~כפרוני עלי

בזמן האחרון יצא לי לחשוב על זה ...

יש קטע שממש ממש מפריע לי..

אני יושבת ליד חברה טובה שלי והיא עם האייפון שלה משחקת 'פרוט נינג'ה' .. אני מדברת איתה .. מספרת לה דברים שמציקים לי והיא.. אפילו לא מסתכלת לכיוון שלי ..כולה שקועה במשחק..

אני יכולה להתחרפן!

וזה לא מדובר רק על הבת הספציפית הזאת... אני רואה אתזה המון !

וזה גורם לי להרגיש שהפלאפונים האלו לקחו את המקום של התנהגות נורמלית בסיסית אחד לשני  ..

אני באולפנה.. ובחד"א יוצא לי לראות אתזה מלא ! בערבי כיתה !

כל אחת עם האייפון\ גלאקסי שלה ולא שמה פס על אפפחת.. ממש כאילו ניתוק מהסיביבה ,כל אחת עם עצמה .. זה נורא מציק !

גמלי יש פלאפון מאוד נחשב.. אבל שחברה באה לדבר איתי .. מי אני שימשיך להתעסק בפלאפון ? 

לא יודעת מה להגיד .. לי אישית קשה עם זה!

אני חושבת שכדאי לחשוב על זה ..

תודה שקראתם -

שבת שלום !

זה ממש חשוב!!!עדידוש5
זה לא רק בנוער... זה גם אצל מבוגרים... באונברסיטה.. הרצאות וכו׳ אנשים עונים לטלפון... בלי לחשוב על נימוסים... זה בעיה קשה! דברי עם חברות שלך... באמת צריך לשים יותר לב=) 
פעם היו לי חברים...הסטלן הקטן

היום יש להם איי-פון...

וואיייי את לומבינה בכלל כמה אני מזדההה!!ר-ע-ו-ת

אצלנו באולפנא זזה נהיה פשוט מגעיל!!!!

תרבות חדשה- כל אחד תקוע בפלאפון\ אייפון \ כל מכשיר אלקטרוני אחר שיש בו אפליקציות ודברים 'מגניבים'..

יושבים בקבוצות ובמקום לדבר- מתעסקים בפלאפון!! איכסס מה נהיה אנשים?!?!

זה נראה לכם הגיוני שיושבת חבורת בנות במעגל של שיחה ובמקום לתקשר בצורה נורמאלית כל אחת מתעסקת במכשיר שלה או מתלהבת עם חברה מאפליקציה כזו או אחרת?!?!?!

אני לא שוללת ולא פוסלת את המכשירים עצמם אלא את השימוש בהם!!!

לא ניכנס דור 3צצצ

לישיבה שלי [בני"צ]!!!!!!!! היה על זה מלא בלאגן והרמי"ם ניסו הרבה זמן ובסוף הצליחו!!!!!!!!
חיים טובים יותר בלי זה!!!!!!!! [למרות שיש לכמה חבר'ה אבל אצל רובם זה עבד]

^^^^ אחלה של דבר!!!!ר-ע-ו-ת

.

הבעיה היא שמפסידים הרבה בהתעלמות מהמכשירים האלהמשה

נסיון לאסור עליהם כליל (כמו שאר נסיונות צנזור שונים) מתייגים בעיקר את השלילה שבהם ומסתירים את החיוב.

כשבחור כזה אחר כך נתקל במחשב עם חיבור אינטרנט אמיתי, הוא ילך ויחפש מילה לא צנועה ולא ינצל את מה שהרשת באמת מאפשרת לו...

בדיוק כמו שלא רצים לכביש בלי הכנה, גם לא מתחברים לרשת בלי הכנה, וכזו - (למעט הפחדות) - אין.

השאלה מה עושים עם המכשירמשה

האם משתמשים בו כאמצעי בידורי, או משתמשים בו למטרות יעילות.

כשצריך "להרוג" את הזמן כשהחלופה השניה היא הנוסעת שיושבת מולי עם חולצה "פתוחה" או רדיו מגעיל של נהג...

צריך ללמוד לתמרן בין המכשירים האלה ויכולותיהן האדירות, לבין צרכים אחרים של בן אדם. מה גם שחבל על הבטריה

ואוווווו גם לי נמאס מזהאסצתי
גם אני ממש מזדההההה!! גם אצלנו זה ככה ב...נ"יאחרונה

בישיבה.. כל אחד עם האייפוד, האייפון, הגלקסי וכל שאר הטאצ'ים למינהים!...

יש כאילו פינה שאנחנו קוראים לה ה-'אייפודיה'

....

למרות שמתחילת שנה זה ממש נרגעעעע אבל זה ממש מציק....!

כפרוני עלי- אני ממש מסכים איתך!!!

ממש חשוב לשים לב לזה!!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך