אוףףףףף מתחשק לי להדרדר!!!מיטל

פשוט ממש מתחשק לי להדרדר!!

מכל הבחינות חוצמחברתית.........

נמאס לי כבר כל הזמן להחזיק את עצמי.. בא לי פשוט להתחרפןן ולעשות מה שבא לי בלי לחשוב על העתידדדד

ללכת איך שבא לי, לחשוב איך שבא לי, להיות איפה שבא לי והעיקר- לעשות מה שבא לי!

ואני יודעת שזה סתם שיגעון חולףף אבל.. אוףףףףףףף ...  זה מעצבן

גיל ההתפגרות....אנונימי (פותח)
וואי זה שיא העזר לי.. תודה רבה! באמת... מלאה הערכהמיטל
בשביל זה יש חברים..אנונימי (פותח)
בעזרת ה' זה יעבור....שוש=]
אבל לבינתיים- אל תדרדרי...תחזיקי את עצמך וזה יעבור!!!
מיטל-קורה....קורה....שירושקי
מבינה ביותר...אש מאנשים קרים.
היום המורה למדעים אמרה לי שהיא מבינה שאני בגיל קשה, ובתקופה קשה אבל בכ"ז אנ'לא יכולה לתת לעצמי להרוס ת'צמי..אני חייבת להתגבר עליי...
כאפה..
אווץ'... מוכר..-א-ב-ל---ישה"ז=]
1. הכי מעצבן זה שאומרים לך "זה גיל ההתבגרות זה יעבור"...-אז אל תגידו את זה!!!! כי זה רק מרתיח..!!!
2. אני בטוחה שאת לא היחידה..עם מצבי רוח משתנים כאלו, -פתאום בא לעשות מה שרוצים בלי לשים על אף אחד.. אחרי יומיים פתאום את הבנאדם הכי דוס והכי צדיק... וכל פעם זה מה שהמצב רוח מביא..- הכי חשוב, זה באמת שתישארי חזקה..!!ולא תיפלי....
**מחזיקה לך אצבעות ותומכת בך..!!!**
אוף!!! אני איתך....!יודוך עמים!!
אני יודעת שזה לא טוב.... אני כבר בקושי מתפללת והולכת לא בדיוק... בואי נגיד... כמו שפעם הייתי הולכת... עכשיו אני עם מחשוף בהרבה יותר פתוח ונהייתי צפונה לאללה!!! אני לא אוהבת להיות צפונה... אבל מעדיפה מפרחה.... מה לעשות.... פעם הייתי פרחה בטיירוף ואז היתחזקתי ממש... למשך בערך 4 חודשים אולי קצת פחות... זה היה שיא בשבילי... כל כך שמחתי והרגשתי שממש ה' איתי... אבל עכשיו... שוב נפלתי..! כלום לא עוזר לי לעלות.. כל תפילה שאני מתפללת זה סתם מילמולים בלתי מובנים... ואני פשוט כבר לא אני... לא תהילה האמיתית אבל גם לא תבועה עד כדי כך.... פשוט לא תהילה...
נימעס לי! אני באה איתך..... ממלא אין לי מה לעשות בחיים האלה...!!!! בא לי לצאת קצת מהשיגרה... מצטרפת... את מרשה לי?
תהילה!!!מומו הפרה*
ידעתי שקרה משהו!!!!אני צכה לדבר איתך בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!
לא מתחשק לי לבאס אבלybs
לרוב במצבים כאלה יש 2 אפשוריות או להתחזק או להתדרדר להשאר במקום לרוב זה לא עובד .....
לא עובד להישאר במקום אבל זה הכי קל..ישה"ז=]
להישאר כל הזמן בהתלבטות כזאת- "די נמאס לי מהכל, אני רוצה ללכת ולהתנהג ולהיות כמו..[פרחה/צפונה/ כל דבר דומה..] אבל מצד שני..-מה פתאום!!..יש ה' הוא רואה הכל הוא יודע הכל צריך לשמור את מצותיו וללכת בחוקותיו..אבל..לא בא לי.. אבל חייבים... אבל....."
דוגרי,
הכי קל זה להישאר שם, בלי תשובה לכלום, בלי לדעת מה יהיה...
זה נכון?? ממש לא!!
אבל מה כבר אפשר לעשות?....
[גם אני מחפשת תשובה....!!]
כשמנסים להשאר זה מתדרדר  אוטומט[לרוב]ybs
אבל קשה להתחזק ממצב כזה.. נראלי שזה עובר עם הזמן..יסכלוש2
בס"ד
כדאי בתקופה כזאת לקרוא המון ספרי אמונה.. (לא קראתי, אבל שמעתי שזה ממש מעניין: "בגן האמונה המבואר", וגם ספרים של רבי נחמן..

ב"הצלחה!!
עובר עם הזמן ואז אתה מוצאybs
את עצמך במצב שבחיים לא האמנת שתגיע
יש לך רעיונות אחרים? איך להתחזק?יסכלוש2
אין נוסחא כזאתybs
כל אחד יודע במה הוא חלש ......אבל לפעמיים עוזר לקבל על עצמך ''חומרא'' כלשהיא שלא כ''כ קשה [ולא לשים על כל אלה שאומרים מה אתה משחק אותה צדיק שנינו יודעים מי אתה באמת]
החיים זה כמו במדרגות שנעות כלפי מעלהsara139
ואתה מנסה לעלות.
אם לא תנסה חזק לעלות- לא תצליח
אם תישאר במקום אתה פשוט תירד למטה
*כלפי מטהsara139
החיים זה כמו אופניים אם קל לך את\ה בירידהybs
ואם קשה לך סימן שאתה בעליה...=)שירה
ל M .Fטלל=]]
זה נורמלי..
לפי דעתי תעשי מה שבא..
בת כמה את?!
מה זאתמרת מה שבאלךybs
זה נראמלי לרצות לאכול חזיר זה הגיל מותר.....[ציניות]
מה זה עוד פעם תעשי מה שבא לך??אנונימי (פותח)
היא מנסה ללתפוס את עצמה ואת אומרת תעשי מה שבא לך...יודעת ממש מנחם...

ומזה משנה בת כמה?יענו עם היא גדולה תעשה מה שבא לה ום לא אז שתמשיך להתמודד?? לא ניראה לי שזה הולך ככה...=)
נעמה- אהבתי =) איזה חברה מעודדת =)מיטל
סופר נורמלי. סופר מוכר.פלספנית
בס"ד
קרה לי יותר מידי פעמים, של "וואי, זה לא פייר. למה הם יכולות* לשמוע כל שיר שבא להם- ואני לא יכולה?" "למה הם יכולות* להסתובב כאן עם חולצה קצרה, ואני לא?" "למה אין להם בעיה* להסתובב בחצאיות-ברך והם לא צריכות לשים כל הזמן לב שהחולצה לא עולה?" וכו'...
ומלא פעמים פשוט בא לי פתאום לצאת החוצה בחולצה ומכנסיים.
(רוב הדברים כאן הם צניועת- סתם כי זה אחד הדברים הבולטים יותר.)
ואז, ברגעים האלה- באמת מזל שיש חברות מסביב, כי אז אני פשוט מתפאדחת לעשות את זה... אבל אחרי הרגעים הראשונים- אני מזכירה לעצמי שזה לא שווה את זה, שזה לא אני. שזה לא שום יהודי.
--------------------------------------------------------------
*יכולות- מבחינת עצמם, לא משאר הבחינות.
מיטל-את באה ונעשה אתזה ביחד???אש מאנשים קרים.
לא איילת. אני לא מרשה לך. תעברי אצלי בדרך, טוב?פלספנית
בס"ד
|מכין אזיקים כדי לכבול אותך חזק חזק עד יעבור זעם|
|נעלב|פלספנית
תקשיבו...מיטל
קודם כל קראתי פה את כל התגובות.. והפנמתי...

נראלי זה סתם היה משו רגעי שהיה לו צורך בפורקן

למרות שנראלי יתחולל בי שינוי בקרוב
זה העניין,תפוזה 1
בס"ד

לכל אחד יש דברים רגעיים כאלה, השאלה מה אתה עושה איתם..
נופל ונכנע, ונכנס להם חזק, או מעביר אותם שורד ומתכשל.
תגידי-יש לך בעייה?????????????????????????????????אנונימי (פותח)
אני שואלת כי לי יש בעייה-גם לי היה בא כמוך,-אז קבלי עיצה-תתרחקי מיזה כמו מאש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה יעבור לך-מבטיחה, רק תשמרי על עצמך
מה יש לך????מיטל
בסדר אני יתרחק מזה.. אבל שאוויה שאוויה (לאט לאט).. מה את רוצה ממני? אל תתנפלי עליי....
אין לה שום בעיה זה נורמלי..טלל=]]
זה בא (כפי שהיא כתבה) בעיקר מכך שהיא נכוותה מזה,עמישב
בס"ד לק"י

אז זה בסה"כ די טבעי שהיא תבהל כשהיא תראה מישהי שעלולה לעבור דרך חתחתים כמותה...
בקיצור -את מקיימת מצוות מיראה...צחקן
בע"ה

ישנן שתי פעימות - אהבה ויראה...

מי שעובד את הקב"ה מאהבה בד"כ אין לו את זה, רק שזה קצת קשה לעבוד את הקב"ה מאהבה.

יראה- זה לנפש הבהמית. לבהמה לא הולכים ללחוש-

"בהמיל'ה, את צריכה להרוויח את התבן שלך בכבוד, לכי לעבוד"

אלא שמים עלי'ה עול, ויאללה לעבודה. בשביל זה צריך עבודת ד' מיראה.

אח"כ - באה הפעימה השני'ה, מאהבה - לעבוד את ד' יתברך בגלל שאוהבים אותו... ואז אין כאלה דברים..

אבל זה דורש כוונה בתפילה, והמון-המון השתדלות.
לא..... זה לא קשור. צחקן-מיטל
זה לא שאני עובדת את ה' מיראה....

אבל זה קטע של זה של "לנסות משו אחר. לצאת מהרבוע"..וזה קורה לכולם מתישו, לא?

גם להכי דבקים ב-ה'
לא.. זה לא קורא למי שדבק בקב"ה.צחקן
בע"ה

כי הוא יודע שאין עוד מלבדו. נקודה.
כן ולא.עמישבאחרונה
בס"ד לק"י

למי שדבק לגמרי לגמרי, והצליח להגיע (אף אחד לא נולד ככה, גם הצדיק הכי גדול. אז אם ראיתם שמישהו "ניכר עליו מקטנותו כי לגדולות נועד", זה נחמד מאוד ואולי גם קצת נכון, אבל אין דבר כזה בעולם שאין עבודה, ועבודה גדולה...) למעלה של ריענון תמידי בעבודה, ומן שלמות ומלאות, שמחה תמידית בעבודה, אז אין לו לְמה לפזול הצידה למקומות אחרים, כי לא חסר לו כלום, הוא מלא וגדוש.

אך לעומת זאת, יכול להיות אדם דבק מאוד, אך בנפש או בנשמה תחסר לו נקודה מסוימת, וככל שהיא תהיה משמעותית יותר, כך תהיה הפזילה שלו הצידה יותר. לפעמים הוא יפזול בתוך התורה. נגיד מהגמ' לחסידות, או למוסר או להפך וכו'. אך לפעמים, ל"ע, הוא פוזל החוצה, לעבר החיים שנראים לו, ובצדק, נוחים ונעימים.
אך דייקתי בדברי, הם רק נראים. אם מסירים מעט את הקליפה החיצונית, אפשר לגלות עד כמה יש בזה משום הנכון, כי זה באמת כיף לעשות מה שבא.
כיף, עד שכבר לא כ"כ.........
אני כ"כ מבין אותך! אוווצ'.יעמ"ל
לכל אחד זה קורה.
גם בתהליך ההתחזקות הכי טוב שיש, זה יקרה.
כל אדם הוא בנאדם.
ולכן, את לא יכולה לתכחש לזה שיש לך יצרים, תאוות וכדו'...את חייבת להתמודד איתן.
עכשיו יש לך שתי אפשרויות, או להמשיך עם מה שאת עושה ואז מתישהו >זה 100%< הקב"ה יעזור לך ויוציא אותך. >עייני 'תניא כז'< או למצוא דרך אחרת שיותר טובה לך ולהתקדם בה. במקום להמשיך ולהחזיק את עצמך וכו'וכו'...את מוצאת גישה אחרת כדי להתקדם לה"י. לפעמים לא מוצאים. אבל יש אנשים-ויש אנשים.
רק תזכרי, שהכל לטובה. ולכן, גם אם זהקשה, גם אם זה לא כיף, בסוף זה כ"כ יהיה שווה את זה.
אגב, אימרה נורא חכמה של המורה שלי 'אם אתה מרגשי שאין לך כוח לכלום, בא לך להתעצל, בא לך לישון כל הזמן -אני בפנימיה- בא לך לא לעשות כלום?! כנראה שאתה נמצא בתקופה של התקדמות.
אז גם המשבר הזה הוא חלק מההתקדמות. >משיבת נפש, ליקוטי מוהר"ן< ואם תכניסי את זה טוב-טוב לראש שלך, תתגברי עליו ותמשיכי להתקדם.
מקווה שעזרתי ומובן מאליו שחפרתי.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך