כל חודשיים אני נוסעת במיוחד לחנות שבה מוכרים בשר איכותי וקונה בשר לחמין. בביקור האחרון התברר לי שאפשר לעשות משלוחים. חכיתי שיצטבר מחסור בבשרי. התקשרתי והזמנתי בשר לחמין, בשר טחון ועוד. וכשהגיע המשלוח התברר שבמקום קוביות בשר לחמין, קיבלתי קוביות הודו לחמין. כשאני מכינה קציצות, אני משתמשת אך ורק בבשרו ולא הודו, אחרת לא יאכלו.
והפעם, אני מקווה לטוב.
למי יש ניסיון עם הודו במקום בשר בחמין? כמה זמן בישול יחסית לבשר? איך הטעם?
אם לא מתאים, כדאי לעשות תבשיל אחר, למשל בליל שבת מההודו?
)
)

