בת עם לק....מיצ'ל

מה אתם אומרים על בת עם לק??

לא לטעמייפתח_

אני מדבר ספיציפית עליי...אני יעדיף את אישתי עם עגילים ענקיים וחור שני ומכוסה בצמידים מאשר לק...

יש מצב להסבר למה?כנרית על הגג=)

זה מוזר...

למה אתה מעדיף את השאר?

אני באמת שואלת... זה מעניין לדעת...

אמרתי,לדעתי זה מגעיליפתח_

כאלה ציפורניים צבועות..בעע..

אבל השאר יפה...מלעשות זה אני

אווו ואאאההה... הגזמת.. לא?? חח.אודיוש=)
בתוור בת, אני שמה- לדעתיי זה יפה.. =]שווגי =)
תלוי איזה לק ;)פצפונית
^^^^נכון^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ר"ח
אני אישית לא אוהבת את המראה הזועק והמזעזע הזהט!הר

אם זה עדין אז אין שום בעיה לדעתי..

לק עדין זה מהמם!אור חזק

[איפה כתוב פה שהשאלה מופנית דווקא אל בנים? אני באופן אישי לא ראיתי כזה דבר]

אני שמה שקוף, אני אוהבת שהידיים נראות נקיות ומבריקות כאלה. אבל כשהוא מתחיל להתקלף אני מייד משפצת. לא יכולה לסבול לק מתקלף.

ולטעמי גם צבעים עדינים זה יפה ממש~

ויש לי סלידה מלק אדום זורח. כשאני רואה את זה- באלי לברוח.

אבל זה באמת תלוי איזה לק ואם הוא מתקלף או לא.

ואללה...אברי

זה באמת תלוי. אם הלק צעקני אז זה ממש לא מתאים אפילו דוחה (האלו עם הציורים למשל)

אני לא יודע אם זה נכון בפנימיות, אבל כל בחורה שיש לה לק צעקני, מתויגת כ''בחורה זולה'' כל בן שיאמר אחרת:1.משקר 2.יותר חמור, משקר לעצמו...

קיצר, בנות.

לק עדין זה מאוד יפה ובניגוד ליפחת אני אעדיףאחת ששמה לק על התכשיטים המכוערים האלו שהזכרת (אני אשקול לק צעקני...חיוך)

יומטוב...

אל תהיו מגעילות שימו משהו פשוט בצבעים בהירים...

מסכימה עם שמיים אדומים (:בובי שלי=]

לדעתי, לק זה פשוט יכול להיות דבר מהמם - אם זה לא בולט מדי..

אני אישית שמה לפעמים לק, אבל עדין ממש

כל הצבעים האחרים אני פשוט לא מסתדרת איתם ! אבל ככה אני, וכל אחת והדרך שלה ואיך שהיא אוהבת.. =]

מה עובר עליכם, אנשים?! לא נמאס מהשאלות האלה?הרהור

מה אני חושבת על בת עם לק? תלוי איזה לק. אם זה לק יפה אז אני חושבת "ואו. לבחורה יש טעם טוב." או "ואו. לבחורה יש חברה עם טעם טוב." וכו'

נו באמת!

^^ אני לא חושבת שלק זועק הופך מישי לבחורה "זולה"..שווגי =)

ואו..הגזמתם טיפה, לא?*#&למה?!*#&

אני אפתח במה שאני עושה...

אני אישית שמה לקים מ-ז-ע-ז-ע-ים-

שכוללים, אם תרצו- לק שונה על כל ציפורן בסדר של קשת או סתם בלאגן, או דגם של שני צבעים..או אפילו על כל יד..

יש פעמים נדירות שבהן אני מסתפקת בלמרוח רק צבע אחד, וגם אז הוא לעולם לא יהיה עדין!

אני שמה סגול, ירוק, בורדו, תכלת, ארגמן, ירקרק, כתום, חום, זהב, לבן, שחור, צהוב...ואיך אומרים? תמיד יש מקום לעוד!

אני לעולם לא אשים לק "פקצה" כזה ורוד/אדום מגעיל..אבל חוצמזה? הכל!

אז עכשיו תגידו שאני "מגעילה"? תגידו שאני "בחורה זולה"? תגידו שאני "מסובבת על כל המח"?

טוב, אולי אתם צודקים.

אבל הלק זה המקום שבו אני מתמרדת. זה המקום שבו אני מבטאת את מצב- הרוח שלי, זו הדרך בה אני מזכירה לעצמי כל הזמן לחייך, ושהחיים הם מפתיעים, אז שלא אדאג. זה אני.

אולי אני זה אומר גם זולה, ומשוגעת, ומכוערת. אבל זה עדיין אני. ומי שמכיר אותי יודע שבעניין הלק שלי- לא משנה מה יגידו- גם אם תגידו "מהמם" וגם אם תגידו "מכוער"- זה לא ישנה מה אמרח על הציפורניים. רק מה שמתאים לי באותו הרגע!

(אגב, לפעמים, במצב-רוח שקט ואולי אפילו דכאוני, אני מהלכת לי בחוצות העיר נטולת לק לחלוטין..כך שלא בהכרח תפגשו אותי כולי צבעונית ותוססת, אל תדאגו..)

אז בנים יקרים, מה, לא תדברו איתי?

מה, אף אחד לא יתחתן איתי?

באסה.

זה עדיין אני!

זה ממש לא הכוונה...אברי

אבל כן!

אני אם מישהי בפגישה הראשונה תשים כאלה לקים אני לא אמשיך... אבל זה סטיגמה. אם בא נגיד היא תשים אחרי שאני אכיר אותה, זה פחות יפריע לי...

ו..כן. זה שיקול...

איזה נאום.....<מתן>
(אני יגלה לך בסוד שיש גם בנים מסובבים על המח....)
סתאאאאאם....
מגילת העצמאות קטן עלי...אברי
^^שווגי =)

דווקא ת'צבעיים היפיים את לא שמה.. =] אני עם ורוד "פקאצה" =]

ו.. מסכיימה אייתך.. =]שווגי =)
טוב, לי אמרו שמבחינת הלכה-לא ראוי לשים לק בולטתן חיוך....=)

וכן, יש את הבעיה של חציצה.

אבל אני אישית שמה..

כל אחד ודרכו..

אחד הדברים היפים....אפרת234
אהמאהמ..מרב.

אני ממש מסכימה עם למה~

גם אני הייתי ככה פעם. היו לי 20 לקים. כל אחד באממ צבע שונה. לא תגידו "גוון" שונה.. צבע!!!

מה לא היה לי.. צהוב זורח, ירוק מוזרר, ורודים, אדומים, כתומים, ירוקים, כחולים, סגולים. ה-כל.

וזה באמת היה סוגשל מרידה..

וזה בא ביחד עם כל שאר הלוק.. רק שעל הלק אמאשלי הסכימה להתפשר.. 

היום אני הולכת עם לקים נורמלים ועדינים, ואפילו קניתי עכשיו פרנץ'

אבל אני ממש לא חושבת שהצבע של הלק הופך ת'בחורה לזולה. בד"כ זה או שבאמת היא "זולה" ו"פרחה", או ששמה היא מוצאת ת'ביטוי שלה. וטוב שזה שם ולא במקומות אחרים..!

והבעיה ההלכתית-

רק אם הלק לא על כל הציפורן ומפריע לבחורה המראה שלו- רק אז זה חציצה. [ובמקווה זאת חציצה גם כשהוא מסודר. אבל זה לא קשור פה..]

שאין שום בעיה אם זה לך עדין!לחיות באמת
בעיקרון יש בעיה של חציצה...עץ על מים

ומבחינת צניעות זה תלוי איזה לק..

אני אישית לא אוהבת...

יש בעיה רק אחרי שמתחתניםלחיות באמת

כשצריך ללכת למקווה.

רוג'ר- אמרת שהיית שמה פעם...אז...ילדה סוכר

אפשר לקבל אותם??!!!

חח סתם.. אני אישית אוהבת לק מאוד. כמו למה- עכשיו ספציפית

ישלי ק עדין יחסית...ורוד-פוקסיה מהמם!! על כל האצבעות.

בד"כ ישלי משו אחר על כל אצבע, או שחמט (2 צבעים)

אחח חפרתי...

מה הבעיות שלכם לעזאזל?!!!!!!!! תנו לבחורה להתבטא! ואם לפי זה אתם

מתייגים- מי רוצה בכלל לצאת איתכם?!

אבל בכללי- ניראלי שאם מישו יסתייג ממשהו במראה שלי- זה מה6 חורים שלי.

ולא מהלק.

ולא- אני ממש לא פרחה. וגם אם הייתי רוצה- אינמצב שהייתי פקצה.

וזהו. תפסיקו להתמקד בחיצוניות. |"למה"-תני כיף אחותי...|

למדתי את ההלכה הזו לפני שבוע, ואם הלק לא מקולף-ניגונים

אז אין בעיה.

וממש אין לי כבר כוח לכל הדיונים המייגעים האלה. זה כ''כ צר עין, לקבוע על אנשים דברים כאלה לפי לק.

ואחת הבחורות הכי איכותיות שאני מכירה, הכי רגישה ומקסימה- הולכת עם לק בגוונים הזויים. (והיה לי גם תקופה, הלכתי עם ירוק ואדום זורח, סתם כי ככה רציתי. הופך אותי לפחות עמוקה? האדם היחיד כאן שלא עמוק- אלו אתם, שקובעים עלי את זה.)

ממש עיצבן אותי השירשור הזה.

אני בעד!לחיות באמת
או! זה הופך לשרשור של התוודויות?הרהור

גם אני הלכתי עם לק ירוק נזלת איזה יום אחד בחיי סתם כי היה בא לי!!!

אנשים מגניבים---- להתוודות!!

יוהו!! זכויות הבן אדם בעולם ללכת עם לקים מוזרים בלי שיגידו לו שהוא אדם זול!!

יאללה, מי מפסיק לדבר איתי עכשיו? מי? מי? הרהור

(אני במצב רוח מוזר, אל תשימו לב.)

את שמה לק??הסנה-בוער

זהו, הכל נגמר ביננו! 

ואני חשבתי שתהי חברה שתעזור לי להתעלות רוחנית... 

אבל אם יש לך לק?? אין, אין, מוחרמת. תזהרי לא לקלקל פה ילדות צדיקות אחרות, כי אז אני אערב את ההנהלה! 

נראה אתכם חוסמים אותי!!הרהור

אני עוד אשחד את אדמין עם פרסומות ללקים שיתנו לו מלא כסף וכולכם תסבלו!!!!

(יאי. אני חותרת נגד המערכת בפומבי!! |מגניבה|)הרהור

נו נו, איפה אדמין שיתמוך בי?

אאה! בואי נקים עמותה ונציף את האינטרנטניגונים

בפרסומות ללקים!!

הידד! הידד! הידד!

יאאא...אני מרגישה כמו מנהיגת מהפיכה!!!*#&למה?!*#&

תודה על התמיכה והכיפים בנות!

ונראלי אפשר לצאת עם מסקנה עמוקה מכל הענין (כן כן עמוקה..אפילו שיש לי לקים..)

המסקנה: אל תסתכל בלק..אלא בתאריך תפוגה שלו (כדי שלא יתקלקל..(סתם..נו מה לקחתם קשה?)..)

אבל באמת חברי פורום יקרים- גילינו פה כמה נקודות חשובות..

ואגב, אני ממש לא אבוא לפגישות עם לק ..אני מורידה אותו לפני שאני נפגשת עם אנשים פעם ראשונה..כדי שיכירו אותי קודם..ואז כבר זורמים איתי..

אז חבר'ה- כל עוד זה לא נוגד את ההלכה- תנו לנו להתבטא! בלאו הכי זה די מוגבל עד שנות החתונה שאז זה יהיה יותר מסובך..

ראו חתימה שלי-- הוסיפו לחתימתכם!הרהור

הרי--------!!!

אמממממ....<מתן>
למה שזה יפריע?
למה- מסכימה איתך ד"ר אריק

בס"ד

מצחיקה אותי השאלה

חברות שלי רואות אותי עם הלקים שלי ומזדעזעות- אני נהנת...

יש לכם בעיה עם זה? תפטרו אותה לבד.

זה שלכם יש בעיה עם הלק שלי- זאת הבעיה שלכם, לא שלי.

אבא שלי כבר מזמן הפסיק להרים את גבותו על הלקים הזועקים שלי, כי כבר מזמן הוא התייאש שאני אשם לק בצבע רגוע...

ואמא שלי שמה ביחד איתי

אז כן, יש לי אדום זועק, סגול\שחור, ורוד- דווקא נחמד, סגול כהה מאוד, וטורקיז שאף אחד לא מפספס, לפעמים אני שמה על כל אצבע צבע אחר, לפעמים הכל אותו צבע...הגבות המורמות שלכם- לא מזיזות לי, זעקות השבר והייאוש שלכם לא מפריעות לי

צער לי חברים, אני חושבת שזה יפה, אני אוהבת- במילים לא יפות-"קפצו לי"

זה יהיה בעייה שלך כשתגדלי.אברי

אין מה לעשות חברה דוסים(לא חניוקים, צולרים או כל מה שלא תכנו את זה) שאחרי החתונה יהיה אכפת להם רק מהאישה שלהם שמים לב.

בעל איכותי לא יתקרב אלייך, וזאת לא הבעייה שלו הוא יתחתן עם אישה איכותית.(לא שאת לא... פשוט סטיגמות והכל... לא כולם דוגלים(כמוני)לא לשים לב ללבוש...(ולק)

אדם איכותי לא יתקרב אלי בגלל הלק? שלא יתקרב.ניגונים

אם זה המצב- אז העולם שלנו לא איכותי.

ובכנות? לא מעריכה אנשים שהם רק דוסים. מעריכה אנשים דוסים עם פתיחות מחשבתית. ולק? צביעת ציפרוניים? זה מה שמשנה לו?

לאותו בחור לא מגיע להתחתן. הוא לא בשל, לא מבין, ולא מסוגל לקבל את האחר.

ועם זה המצב- לא יודעת עד כמה מתחשק לי להתחתן, אם כולם מתנהגים ככה.

זה יהיה בשבילי דווקא אינדיקטור מצויין.

ניגונים...אברי

אם את יודעת שמשהו עושה רושם רע, אל תעשי!!!

אני ספציפית לא אכפת לי כ"כ כי אני שונא סטיגמות. אבל ברור שמסתכלים יותר טוב על בחורה עם לק...

אין מה לעשות התפתחה לה מין מסורת שלק זה לא טוב. אני לא אומר שכולם אני מכיר כמה בחורות זהב עם לק, אבל הרוב ככה....

כל עוד זה לא עובר על ההלכה,ניגונים

ואני מאמינה שזה בסדר, אז אין שום סיבה שאני לא אעשה את זה אם אני אוהבת.

אז אתה מכיר חברה מאוד צרה מחשבתית. 

אני לא רואה סיבה שאני אלך אם מה שאני אוהבת כי לדעת אנשים זה לא בסדר. ההלכה אמרה שזה בסדר- מי אנחנו שנגיד שזה לא בסדר?! חכמים מאיתנו אמרו שזה כן בסדר, אז תבואו ותגידו: "לא, תשמעי, זה לא עובד ככה.. את מבינה, צביעת ציפרוניים, היא מעידה על כך שאת בחורה זולה." רק לי זה נשמע מגוחך?

קצת פתיחות.

זה לא טוב אבל זה ככה מה אפשר לעשות?אברי
אפשר שכל אחד יעשה מה שבאלו בלי שיסטגמטו אותו וזהוילדה סוכר

לא רוצה להתחתן על מישי עם לק. סבבה. לגיטימי. הפסדת בחורה מדהימה ששללת ללא כל

קשר לפנימיות. תעשה מה שבא לך. אפחד לא אמר לך עם מי להתחתן. ואם הייתי שמה על כל מי שהיה

מרים גבה על משו מהמראה שלי הייתי ניראית לא אני.

זהו. ואני באמת לא מבינה למה פותחים דיון על כזה דבר מפגר.

נקודה.

כל עוד זה לא עובר על ההלכה...חפרנית גאה=)

ואם אני אומר לכם שזה כן עובר על ההלכה?! שלפי ההלכה כל כבודה בת מלך פנימה- שזה אומר שאשה לא צריכה להיות בולטת וכשאת שמה לק בצבע בולט את מושכת את העין?!?!?!?!

אני אישית לא שמה לקים וכשאני רואה באת עם לק זועק היא עושה עלי רושם רע...

תגידו שטחית?! תגידו לא מקבלת את השונה?! אז תגידו...

אולי הבת הזאת בת עמוקה ואיכותית אבל כשהיא ככה מחצינה ומבליטה את עצמה היא לא עושה רושם של אחת כזאת.....עושה לכם טוב לשים לק?! שימו משהו בהיר... איזה פרנצ' עדין.. או ורוד עדין.. משו נשי ועדין...

אחד הבנים אמר פה "בעל טוב ואיכותי לא יתקרב אליכם..."

ואני מסכימה איתו כי אולי את בת ממש טובה ואיכותית אבל זה לא מה שהלק משדר...

אז תעשו מה שבאלכם... אני אקבל את הבעל האיכותי... תקאנו..

תודה על כל התגובות עזרתם לי!מיצ'ל

זאת התגובה הראשונה שני כותבת בשרשור הזה רציתי באמת לדעת מה דעתם של אנשים על לק לא רק בנים אלא גם בנות לא שאלתי את זה סתם אמרו לי שזה לא מתאים וכ'ו אז אמרתי לכו תדעו באו נראה איך הנוער מגיב על זה התגובות שלכם מאוד עזרו לי גם לצד הטוב וגם אולי קצת אני לא יקרא לזה רע אלא יותר שלילי

המסכנה שהבנתי מכם....

*שאולי לק זה לא אומר שזה הפנמיות אולי את הולכת עם לק מזעזע אבל זה לא את זה רק בחיצוניות

*את זה הבניתי יותר מהבנים שעדיף שלפני החתונה תפתרי מזה....

וקצת מדעתי על לק למרות שאני לא שמה לק כ"כ אלא לפעמים אני חושבת שזה יפה אבל זה לא אומר שחובה ללכת עם זה ואם כבר כן אז.....טיפלה עדינות לא אמרתי לא לשים ורוד אבל לא בהגזמת.

עצה שלי:עדיף בלי שחור זה באמת מזעזע!!!!

תודה רבה על התגובת!!!

יש לי רק דבר אחד לומר על זה:ד"ר אריק

בס"ד

"פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"

חנקתם.הרגתם.קרעתם.פירקתם.הצחקתם עד דמעות.

קודם כל, אוהו, את כיתה ח' עברתי לפני כמה שנים טובות.

דבר שני- "בעל איכותי לא ירצה אותי"- שטויות.

לא ירצה אותי בגלל הלק?!- א' הוא לא איכותי. ב'-לא בשבילי, שלום ותודה. ג'-סתם צבוע.

זה שאתה החלטת שבעלי איכותי לא ירצה אותי בגלל צבע הלק שלי- זה נורא אישי, מי אמר לך שבעל איכותי לא יאהב את צבע הלק? מה זה הדבר הזה?! מה הקשר?!

זה כמו שתגיד-"בעל איכותי לא ירצה אותך אם תלבשי חצאית בצבע כחול"-מה זה הקישקוש הזה?!

את צודקת!מיצ'ל

את צודקת שהוא אם הוא הרצה אותך זה בכלל לא בגלל הלק ואולי זה יהיה באמת בעל איכותי בשבילך השאלה מה זה בעל איכותי?(ובסגרים אני לא מתנגדת ללק אני אישית חושבת שזה יפה אבל אני חושבת שאני יהיה גדולה אני לא ישים לק אני נראלי יהיה אם כבר עם ציפורנים אבל זה נושא אחר)

בעל איכותי קודם כל זה אדם שרואה פתוח,ניגונים

ולא הולך ברחוב ואומר: "טוב, היא זולה כי יש לה לק ורוד, והיא לא כי אין לה לק".

שימו לב- יום אחד שבו אין לי לק אני עמוקה, ויום שני- אני זולה. כמה נפלא!

זה מגוחך, ומטופש. הלק לא אומר כלום, ותפסיקו להיות אנשים צרי עין. היום אין שום דבר מושך צומת לב מיוחדת בלק, אין אפילו בעיה הלכתית, וזהו.

איזו צרות עין. באמת. הלוואי שבעלי לא ישפוט אף בנאדם (!!) לפי מראה חיצוני. שאם הוא יראה בחורה הולכת עם שיער פזור הוא לא יגיד לעצמו בלב: "היא בחורה זולה".

הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי.

חפרנית, כפרה עליך- צאי מהסרטים שלך..מהר!*#&למה?!*#&

כל כבודה בת מלך פנימה? סבבה, מאה אחוז.

לכן אני הולכת עם חצאיות ארוכות, ועם חולצות באלפי שכבות וכו'..מה,טיפה קטנה של צבע על קצה האצבע ז-ה "להחצין את את עצמי"?!?!?

אם הייתי הולכת עם בגדים קרועים ופתוחים ,"חלולילים חלולים.." אז אני כיולה להבין למה את אומרת שאני מנסה לבלוט..אבל אם הייתי מתלבשת ככה, לא הייתי זקוקה ללק בכל...

וקראת מה שדר' אריק כתבה?- יום אחד עם לק, אנ שטחית וזולה, יום אחר בלי לק- איכותית ועמוקה.. אתם שומעים את עצמיכם בכלל???

ואני כן קצת מסכימה עם בינגו, שאומרת שזה כן מראה משהו..אבל משהו במובן של ,יש בי מרדנות מסויימת, יש בי רצון להביע את עצמי.." לא  "אני זולה ומגעילה..ובעצם בכלל הולכת ערומה ברחוב ורק הבוקר, במקרה תפסתם אותי עם בגדים..אז מזל שישלי לק, שתראו מי אני באמת.." (צינית)

ואני מכירה באופן אישי זוג, שהבת הולכת כבר שנים עם לקם פשוט מזוויעים, והבן לא אוהב לקים בכלל (גם לא עדינים..הוא פשוט לא אוהב את זה..)- אבל הוא מקבל את זה שהיא שמה לקים! לפעמים בהומור, לפעמים הסתייגות..אבל ממש לא פוסל אותה או מתעב אותה על סמך זה..אם מפריע לו, הוא לא מסתכל- זה בסה"כ כמה ריבועים קטנים יחסית לכל מה שהיא לובשת-אפשר להתעלם!

ואני מבטיחה לכם, שאותו בחור- הוא אחד האנשים היותר איכותייים שאני מכירה, ושניהם מאוד מקבלים את השונה..

מה עוזרים כל האידיאלים וההידברויות עם חילונים- כשאנחנו פוסלים בת על סמך צבע סדוק בקצה ידה?!?

ואברי, חמוד-

אני ספציפית לא אכפת לי כ"כ כי אני שונא סטיגמות. אבל ברור שמסתכלים יותר טוב על בחורה עם לק...

אז מה זה אם לא סטיגמה שאתה משיך להפעיל אותה??

^ היא באמת חפרה.....רוזה?
אני חושבת שלק מטורף כן אומר משהו...bingo

אין מה לעשות, יש בזה אמירה כלשהי, את עושה משהו שאת יודעת שאנשים מסתכלים עליו כדבר מוזר ועדיין לא אכפת לך, להפך, את אוהבת את זה. אז זו באמת לא מרידה כמו לעשות חורים בכל מיני מקומות מוזרים, אבל הרבה כאן אמרו שזו המרידה הקטנה שלהם.

אז אפשר אחרי משפט כזה להגיד שזה לא מראה כלום על האופי?!

אני יכולה להבין למה נרתעים מזה, כי אם זו פינת הביטוי שלך וככה היא נראית, אז או שאת בחורה מטורפת מעט, שזה גם יכול להיות לצד החיובי, אבל זה גם יכול להיות דברים אחרים...

אז אני לא מכלילה בכלל, ואני בטוחה שיש פה הרבה צבועות ציפורניים ססגוניות שהן גם בחורות מעולות, ויכול להיות שאין בעיה בלהתמרד טיפה, אבל אי אפשר לומר שזה לא אומר כלום.

אני באופן אישי שמה ורדרד עדין וגם איתו מרגישה טיפה... לוידעת... אבל זה עניין של אופי. 

מריחת לק=ביזבוז זמן.דוסית גאה!

בנות נצלנה את הזמן שלכן!!!

קולה 2 דקות מהחיים. אל תגזימי!!!ט!הר

אפשר לחשוב. תמצאי תירוץ יותר טוב.

(זה לא אומר שאני שמה...אבל אם את רוצה לשכנע תהיי ריאלית)

מראה..שוליק=)

בסיעתא דשמיא

אני חושבת שלק מראה על הבת..על האשיות שלה..

אין לי התנגדות אבל אני לא שמה..

*#&למה?!*#&(לקח זמן לכתוב את כל הכינוי..)חפרנית גאה=)

אני לא אמרתי שבת ששמה לק לא איכותית

תסתכלי טוב על מה שכתבתי

כתבתי: "אולי הבת הזאת בת עמוקה ואיכותית אבל כשהיא ככה מחצינה ומבליטה את עצמה היא לא עושה רושם של אחת כזאת" 

וניגונים כתבת: "היום אין שום דבר מושך צומת לב מיוחדת בלק," והיום גם אין שום דבר שבולט בחולצה פתוחה או בחצאית מיני... אז אני אתחיל ללכת עכשיו ככה?!

ולמרות שכמה הגדירו פה את זה כ" קצה צבוע" צאו מהסרט הזה.. אתן יודעות טוב מאד שזה בולט כי בתכלס האיבר החיצוני שאת הכי משתמשת בו זה הידיים אז... בואו לא נשלה את עצמנו.. כשאת שמה לק טורקיז או בכל צבע חזק אחר זה מאד בולט... וזה ש"כולם הולכות ככה" זה לא אומר שגם את צריכה ללכת ככה. זה נראה לי קצת הזוי שבת שהולכת עם חצאיות ארוכות ומיליון שכבות כמו שהגדירה את זה *#&למה?!*#& הוכת עם לק.. פשוט לא מסתדר לי...

ושוב אתם יכולות להגיד צרת אופקים, מסטגמסטת אבל כל כבודה בת מלך פנימה זה לא רק לא להיות בולטת אלא גם להיות עדינה ואצילית. את בת מלך!!! ראית פעם את מלכת אנגליה הולכת עם לק?! אז למה ביתו של מלך מלכי המלכים כן?! בת מלך צריכה להיות עדינה אז למה?!?!?!?! למה אנחנו לא?!?!?!?! במקום להקשיב ליצר שאומר "כולם הולכים ככה... כולה קצה ...מה זה כבר?! יאללה שיפסיקו לכפות עלי דברים באלי להתמרד..." תקשיבו לנשמה שלכם שזועקת שהיא לא רוצה את כל ההתגנדרויות האלה.. שהיא לא אוהבת למשוך תשומת לב... ואם כבר מדברים על נשמה אני ממש ממליצה לכם להכנס לפסיפס ולקרוא שם חיבור ממש יפה שאני?של אבא! כתבה... מומלץ ביותר!

יישרק כח למי שהגיע\ה עד לפה...

אני יודעת שחפרתי...

תלוי איזה...שקד רוממה
חפרנית-קרדיט על הכינוי שלי וכנסי..*#&למה?!*#&
עבר עריכה על ידי *#&למה?!*#& בתאריך כ"ט שבט תשע"ב 12:47

מי שרוצה לשמוע תשובות באמת- בבקשה שיקרא עד הסוף..זה מאוד חשוב לי!

הפנתי את הדיון פה למורה שלי, בשיעור חלמיש" (חינוך לחיי משפחה..).

שאלתי אותה האם יש איסור לשים לק זועק.

אז דבר ראשון, אני רק אספר לכולכם, שהמורה שלי היא ממש לא הרב "נוייח שמייקל". היא אומרת רק משהו  שהיא שלמה איתו ולא מנסה אף פעם לייפות ולהקל ראש.

המורה קודם כל ציינה, שלק זועק, כמו חור שני/ נזם- לא אסור הלכתית. אלא מה? אומרים שזה "לא לרוח ההלכה".

אז כבר עשינו איזשהו הבדל. לכן, חפרנית, אין להשוות לשים לק ללבוש מיני או חולצה פתוחה- כי יש הבדל בין איסור מפורש, לבין משהו שלא עושים -מנהג, אם תרצי, שנקבע לפי סטנדרטים חברתיים.

בנוסף, המורה סיפרה, שלפני כמה שנים היא הייתה המחנכת של ביתו של הרב אליהו זצ"ל (כן, זכות ענקית!). היא סיפרה לנו, שבקשה בזמנו, שהתלמידה תפנה ל,רב אבא" (ככה המורה שלי אמרה..) ותשאל אותו האם יש איסור ללכת עם ב גד אדום.

הרב אליהו אמר כך- (ואני אבקש מהמורה שלי ת המכתב שהוא שלח, אם אתןם ממש רוצים ציטוט)- האיסור ללכת עם אדום נקבע כדי לא לבלוט ולמשוך תשומת לב לגוף שלנו. כיום, הדברים שונים מעט, מכיוון שמישתלבש כולה חום או צבעים כהים- תהיה היא הבולטת, מכיוון שבדורנו מאוד מקובל ללכת עם צבעים זועקים ובולטים. ולכן-

הרב אמר (אני לא רוצה לומר פסק, לפני שאני רואה את הציטוט..) שמותר לבנות ללבוש אדום, אם זה פריט לבוש אחד- כמו חולצה בלבד, או חצאית, או כובע וכו'..רק לא כל הבגד.

(וזה גם עונה על השרשור דאז, שהיה דיון בעניין מכירת חולצות לאחר סיבו"ש..)

המורה הוסיפה, שלפני לא הרבה שנים בכלל, לא היית מוצאת אף אולפנא שתרשה לבנותיה להלך עם חור שני באוזן- מי שמע על דבר כזה? זה נחשב למרדנות ולפריצות..אבל כיום..כיום זה נהפך לסממן אולפניסטי מעט- וחור שני זה דבר יותר ויותר מתקבל על הדעת. שעכשיו ההתלבטות לגביו היא מטעמי יופי בלבד.

אתם מבינים לאן אני חותרת?

גם לק הוא לא אסור! אולי אתם מרגישים שהוא לא לרוח ההלכה, או שהוא מאוד מרדני וכו'- אבל עובדה, הרבה בנות שמות לק, אז אולי זה כבר לא כל כך בולט?

דברים שהם אינם אסורים בהלכה, אלא מראש איסורם הוא על סמך זה שהם בלטים ומראים על רוח מרדנית וכו'-אפשר לשנות אותם בהתאם לתנאי הדור. ואני לא אומרת אתזה סתם, התייעצתי עם הרבה אנשים גדולים וחשובים לפני שהגעתי למסקנה הזאת.

וחוצמזה, חפרנית-

בת ישראל אל חייבת לנהיות אצילית! לי אישית זה לא מתאים בנפש שלי! הנפש שלי לא מתחננת שאסיר את הלקים, להיפך! הנשמה שלי מתחננת לפניי שאשוב לשחק כדורסל ושאתמיד בטיולים ברחבי הארץ. את חושבת שמלכת אנגליה הייתה עושה את היהודיה?...לא נראלי..

אז נכון שצריך להיות קשובים לנשמה, אבל לא לקבוע לנו מראש מה היא רוצה. מה שכן מותר לומר בהכללה, זה שהנשמה רוצה לשמור את דברי התורה. ממתי לק/ ספורט סותר את התורה?

אם הדיון הפך הלכתי- אז בבקשה, הבאתי הוכחה הלכתית!

ואברי יקר...אינלי מה לומר לך..אני רק מקווה שתמצא את הבחורה בשבילך בבוא היום. אישית, אני מכירה בחורים רבים שמתמודדים עם הלק, ואני די בטוחה שהם לא פחות איכותיים ממך, סליחה אם זה פוגע בך.

לדעתי...........דגני בוקר=)
המנהג הזה נראה לי מוזר.לך דומיה תהילה

פשוט בתור בן אני לא מבין את הנקודה.

רעיון הצביעה עושה לי רע.

אבל זה לא ענייני ושכל אחת תעשה מה שנעים לה.

וזה לא מעיד לא על רמה תורנית.

זה טעם אישי.

יא רבאבאקאברי

אני נמאס לי!!!

אני לא נכנס יותר!!!

אין מה לעשות רוב האנשים האיכותיים לא פתוחים!!!

אז תחליטו מה אתם מעדיפות לעמוד על שלכם או להראות (כשתצאו)את העומק שלכן לפני שתאמרו לו: אה ואני שמה לק מדי פעם...אם אתן כאלו שמסוגלות להגיע לבחור הכי טוב חבל להחמיץ את זה בגלל לק כי הטובים ביותר... לרוב מסתכלים טוב מאוד על החיצוניות (לא יופי)

ואגב גם בחורה חילוניה שתשים את המכנסיים והגופייה הכי קטנים תמשוך יותר צומי עם לק...

המשך חפירה מהנה אני אשתדל לא להכנס יותר... 

אוווווווף אני שוב פה...אברי

אין מה לעשות לא אמרתי את זה אמרתי שאפילו אם תקח 2 בחורות שנמצאות על מינמלי ולאחת יש לק אתה קודם תסתכל עליה...

דיברתי על לק "זועק"אברי
אניתיפי

שמה רק לק שקוף כי יש לי נטייה לקצוץ ציפורניים,ואני רוצה להפסיק עם זה!

אני חושבת שזה סבבה כל עוד זה לא מושך....תפארת=)
כעע... לא לק בצבע ירוק זוהר או משודניאל!!

אבל לק שקוף או בצבע בהיר ועדין?!? 

לא רואה בזה שומדבר רע=)

בנוסף למשהו שמישי אמרה פהשירושש

אם בן לא יירצה מישי בגלל שהיא שמה לק אז הוא לא שווה אותה
לא בוחרים אנשים בגלל דברים כאלה
מי שבוחר בגלל דברים כאלה בעיה שלו צימצם לעצמו חצי מהאנשים המדהימים שיש בעולם אבל שמים לק ובתוך כל אלה הוא יכל למצוא את אישתו אבל לא הוא החליט שלק זה מה שיפריע לו
אז זה בעייה שלווו

וכן גמאני שמה מלאא לקיים ישלי באיזור ה50 לקים ומי שלא יירצה אותי בגלל שאני שמה לק מבחינתי שווה לזבל

מה קורה לכם ?!ע*נ2!ש

"מה אתם חושבים על בנות עם לק? "

רציני ? חח איזה חיים בסרט שלא נמרח לק בגלל שזה לא לטעמכם ..  ומי אמר שזה מראה זול ? חחח כמעט כולן שמות לק  ,וזה לא מראה על שום דבר זול .

ואי, ואי...מה נסגר איתכם?!ד"ר אריק

בס"ד

כולה, לק.

אתם מדברים איתי על לק לא צנוע?! תגידו לי, מתי פעם אחרונה נכנסתם לאולפנה?! כן, כן, האולפנה הדוסית הזאת, עם המורות הצדיקות והחסודות האלה, והתלמידות שם הן בנות של רבנים, מתי הייתם שם פעם אחרונה?

הלק זה מה שמפריע לכם?! לי מפריעים הרבה מאוד דברים לפני הלק.

ואגב, לפני שאתם הולכים לתקן אחרים, תקנו קודם את עצמכם

ואוווהדר!ש=)

חפרנית גאה=) זה בדיוק מה שרציתי לכתוב כשקראתי את זה!

יש ועוד חצי יש בעיה אם ההלכה!!

ואני אישיץ הולכת אך ורק עם פרנץ' או לק שקוף עם/בלי נצנצים!

זהו!

ואני חושבת שכל הבנות יקחו לתשומת לבם את מה שהבנים כתבו אני חושבת שזה הזדמנות מצוינת בשבילכם לראות מה באמת בנים חושבים על לק ועד כמה הם מתגעלים מזה!

ותודה רבה לכל הבנים שהגיבו חיזקתם את עמדותי!

יומטוב וחודש טוב!

***************************אנונימי (פותח)

למה אם אני אוהבת לק?.?....

אז בגלל שאיזה כמה בנים לא אוהבים את זה אני לא ישים??......

בנות על תשימו על הבנים תעשו מה שנוח לכם אתם לא צריכות לעשות מה שטוב להם או מה שהם חושבים שיפה או לא יפה.....

אם יהיה לכם בעל א חבר שלא יואהב את זה אז תתחשבו בו אבל כל עוד אין....

אם הם לא יחשבו עכשיואברי
לא יהיה בעתיד...
אברי- צא מהסרטים שאתה חי בהם.ד"ר אריק

בס"ד

ודחוף.

לדעתי זה לא משו לק...שוקולד קרבי=)

סתם דבר מכוער..

אבל יש אנשים שאוהבים את זה.

אני שמתי פעם פעמיים ולא אהבתי... סתם זועק.

וואו אברי . איזה הגזמותע*נ2!שאחרונה

תודה לאלוהים .אני חיה באושר עם לק .

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך