כל מי שיש לו כאן את הערוץ 7 הזה... זה כאילו תחליף לפייסבוק... כאילו רק לי יש כאן גם פייס וגם ערוץ 7..??? חחח..
זה יענוו הפייס הקשרר?? של הדוסים?
שאללללהההה אל תתקיפו אותייי חחח... רק שאללה..
אודיוש=)
כשר?? של הדוסים?אודיוש=)
ממש לא--שפילבלעע
להרבה אנשים שאני מכירה פה יש גם וגם.. זה פשוט עוד פורום שנחמד להיות פה (:
אמנם יש כאלה שזה באמת תחליף בשבילם כי באמת הפייסבוק זה לא הכי תנוע שיש אבל- יש ויש..
יש הבדל גדול בין פייסבוק לערוץ 7מרדכי
בס"ד
וזה בכלל לא תחילף או משהו בסגנון...
להפך, משה (Admin) אמר פעם שבכוונה הוא לא עושה כל מיני דברים בשביל שזה לא יהיה או יראה כמו הפייסבוק
כשר זה עם כף
...נו"ש
גם לי יש פייס.. אך לחלקינו זה מהווה תחליףף..באהבה ובאמונה..
תכלס, אין הבדל.ד"ר אריק
בס"ד
נכון, יש גם הבדלים נורא גדולים, אבל, בעקרון, זה כמעט ואותו הדבר.
בואו נתחיל הפוך: למה בשביל ה"דוסים" פייסבוק זה דבר רע?! ומי שיש לו את הדבר המזעזע הזה נחשב בגדר "כופר"?
כי:
1.זה ממכר.
2.זה גורם לעיבוב בין המינים (לעז: בנים ובנות מדברים אחד עם השניה)
3.עלול להביא למקרי התאבדיות, לא עלינו.
4.עלול להביא למקרים של אונס\תקיפות מניות וכ"ו.
5.עלול להביא לרצח.
6.עלול להביא למפגשים בין אנשים שהם לא מכירים במציאות ועלול להביא לקשרים לא טובים, לנפילות בנגיעה וכ"ו.
*וזאת רק רשימה של דברים "קטנים" למה שפייסבוק עלול להביא.
אבל- (אני אוהבת את המילה הזאת...)
חשבת פעם על זה ככה, שאינטרנט זה דבר רע?!
לא.
פייסבוק זה דבר גרוע ונורא, ואילו ערוץ 7 הוא צדיק ותמים ודוסי וחמוד ונאיבי ו"בנים לא מדברים בו עם בנות" ואין בו מקרים של הטרדות מיניות והכל כל כך טוב בו וכל כך תמים, ודוסי, והכל בסדר ותקין.
ואני אגיד לכם את זה בפנים:
שטויות במיץ גזר!!!!
כן, כן, מה ששמעתם (ראיתם...)
אינטרנט בכללי זה דבר רע, רע מאוד אפילו- אם אתה מנצל אותו למטרות האלה, ואם אתה לא יודע להשתמש בו בצורה נכונה! אבל באינטרנט יש גם דברים טובים- תלוי איך אתה משתמש בו!!!!!!
טרולים לא מסתובבים בערוץ 7?! אנסים וה' ישמור- לא נמצאים פה ומדברים עם בנות\בנים בני העשרה?! תגידו לי, איפה אתם חיים?!
אני יכולה לספור לכם יותר מ5 פעמים שטרולים בעלי כוונות לא טהורות במיוחד פנו אלי ודיברו איתי על דברים שה' ישמור, ואני, בתור נערה תמימה שלא מבינה כלום מהחיים שלה הסברתי להם ברוב טימטומי שזה לא מתאים לדבר ככה, ושזה אתר דתי, ושאם הוא רוצה שידבר עם בנים, או לא יודעת מה!!!!- ואני מבטיחה לכם שבשלב כלשהו התביישתי לפנות למשה, כי די, כמה פעמים בחודש אני יכולה לפנות אליו ולהגיד לו "אממ, משה, טרול חדש דיבר איתי הרגע..."
ואילו, בפייסבוק, אף לא פעם אחת, קרה לי דבר כזה.
ואתם יודעים גם למה?!- כי בפייסבוק אני לא מאשרת אנשים שאני לא מכירה, וכמות הבנים אצלי נורא נמוכה- וברוב המקרים אלו קרובי משפחה שלי, שכנים שלי או אנשים שאני מכירה במציאות- אני הרבה יותר נזהרת בפייסבוק מאשר בערוץ 7, כי "ערוץ 7 כולם דוסים תמימים וחמודים".
צאו מהסרט הזה אנשים!!!!! צאו ממנו, לכל הרוחות והשדים!!!!
אדם שלא יודע להשתמש בחכמה באינטרנט, בהחלט יכול להגיד לדברים שה' ישמור ויציל את כולנו, אבל אדם שנזהר, בכל מצב, גם בפייסבוק, וגם בערוץ 7, ונכנס לאתרים ראויים, ושומר על עצמו- הסיכויים שלו הרבה יותר נמוכים! כן, מקרים כאלו קורים גם לאנשים שנזהרים- אבל הסיכוי הוא יותר נמוך...
לי יש גם וגםרות014
למי יש פייסבוק?! כולנו.אבל...אברי
כאן זה שאתה מגיע והציבור הדת"לי נמצא כאן. אם היה לי את האפשרות לצרף את מי שבפורום לפייס שלי הייתי מעדיף. זה יותר נוח. הכי קול זה אם יעשו בפייס קבוצה סגורה של מי שבפורום. זה יותר טוב. אתה קם בבוקר ואתה מקבל את כל העידכונים ישר לפייס/מייל.
אם מישהו יעשה את זה הוא מלך!!!
מי שמצטרף מצטרף לקבוצה אוטומטית זה רק מנהל או משהואברי
חחח... אתה מוזמן לאשר אותי... חחח..
אודיוש=)
לאור הדברים האחרונים נראה לי כדאי לתת פרטים באישי אך ורק לאנשים שאת סומכת עליהם!!!
את השם אתן לך באישי.
אני לא מנהל...אברי
אברי - לי אין פייסבוק!נו"ש
אווווופסי אז בשבילך אודיוש צדקה... זה כמו פייס...אברי
רק על רמה
היתה קבוצה של נוג"ה בפייסבוק אבל היא לא פעילההרועה
חיפשתי... לא מצאתי...אברי
ניהלתי אותה ממש מזמן אני לא חושב שתכיר שם מישהו..הרועהאחרונה
לדעתי זה ממש שונה...bingo
במידה כמובן, כי שניהם ממכרים... לי יש פייס.......... ממש לא תחליף!!!בס"ד
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים