עריכה: גופן קריא
כמו שכתבו רבים וטובים צריך שניים לטנגו.
אני פונה מכאן לבנים ולבנות המסתובבים בפורום - אל תתלהבו מכל אחד שמוכן לדבר איתכם גם אם אתם זקוקים נואשות ליחס.
אני מצרף קטע שכתב מישהו בנוגע למקרה דומה בפורום אחר ובאתר אחר (השמטתי רק את שמו של הניק המדובר) שאני מסכים לכל מילה שהוא כתב.
כמה מילים לגבי תופעת "הגבר המושלם":הרבה כותבים כאן בשרשור מצרים על לכתם של הדעות של הניק הוירטואלי "XXXX", וטוענים בעצב שגם אם הסיפור נכון, הוא עדיין מעיד על חסך בו נמצאות בחורות דתיות, ומצביעים על בעיתיות בהתנהלות של הגבר הדתי כדבר העיקרי שגרם לניק "XXXX" להבזיק כמטאור בשמי הפורום הקודרים והאפורים.
ואני אומר, **** |קללה|. הרי ברור שקיים חסך!
הרי אותן בנות הן גם רווקות, יש חסך גדול מזה בעולם? יש חור גדול מלב מצולק של בחורה שלא חש וחווה אהבה עוטפת של בחור מגונן?
אז ברור שגבר פיקטיבי עולה בוואקום שכזה על כל גבר קיים. ולו רק בגלל העובדה שהוא לא אמיתי ויכול לבחור להשתמש בכל מנעד המילים שהוא רק רוצה.
הוא, לא צריך באמת לעמוד מאחורי רצף הדברים שהוא פולט ולהוכיח שהוא באמת ככה היה נוהג.
הוא, בסופו של יום, לא יצטרך להתעמת עם הטענות הרומנטיות המופרכות שבהם הוא מנפנף.
אז איך בחורה לא תיפול בקסמו של בחור שכזה?
הרי בזמן שהיא צריכה לכלכל את זמנה בין דייט משמים עם בחור עקשן, לדייט הזוי עם בחור גאוותן, פתאום מופיע בחור מושלם שמסכים לצאת עם כל מה שזז; ועוד גבר שהוא עדין-קשוב-ורגיש, שרמנטי-גבוה-וחתיך.
קל להיות בוירטואל גבר מקסים ומפנק שלוקח בחורות לצניחה חופשית בדייט ראשון, יוצא עם רווקה שיש לה ילד מחוץ לנישואין, נותן צ´אנס לכל בחורה מבוגרות ממנו בחמש שנים.
וכשזה מגיע בשילוב עם תמונה של חתיך כובש, 1.86 גובה בעל עבר קרבי ביחידה מובחרת - אז בכלל קל להיות גבר מושלם שבחורות נמסות לרגליו.
מצטער, זה לא מעיד על שום חסך של בנות.
גם גברים כאן היו נופלים לרגליה של בחורה וירטואלית שהיתה שמה תמונה מפוצצת של מתולתלת-גבוהה-הורסת בכרטיס האישי שלה, מספרת שהיא יוצאת עם כל כונף 1.64 שלא סיים בגרות ויושב בבית מובטל, ושלא מזיז לה שבעלה יעשה חמוצים כל היום כי היא מרוויחה 30,000 שקל והעיקר זה בשבילה שבעלה יאהב אותה.
ואז, אותו הדבר היה יכול לקרות לגברים שכאן ואנשים היו מספרים לנו על ה"חסך הגדול של הבנים".
אם כבר, השרשור הזה מוכיח בדיוק את ההפך:
אין קיצורי דרך בעולם ואין ארוחות חינם.
ובחורה שחושבת שקיים גבר מושלם שיירצה בה רק כי היא כותבת כמה משפטים אגביים, צריכה לשאול את עצמה בכל רגע אם היא בחורה רומנטית, או סתם בחורה שמדחיקה את החיים שלה באמת
נקודה למחשבה.....
[ופנאט..]