יש לי חברה-
שאני לא יכולה לסבול!!!
אעעאא לא יכולה כבררר איך אפשר להסתדר איתה? מסכן בעלה.
אוף אני יודעת שאני נשמעת מסריחה. אני באמת מסריחה.
אבל זה קשה כ"כ שאתה כבר לא שולט... ![]()
![]()
![]()
לא מרחיבה יותר למה לכי תדעי מי רואה את זה.
יש פיתרונות לתופעה הנ"ל???
יש לי חברה-
שאני לא יכולה לסבול!!!
אעעאא לא יכולה כבררר איך אפשר להסתדר איתה? מסכן בעלה.
אוף אני יודעת שאני נשמעת מסריחה. אני באמת מסריחה.
אבל זה קשה כ"כ שאתה כבר לא שולט... ![]()
![]()
![]()
לא מרחיבה יותר למה לכי תדעי מי רואה את זה.
יש פיתרונות לתופעה הנ"ל???
אם את לא אוהבת אותה והיא בלתי נסבלת למה שלא תעזבי אותה?
חוץ מזה: א.לריב איתה פירושו- להיות אויבת שלה, היא מתעלמת ממני, אני ממנה. ו-וואללה לא מתחשק לי להיות בכסח עם מישו עכשיו. לא מה שחסר לי על הראש גם-כן.
ב.היא קשורה אלי מכל מיני כיוונים. כמה שאנסה לא לשהות בקרבתה- זה לא ילך לי.
וזה רק החוץ מזה~
זה קרה לי כמה פעמים.
ולפעמים מאותן בנות שלא סבלתי, יצאו חברות ממש טובות. כי הן ממש לא מה שדימינתי.
ובעוונתי, לפעמים קרה שזה גם לא היה מוצלח במיוחד.
ובאמת לא הצלחתי למצוא משהו משותף ביני לבינם. פשוט החלטתי שאני מנסה להסתדר עם כולן.
עד כמה זה עובד? תלוי ע"פ המצברוח.
אבל גם מהבנות שאני הכי לא סובלת, יצא לי לראות גם כמה נקודות חדשות. כל אדם זה משהו מענין..
אפשר לחקור, ולבדוק מהו בידיוק.
אשמח לעזור לך אם תרצי באישי. כי אני מדברת באופן כללי, אין לי מושג על המיקרה הספציפי.
גם לי זה קרה / קורה, כפול שתיים...
אני מקווה שהבנתי למה את מתכוונת,
בכלופן היו לי ת'תחושות האלה, אני חושבת שאפילו כתבתי על זה פה פעם...
ולא, לא התחלתי לחבב אותה,
אבל ההרגשה של "אני רעה" כבר קצת פחות נמצאת.
איך?
כי הורדתי את הקטע הזה לאש נמוכה.
אמרתי לעצמי שבסדר, אני לא מחבבת אותה בלשון עדינה, ואני מאוד לא אוהבת איך שהיא נדבקת, זה סיוט!
אבל היא נשמה היא בת אדם בדיוק כמוני!
לי יש חסרונות בכמות שלא נדע, גם לה, רק ששלה נוגעות בנקודות שיותר משמעותיות לי.
חוץ מזה, שתהיה היא, היא זאת היא, למה שזה יפריע לי? בעייה שלה...
בהתחלה ניסיתי להתייחס אליה בלי לחשוב על מה אני חושבת עליה, אלא באמת לדבר איתה כמו כל אחת אחרת,
נכון, זה היה קשה וכמעט בלתי אפשרי! כל מילה שלה העלתה לי ת'פיוזים, כל כך לא התחברתי לקטע שלה!
אבל לאט לאט זה כבר פחות ופחות הציק לי,
והיום למשל אפילו שיחנשתי איתה, שזה ממש וואוו...;)
להתייחס בצורה יפה לבנאדם שנדבק אליך בצורה כ''כ מציקה?
לנסות ללמד עליה זכות, להסתכל על הדברים הטובים שבה, זה קשה .
וזה עבודה קשה ...
אבל זה טוב !!
רציני אני ממש באותה בעיה כמוך רק שאני באמצע התהליך שכנרית על הגג=) תארה, תוך כדי שאני כותבת לך אני חושבת על מה לכתוב.. רציני=)
קודם כל את תמיד מוזמנת באישי כי אני באמת מכירה את המצב שלך...
מה שכנרית כתבה הוא נכון מאוד אבל לא לכל המקרים כי יחסית ממש ממש קשה לבצע את מה שהיא תארה...
היא בנאדם כמו כולנו ולכן א"א להתעלם ממנה כי זה ואהבת לרעך כמוך... ממש לא שייך!!!
אלא אפשר לנסות אף פעם לא להימצא איתה לבד אלא פשוט שיהיו איתך עוד בנות ושלא תהיי חייבת לדבר איתה.. זה אולי נשמע אכזרי אבל עדיף מאשר להתעלם במופגן..
שוב את מוזמנת באישי בכ"ז.. מקווה שעזרתי קצת=)
תתקשרי אליה תקבעי איתה פגישה(!!!) בטלפון(!!!) גם אם היא מרחק חצי דקה הליכה) תשבי איתה ותאמרי לה שאתן ילדות גדולות ואת רוצה לדבר איתה דוגרי. תשאלי אותה אם היא מסכימה, אם כן תאמרי לה הכל, שימי את כל הקלפים על השולחן. זה טוב שיש לך אחת כזאת. אם בעלך יתחיל לעשות לך את זה תדעי מה לעשות. אם היא לא מספיק בוגרת לשמוע את זה ולקבל את הבעיות שלה לפחות תדעי שעשית הכל כדל לא לריב איתה(תאמרי לה אני רוצה להיות חברה שלך אבל... תדגישי שיהיה לך לא נעים אם תאלצי לנתק איתה קשר בגלל ההתנהגות שלה אבל 'באו מים עד נפש' אל תצאי מגעילה. היא צועקת עלייך? שתשפוך. את תצאי מאותה פגישה בלי לעשות לה כלום.)
שיהיה לך בהצלחה!!!
יומטוב!!!!!!!!!![]()
אני לא ממש מקבלת את הפתרון לדגר איתה ולהגיד לה את זה, כי זה לא נעים, ובד"כ כשקורה דבר כזה החברה שנדבקת היא לא שמה לב והיא ממש תעלב.... , למרות שיש מצב שזה תלוי באופי....(לא שיש לי פתרון כי גמאני באותו מצב)
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!