אני לא יכולה לבד....תעזרו לי!!!אנונימי (פותח)

אני בכורה...בת 15.5... יש הרבה מריבות עם ההורים....

הרבה מריבות אבל גם הרבה צופרים כיפיים חמודים מהם...אני ממש אוהבת אותם..

אבל כמובן שיש לפעמים מריבות..

בתקופה האחרונה לא עזרתי המון בבית כמו פעם והיא קצת סיבוכים עם ההורים...

לפני שבוע בערך התחלתי ממש לעזור בבית ואיך הם אומרים -"להשתפר"...

[שלא יובן שאני כל היום רבה איתם...ממש לא! ]...

ועכשיו הם כבר כמה ימים נאלצים לצאת מהבית בשעות הערב מכל מיני סיבות שלא תלויות בהם..מה שאומר שאני עורת עכשיו הרבה!!

התקשרתי מקודם אליהם ואמרתי שאני חייבת דחוף בגדים לשבת כי כבר ממש אין לי! [ובאמת אין לי...] ואמא שלי אמרה שנמצא יום השבוע לקנות...

ועכשיו אבא שלןי אורמ לי - בואי נעשה עיסקה- תחליטי מה את רוצה או לצאת לקנות בגדים עם אמא איזה יום [שאני ממש חייבת את זה] או שניסע כל המשפחה ל**** -אני לא יכולה להגיד לאן אבל זה מקום שכל כרטיס  עולה בסביבות ה- 150....ואנחנו לא יוצאים הרבה למקומות כאלה כי אין להורים שלי המון עכשיו...מצמצמים קצת...קיצור- אני לא יודעת מה להחליט!!!

אני חייבת בגדים מצד אחד... אבל מצד שני אם אני יבחר בגדים אני יהיה ממש מגעילה לאחים שלי - הם לא יצאו ליום שלם של כיף מטורף!!....זה לא פייר!!להיות אגואיסטית ולבחור בגדים? או ליסוע לאנשהו עם כולם ולהנות יום שלם- משהו שחולף....

אני לא יצא אגואיסטית מדי?....[מה שכן-אחים שלי יודעים שאנחנו אולי נוסעים למקום הזה...אז הם לא ידעו שזה בגללי...]

מה הייתם עושים?.... אני לא מסוגלת להחליט...

[אין על ההורים שלי...]

יש אפשרות שתסעי לבד/עם חברה?נדנדה כתומה.

את כבר בת 15 וחצי. גדולה. ()

ברור שחיותר כיפ לנסוע עם אמא, אבל אם אפשרי לנסוע בכ"ז לבד, ולא להרוס לכולם- אז אולי עדיף.

ואני דיי מזדהה איתך.

גמאני בכורה, בת 15.5, ועכשיו מצמצמים קצת.

ואם יש לך אפשרות (אבל ממש ממש לא חייבת..) אולי תציעי שתשלמי חלק מהבגדים. אצלנו יש לי מין הסכם כזה עם ההוןרים שלי> אם זה משו שאני באמת צריכהאז הם משלמים.. אם זה סתם (נגיד פשמינה..) אז אני משלמת.

ומוזמנת לאישי. יש לי מה לומר לך..

וואאאוו...נ"י

אני לא יודע מה הייתי

ת'אמת אני גם בכור ב-15 ו....

יש לי לא מעט מריבות עם ההורים שלי...

וגם אנחנו די מצתמצמים>>>>(אני לא כ"כ מרגיש את זה כי אני בפנימיה אבל אני יודע...)

אבל גם אני בעד שתסעי למשהו כיייף הזה...

ותסעי עם חברה לקנות בגדים...

ובאמת אולי תשלמי חלק מהבגדים...

אם זה אפשרי אני בעד זה.....!!!

ב~ה~צ~ל~ח~ה

אם בא לך אפשר לדבר איתי תמיד=גם באישי....

אוך, לפעמים כשנותנים לך להחליט זה הכי מבאס...bingo

טוב, קודם כל- לא שיש לי משהו נגד ההורים שלך חלילה, אבל לדעתי את יכולה להגיד להם שזה לא הוגן כלפייך לתת לך להחליט החלטות כאלה שבהן את צריכה לדפוק את אחים שלך בשביל משהו שאת צריכה ומגיע לך.

דבר שני- אני חושבת שאם את באמת צריכה בגדים- זה קודם ליום כיף, בטח לכזה שעולה כ"כ הרבה כסף... (באופן כללי אני חושבת שאם מצטמצמים חבל להוציא כ"כ הרבה כסף על מותרות...) ואת יכולה להציע להורים שיעשו יום כיף מהנה שעולה פחות, ככה כולם ירוויחו איכשהו. 

וטוב, את באמת יכולה גם להשתתף מהכסף שלך עם הקניית בגדים...

בהצלחה בהחלטה!

נואשת!מר one

כולם במצבים דומים כמוך! תגידי להם שאת משלמת חצי על הבגדים ותלכי עם חברה זה יותר טוב!

אם את רוצה שאני יפרט אז באישי...

אחח...בכורים......שמחת עולםאחרונה

מזדההה לחלוטין!

תנסי לעשות חצי חצי וללכת לבד או עם מישי אחרת[=

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך