שאלה: ראיתי בשרשור מסוים מישהי שאמרה שאפשר להכיר פה לקשר עתידי.
מה אתם חושבים זה טוב? לא טוב? מתאים? איך? מה תחשבו על מישהו/י שעשו את זה?
בקיצור, תענו כיד הדמיון הטובה עליכם...
שאלה: ראיתי בשרשור מסוים מישהי שאמרה שאפשר להכיר פה לקשר עתידי.
מה אתם חושבים זה טוב? לא טוב? מתאים? איך? מה תחשבו על מישהו/י שעשו את זה?
בקיצור, תענו כיד הדמיון הטובה עליכם...
אבל אם זה יקרה זה יהיה ממש מגניב, זה לא ניראלי בעיה...
בכל מקרה עדיף משו אחר..
אני דוקא חושבת שיש סיכויים טובים להכיר פה ואסביר כשאחזור כי אני ממש עייפה.
לילה טוב 
פה יש גם משהו מיוחד כי זה מתחיל נטו בגלל מי שהבו אדם ולא בגלל איך שהוא נראה...אבל גם יש לזה חיסרון כי לא תמיד הבן אגם אמיתי ובוחר להראות רק חלקים טובים שבו וכ"ו...תכעל'ס...יש פה פחות סיכוי...
מפה, הוא מכיר ממקום אחר ובנוסף גם מערוץ 7....
וגם לא יכולה להגיד אם זה טוב או לא.
אבל, יצאו מפה בלע"ה 22-3 זוגות, את הראשון אני מכירה ממש מקרוב כך שאני יכולה להגיד שאחרי שמתחתנים, למרות ההכרות בפורום - לא נשארים במציאות הווירטואלית.
אחרי שמחליטים שיכול לצאת מכאן מש'ו ונפגשים עם מיש'ו/י זה הופך להיות מציאותי ורציני - נטו!
חתונה! - רובנו עדין לא מבינים את המשמעות של זה..
מה שכן, אני בעד לא לחפש את זה פה, במיוחד לא בגיל הנעורים.
לא צריך חבר/ה בגיל הנעורים, אם לא מתכננים להתחתן בשנה הקרובה, אין בשביל מה.
אפרת - הזוג שאני מכירה, מכיר ר-ק דרך הפורום, כל זוג וסיפורו..
ובפורום הזה אני לא חושבת שזה טוב, לא בגילאים האלה. אבל להכיר באופן כללי דרך הפורומים- כל עוד זה לא מישהו מסוכן שמתחזה או משו- אני חושבת שזה דווקא די מגניב ![]()
חוק הדתיים השלובים
זה הדבר הראשוני.
אחר כך באה ההכרות ואני חושבת שאדם שעובד על בנות, יעלו עליו.
נכון, יש מקרים חריגים, כמו מה שהיה השבוע.
שגילו אדם שכולם חשבו שהוא בסדר והוא התגלה כ.... אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את הדבר הזה.
אבל לחשוד פה בכל אחד לא יוסיף טוב לאף אחד.
ועובדה שיוצאים מפה זוגות ויוצאות מפה חברויות גם בין בנים לבנים ובין בנות לבנות (במובן הטוב כמובן)
כנראה שאפשר לבדוק ושברוב המקרים לא תיפגעי מזה.
מה שכן, אל תחיו באשליה שכולם פה טובים כי לצערי זה לא נכון.
וחבל לגלות את זה בדרך הקשה....
סמכו עלי זה שובר והורס.
אבל אדם שהוא חבר של חבר של חברה שלי... הוא לא יהיה מישהו מסוכן אם החבר של החברה שלי סיפר לי עליו...
ומישהו שלומד בישיבה של אחי...
ולא חסרות דוגמאות.
ברור שתמיד כבדהו וחשדהו.
אבל בכל זאת.
מסוכן זה לא רק מישהו בן 30 שמתחזה לילד בן 14 גם החבר של חברה שלך או יכול לפגוע ואולי אפילו יותר כואב.
זה יכול לקרות גם מחוץ לעולם הוירטואלי אבל יש משהו במציאות המדומה שגורם לזה לקרות יותר.
והם נראה לי חיים באושר ואושר.
אני דווקא חושבת שיותר טוב להכיר פה.
ככה לא שופטים חיצוניות אלא רק פנימיות.
כמובן שצריך להיזהר גם לא לבנות יותר מדי ואז להתאכזב.
וגם להיזהר בעניין הגיל...
בכללי אני ממש בעד להכיר פה.
ואני דווקא מקווה שאכיר את בעלי פה או בשידוך אבל לא בדרכים ההזויות שיש היום.
בינגו- למה דווקא לא בפורום הזה?
זה נגיד היה משפט ממש מגעיל.
אם יש לך בעיה כל כך גדולה למהאת מגיבה פה?
למה את נמצאת פה?
קודם כל- אין לי שום בעיה עם הפורום הזה, בשיא הרצינות אני חושבת שזה אחלה פורום, ואני נהנית להיות פה ולהגיב פה.
זה עדיין לא סותר את זה שאני חושבת שיש מקום גם לפורומים נוספים. אני את שלי אמרתי, ואם את לא יכולה להבין שיש אנשים עם דיעות שונות משלך, אולי יש גם בעיה עם הבגרות שלך. (ואם לא שמת לב בהחלט הבנתי גם את הצד שלכם.) לא חייבים תמיד לתקוף.
וכמו שהאח הקטן 3 אמר- אכן התכוונתי לגיל, ומניסיון אישי זה לא מומלץ...
ותעשי לי טובה, אל תתחילי עם כל תגובה שלי שאת קוראת לחשוב- אוי נו, שוב זאת שנוג"ה לא מספיק טוב בשבילה... שוב, אני חושבת שזה פורום מצויין והוא יכול לשרת אותי לא רע, אבל עדיין מותר לחשוב על שידרוגים, אף פעם לא אמרו לי שזה אסור.
כך שגם אם זה לא יקרה בסוף- אני אמשיך להגיב פה, אז בבקשה אל תהרסי לי את החשק...
וסליחה שזה היה נשמע ככה.
אבל קודם ראיתי רק את תחילת השורה משום מה.
ואני חושבת שאת יכולה להבין גם אותי.
בכל אופן לא התכונתי. סליחה.
יש בזה יתרונות וחסרונות כמו בכל דבר...
היתרון הגדול - שופטים לפי פנימיות ולא לפי חיצוניות.
החיסרון הגדול - פיתוח ציפיות וסכנה.
בפועל... יש פה כבר מעל 20 זוגות כמו שאמרו מעלי.
אני ממש מסכימה עם חזרזיר שברגע שזה יוצא מהוירטואליה למציאות אז זה מציאות לכל דבר! זה פשוט עוד דרך להכירות...
אני אישית לא חושבת שארצה להכיר פה... ואני דיי מקווה שכשאגיע לגיל המתאים לא אשרוץ פה יותר מדי אם בכלל...
כלומר אחלה אתר והכל אבל בזבוז זמן מטוורף!
לא תמיד אבל הרבה פעמים...
אני חושבת שכל עוד יש חוק דתיים שלובים יש פחות בעיית סכנה... (אע"פ המקרה שהתגלה לאחרונה...המבין יבין)
וסה"כ בכל מקום צריך להזהר גם לא בוירטואליה..
אני חושבת שזה ממש מעולה כל הקטע שאתה קודם מכיר ת'בנאדם ואח"כ רואה אותו... יש בזה משו מטורף ויעיל בטירוף
אבל לפעמים יותר טוב הדרך הרגילה הסלולה והברורה, של לראות תבנאדם... הכל תלוי באופי הזוג והמקרה וכו'

והכל כמובן צריך להיות בגיל המתאים ובצורה המתאימה.
לגבי דיבור עם בנים באתר... באתר אולי רצוי שלא.. אבל יש מקום כן כל עוד זה בגבול.... סגירות יתר היא לא טובה כמו גם שפתיחות יתר היא לא טובה... לדעתי לפחות
שמרו על עצמיכם אחים שלי.. ורק בשורות טובות..
ולי אין בעיה עם זה זה ממש חמד...
לא יודעת אם טוב... אבל יכול להיות מתאים....:
בהצלחה לך אבריי... חחח.
כל השאר שמחפשים קשרים מוזמנים לפנות לאתרים אחרים. לא לפה.
אפילו שבינינו זה מסכן,
כי כאילו אין לנו סיכוי למצוא זיווג בצורה הטבעית,
ואנחנו מיואשים כבר עכשיו
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!