דיי!!!!!!!!!!!! פשוט דיי!!!!! מה לא ברור??????????עץ על מים

נמאס לי להרגיש כל הזמן בדיכאון והרבה פעמים "לשחק" אותה הכל בסדר ולהרגיש זבל.

נמאס לי מהחיים האלה! נמאס לי מלהיות כל הזמן במקומות שלא טוב לי בהם! 

נמאס לי להיות כל הזמן אחת מול כולם, לא יכולה עוד!!!! פשוט דדדאייי נגמר לי הכוחות!! הלו אתה שם למעלה אני רק בנאדם כאילו מה? אני לא מלאך נראלי... בראת אותי בנאדם מה נסגר? מה השתבש שמה?

לא יכולה עוד להיות כל הזמן לבד! זה קשה לי! אני לא מסוגלת! 

אני כל הזמן עצבנית כבר פשוט דיי!! מה לא ברור מה???????

למה אני צכה לחשוב 1000 פעמים לפני דברים לגיטימים שאני עושה דברים שלכאורה אני לא אמורה לקחת אותם בשיקולים שלי אבל אני נאלצת לעשות את זה? למה אין לי חיים נורמלים? סבירים לפחות??

נמאס לי להשתדל להיות בסדר ולסבול מזה! נמאס לי מהחיים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל אחד והחבילה שלו אבל זה לא קצת או הרבה בעצם מוגזם? 

~סופ?פריקה~

נשמה,אוהבת את אבא

בס"ד לק"י.

פרקת? זה מצוין. זה בריא. באמת.

זו הדרך היחידה שתוכלי בה למצוא את הפתרון למה שמפריע לך.

את יודעת,

לפעמים באמת החיים מפנים לך את הגב בצורה שנראית לנו כ"כ אכזרית ולא נעימה,

החיים לא תמיד על זרי דפנה, לא תמיד נעימים ונוחים להתכרבל בתוכם.

כי ככה.

המילה "חיים" נמצאת וקיימת רק כשיש את ההפך בה. קושי, מכשול ומכאוב.

ומי שאין לא שום דבר כזה, עובד עלייך.

רק שלך, יש כנראה יותר מדי. לטעמך. ויתכן שאת צודקת. מאוד.

אז רגע,

עצרי הכל לשניה ותחשבי.

החיים האלו שלך. הם שלך.

הקב"ה נתן לך להחזיק בהם. במו ידייך. בשכלך. ברגשותייך.

החיים יכולים להיות באמת מתנה, או לפחות מקצפה לגלות על עצמך בכל קושי,

תשתמשי בהם.

אני יודעת שלפעמים נמאס ולפעמים רע,

את צודקת.

נסי לקבל את הדברים מאהבה. נסי לנסות לקחת את עצמך כפרויקט.

תאמיני לי, הכל יסתדר מהר.

כי כאשר את מודעת ויודעת שהחיים שלך הם בידיים שלך בלבד, ואת עושה עם זה משהו,

החיים שלך יראו כבר אחרת..

אני מבינה אותך...אודיוש=)

זה קרה לי וקורה לי לפעמים..... ולכל אחד יש בחיים סיטואציות קשות שהוא עובר.. תדעי שאפילו חיוך מזוייף הופך לאמיתי תנסי גם אם לא בא לך לחייך את לא יודעת כמה טוב זה יעשה לך.. מניסיון.. את מוזמנת לדבר איתי גם באישי כאחת שמבינה אותך ממש..  ותאמיני לי שה' רואה אותך ושומע אותך וזה ניסיון( אני יודעת שזה מעצבן שאומרים לך את זה.. אבל תנסי להיתגבר..) זה ניסיון ויכול מאד להיות שהוא ממש ממש קשה לך אבל אם ה' נתן לך את זב אז בארור שאת מסוגלת לעמוד בו אחרת ה' לא היה נותן לך אותו וזה מה שמראה כמה את חזקה.. אולי תנסי לשנות גישה או יחס לאחרים.. תנסי לזייף חיוכים.. ואולי לדבר אםאמא או אבא עזור אפילו חברה טובה.. או איתי אם באלך.. מה זה אומר מקומות שלא טוב לך בהם..? וזה נכון שאת רק בן אדם וכן יש לך כוחות ואת כן מסוגלת רק תאמיני בעצמך ותראי רק טוב..

המון ב"הצלחה לך ואת ממש ממש מוזמנת לדבר איתי..

מי לא עבר את זה???אברי

מי שלא עוד יעבור... אני מכיר מישהו שהתמוטט אחרי שהיה נשוי כך שעדיף בגיל הזה... עד כמה שזה נשמע מתנשא אנן אדם שלא יכול לעבור את זה...

אני יודע, זה פאק רציני. אבל לכן אומרים "החיים קשים" זאת לא קלאשיאה זאת האמת...

תכל'ס, כולנו מעמידים פנים ככה או אחרת.נו"ש

אין מה לעשות. זה החיים.

אבל צריך למצוא מישהו שאת סומכת עליו ולדבר איתו...

בהצלחה!

זה לא נכוןשואף לאור

זה גיל התבגרות וכולם עוברים את הקשיים האלו שנועדו כנראה להכין אותנו לשלב אחרי זה,אבל צריכים לשאוף למציאות שבה החיוך על הפנים יהיה אמיתי,אך כמובן שאני מניח שגם עכשיו רבים מהפעמים הוא אמיתי.

תגובהשואף לאור

אני אדבר פה על עצמי מנסיון העבר ותקחי לעצמך מה שאת חושבת שקשור.כן,בהחלט אפשר לשבת לחשוב לרגע למה כל זה מגיע אלי,אולי אני צריך לפשפש במעשי,וכן אפשר אחרי שעשיתי תשובה לעשות את ההשתדלות שלי לבדוק אך אני מתקן ומשפר מה שצריך שיפור או לחלופין להתייעץ עם מישהו לעצה נבונה,וכן יכול להיות ואולי אף בגדר קרוב לודאי שלאחר עמל של כמה שעות/כמה ימים בשכלול כל המהלכים הללו יפתח צוהר אדיר לפתרון הסוגיה,או להתחלת הפתרון שלה.אבל מה מונע ממני לעשות זאת ? שילוב ישיר של שני גורמים לדעתי,עצלות,ופחדנות.

העצלות משום שזהו באמת עמל של כמה שעות/כמה ימים,אולם ברור שזוהי גישה הרסנית ואף מטופשת,ששום אדם בר דעת לא יבחר להיות סובל במשך תקופה,לעומת עמל של כמה שעות או כמה ימים.לזה חובר הפחד,הפחד לעלות ואז לרדת שוב,להתאכזב,לחוות את הנפילה,אז אני מעדיף להשאר במקום הנמוך ביותר שמשם(אני מקווה) אי אפשר לרדת שוב,אולם המציאות מוכיחה שלא רק שבודאי תרד שוב אלא שגם זו מחשבה טפשית שכל אדם בר דעת יעדיף להאבק להגיע למעלה למרות הנפילות,יעדיף להיות בכל אחד משלבי הביניים בין העליה לירידה,ולא להיות בתחתית הירידה בהבנה שגם התחתית הזאת תרד.אם כן מה שדרוש כאן זו גבורה ! ,גבורה לעמוד ולהתנגד לאותם יצרים או תפיסות נלוזות וירודות שמונעות ממני בכלל לחשוב בבהירות על איך אני יוצא מכל זה ! ,לאחר הגבורה מגיעים למסקנה שהפחדנות והעצלנות (ואולי עוד כמה גורמים שבודאי ניתוחן יראה את אותו המבנה הגרוע) אינם משתלמים בשום צורה שהיא,שאינני חפץ בהם באמת,ושאני למעשה בהחלט יכול בעז"ה להוביל מהלך שיפתח צוהר לשינוי הכל,בהחלט בעז"ה יכול ! אז כל מה שנותר הוא להחליט לאזור את הגבורה ולהחליט לעלות.

כך זה אצלי ,אני מקווה שהרבה מזה נוגע אליך ותוכלי להעזר בזה.

אני ממש מרגישה כמוך בדיוקחלומות נעימים

יאוש ענק והדבר היחידי שלמדתי מכל זה שבאמת כאשר אדם משדר בפנים שהוא עצבני גם בתוכו הוא נהפך לעצבני יותר וכאשר הוא מנסה לחייך ולישמוח באמת מישתנה תוכו גם כי הוא לא משדר לתוכיותו שהכל רע כ"כ וזה מה שנותן לי את הכוחות לישרוד!

מבינה אותך ובהצלחה אל תתייאשי.

^^מסכימה ממש עם חלומות נעימים!! ב"הצלחה רבה!דברי שיר.

וכמובן מוזמנת לאישי אם בא לך

תודה צדיקים וצדיקות!עץ על מיםאחרונה

הועלתם... רק טוב בסיעתא דשמיא...

לילה טוב

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך