מי המסכנים שזוכים להכנס לתמונות של המומלצים?
וזה חוקי? יש אישור מהם?
מי המסכנים שזוכים להכנס לתמונות של המומלצים?
וזה חוקי? יש אישור מהם?
יונתן- פורום רציני נא להתייחס בהתאם 
אבל זה לא חוקי ולא ביקשו ממני.
אני שוקל להגיש בג"ץ
/More/ActivePage.aspx/Takanon
"5. כל תוכן שיועלה על ידי המשתמש לאתר, כמוהו כמתן רישיון לחברה להשתמש בתכנים אלה בכל דרך שתמצא לנכון, לרבות לפרסמם ו/או לעשות בהם שימוש למטרות מסחריות, לתקופה בלתי מוגבלת וללא תמורה ובאופן שהרשאה זו לא תהיה ניתנת לביטול על ידי המשתמש."
אגב, מכיוון שהעניין של רשות לחברה לשנות את התקנון\תנאי השימוש הוא חדש, המשתמשים הישנים לכאורה לא מחוייבים לתקנון זה אלא לתנאי שימוש אחרים.
http://web.archive.org/web/20110729055959/http://www.inn.co.il/Register.aspx
בנוסח הישן זה נוסח כך: (אי מעבר שורה במקור)
"8. הריני מודע לכך ששם המשתמש שלי והסיסמא ידועים לבעל האתר והוא יוכל לעשות בהם כרצונו במידת הצורך.
9. בעברת תכנים ויצירות לערוץ 7 מקנה הגולש זכויות שימוש ופרסום של אותם חומרים ומסכים בזה הגולש שזכויות אלו אינן ניתנים לביטול.
"
ולמיטב זכרוני בנוסח לפני כן שהיה כשנרשמתי לא היתה כלל העברת זכויות רק שארכיון האינטרנט לא סרק את זה לצערי..
ואכן זכרתי נכון שאין שם הרשאת שימוש בתוכן שאני מעלה (למעט שם משתמש וסיסמה), ואין שם הרשאה אוטו' להחליף את תנאי השימוש.
http://web.archive.org/web/20060305052745/http://forum.inn.co.il/Register.aspx
"1. אני מאשר שאם ייגרם נזק למחשב שלי ויעלה בי חשש שהנזק נגרם בגלל גלישה
בפורמים של אתר INN (ערוץ 7) אני לא אהיה רשאי לבוא בתלונות כלפי מנהלי
הפורמים ו/או הנהלת האתר ומפעיליו.
2. הריני מתחייב להימנע מדיבור אשר אינו לרוח האתר/הפורום, וכל שכן נגד גולשים, מנהלים, אורחים, אישי ציבור או כל אחד אחר באשר הוא (גם אם אינו גולש באתר). כל פעולה כזאת תגרור אחריה חסימת המשתמש מהפורום.
3. הריני מתחייב שלא להעלות שום קובץ אשר נגוע בווירוס או יגרום נזק כלשהו ל-INN או לכל גוף אחר.
4. הריני מתחייב לא לפרסם אתרים מסחריים ו/או כל מוצר אחר בפורומים לרבות תשמישי קדושה ללא אישור של אחד ממנהלי הפורמים או של המנהל הראשי של האתר.
5. אין להציף פורומים בהודעות חוזרות ונשנות, בנושא מסויים ולא משנה עד כמה הוא חשוב. דבר מעין זה יתאפשר באישור מנהל האתר בלבד.
6. אין לפרסם פרטיים אישים כגון כתובות, מספרי טלפונים, שמות משפחה וכו' של גולש אחר בשום פנים ואופן.
7. הריני מאשר שאם אעבור על אחת מן הפרטים המוזכרים למעלה יוכל בעל האתר לאתר את ה IP שלי ולטפל בי בחומרה דרך ספק האינטרנט שלי או במקרה ואעבור על החוק, הגשת תלונה במשטרה.
8. הריני מודע לכך ששם המשתמש שלי והסיסמא ידועים לבעל האתר והוא יוכל לעשות בהם כרצונו במידת הצורך.
9. בכל פניה, בקשה, הערה או הארה ניתן לפנות לדוא"ל של מנהל הפורום moshel@a7.org
גלישה מהנה."
אז פלאש90 זה העלאות לאתר?
הרבה פעמים פתיחת שרשור חדש פותחת רק שורת כותרת ללא פתיחת אפשרות לכתיבת טקסט בגוף ההודעה
רק אחרי שליחת ההודעה ופתיחה לעריכה - וצריך לפתוח פעמיים, כי רק בפעם השנייה זה מצליח, נפתח המקום לגוף הטקסט בפוסט.
(עכשיו בפתיחת הודעה זו היה בסדר. אך לפני כמה דקות בפורום אחר היתה לי הבעיה. וחוזרת על עצמה בימים האחרונים)
בעיה אחרת - מקש הרווח בין מילים משתבש. הרבה מאוד פעמים תוך כדי הקלדה, מקש הרווח או שלא מתקבל, או שיותר גרוע, הסמן חוזר מקום אחד אחורה ומוחק את התו האחרון
קרה לי הרבה תוך כדי כתיבת הודעה זו.
צריך ממש להקדיש מאמץ לוודא שהרווח נוצר בין מילה למילה בהקלדות. אחרת מילים נדבקות זו לזו.
ובעיה שלישית - בעריכת הודעה:
אם אני ממקם את הסמן בתחילת ההודעה כדי לערוך או להוסיף טקסט בתחילת הטקסט, תוך כדי כתיבה הסמן בורח לסוף. שוב ושוב.
בשימוש בחיזוי האוטומטי ולא בהקלדה רגילה
הקטע של הרווח
כן באג מעצבן
גם אצלי זה אייפון
ככה זהנראהבליעריכה
והבעיה רק כאן. בפורומים.
לא במרחבים ושימושים אחרים ברשתות אחרות ובאפליקציות שונות.
וזה רק לאחרונה. לא זוכר בדיוק מתי התחיל.
זה רק כאן רק בגוף ההודעה
ורק בימים האחרונים
(זה לא תיקון אוטומטי
זה חיזוי מילים)
מילים חזויות שמופיעות בפס למטה. אני מקליד באופן מלא.
בדגש על סיפור הרווח. אשוב לפה עם תשובה.
תודהה
לחוסר פעילות?
כלומר, למה אי אפשר לקבל תוצאת חיפוש לפורום, שהרי הוא כן קיים, בשורת החיפוש של הפורומים?
אני משוכנע שאם היה פשוט וקל למצוא בשורת החיפוש, כן היתה פעילות מסויימת בפורומים כאלו שהפעילות בהם פחתה.
קפיץ
Giniאחרונהכי הוא באמת לא פעיל כבר חודשים רבים.
אבל אפשר להגיע אליו בדרכים שונות.
למשל לשמור את הקישור הזה:
פורום נוער וגיל ההתבגרות | ערוץ 7
@משה כבר תקופה ארוכה שכשאני שולח תגובות אז ירידת השורה נעלמת והטקסט נדחס. הקטע הוא שכשאני נכנס לערוך אז זה כן מופיע, ואז בשליחה חוזרת הכל מוצג כראוי.
לפעמים ירידת השורה כן נראית (כלומר חלק מהטקסט נדחס וחלק לא) ואז כשאני נכנס לעריכה זה הופך לשתי ירידות שורה שצריך למחוק אחד מהם...
אני משתמש כמעט באופן בלעדי דרך הטלפון אז לא סגור אם זה קורה גם בשימוש מהמחשב.
אלא מופיעות אחת מתחת לשניה.