא בשום מקום אחר.. אבל היא רק צחקה ואז באמת התחלתי ליבכות כי באמת הייתי צריכה לדעת משו וזה היה ממש מלחיף וממש הייתי צריכה לדבר עם אבא שלי... קצר היא היתי ה מגעילה לא היה אכפת לה שאני בוכה היא רק עשתה לי עוד פרצופים ואמרה לי להפסיק להתווכח איתה ושכדאי שאני אפסיק לפני שמאוחר מדי!! קיצר זה היה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובסוף ירדתי והבאת פתק מהמזכירות.. ואז אחרי השיעור היא אמרה לי להשאר והיא התחילה להגיד לי על איך שזה לא היה בסדר וסתם היא היתה מגעילה... והיא משעממת ואין לה בכלל מה לעשות עם החיים של בטח אין לה שום חברות כל מה שמעניין אותה זה מטמתיקה!!!!!!היא מזה יכנע.....
וואני אפסיק עכשיו ליכתוב דברים רעים עליה למרות שיש לי עוד המון דברים ליכתוב כי אני צריכה להפסיק מתישו ..אחרת אני אהיה כאן כול הליל מקלידה....
אז המיקצוע השני שאני שונאת זה...מחשבים......אני לא מבינה את זה והמורה ממש מוזרה.. ואאייכססה יש לי מחר מבחן במחשבים וגם עבודה להגיש מחר!!! ואני גם שונאת בילוגיה..אבל רק השנה בגלל שזה ממש משעמם והמורה שונאת אותי מעליבה אותי וסתם באמצע השיעור מתחילה לספר עלי שטויות ..על איך שאני הייפראקטיבית ושזה לא אשמתי שאני צריכה לצאת מהכיתה כול השיעור..אני מצטערת שהיא מורה משעממת אבל זה לא אשמתי..אני אישית לא יכלה ליסבול את זה..זה ממש לא אומר שאני הייפר אקטיבית.... ואני גם מצטערפת את אנגלית לרשימה של מיקצעות שאני שונאת בגלל שהמורה החזירה היום מבחנים וקיבלתי 58..אווףףף אני שונאת לימודדיייייםםם!!!!
ואיי איזה הודעה ארוכה!!!

אווף שוב שמתי את זה בשירשור הלא נכוןארטיק
ילדה??משעמם לך???-כזה שירשור צריך למחוק לדעתי!!!!!אנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך