אם אתה ממש רוצה..............אודיוש=)

להישאר בקשר טוב אם איזה ידיד טוב אבל ממש.... וההורים אומרים לך שהוא לא מתאים ולא בישבילך ואומרים לך שתעזבי אותם ושלא תהרסי את הבית איתו ביחד.. מה עושים?? אני לא רוצה לעזוב את הבית אבל לפעמים ממ קשה לי עם ההורים שלי ואני יודעת שגם לכם.. אבל אצלי זה אחרת ממש יש לי אמא פולניייייההה משהו מלחיץ אתם לא מבינים.. ואני ממש ממש אוהבת את הידיד הזה אווף מה לעשות..\? או שאמא שלי סתם אומרת לי שאני לא יחזור הביתה..?

אוף! תעזרו לי..

ידיד או חבר? לאיזה כיוון הקשר הולך?אני17

ומאיזו בחינה זה מפריע לאמא שלך?

זה סתם ידיד ממש ממש קרוב וטובאודיוש=)

שלי זה ממש לא לצורך חתונה בכל זאת אני רק בת 16 ושבועיים... חח. אבל אני לא בחורההה דוווסיייתתת  כבדה יש לי ערכים אבל לא בהגזמה..שלא תצא עם ידידים והוא בכלל לא דוס... חוזר בשאלה....

א. הורים לרוב יודעים מה הם אומרים.מוריה
אמא שלך דואגת לך! כדאי שתתחילי להעריך את זה!
ותנסי לברר איתה למה היא מתנגדת אליו.

שנית, למה את צריכה ידיד בן? זה לא כדאי. וזה לא טוב ולא בריא לנפש.
קשר חברות אישי כזה בין בן לבת שלא למטרות נישואיןשואף לאור

אסור ,את צריכה לשמוע להוריך .

אודיה...אברי

ההורים שלך אוהבים אותך והם לא ירצו שתעזבי את הבית. שבי איתם ותסבירי להם את עמדתך בעניין. לי יש אמא חתיכת פולנייה + חוזרת בתשובה... אבל לומדים לחיות עם זה שהדור הזה יותר פתוח. את צריכה לשבת אתה ולהסביר לה את כל הצדדים. אם הי תגיד זה לא לדיון אז תלכי ראש בראש. כשהיא תראה שאת אמיתית עם הדעות שלך היא תבין והיא לא באמת תעיף אותך.

נכווןןן אתה ממש ממש צודקקק....אודיוש=)

הם לא באמת רוצים ומתכוונים שאני יעזוב את הבית (זה אמא שלי אומרת לי...) הסברתי להם כמה אני רוצה את הידיד הזה אבל בגלל שהוא לא דתי... והיה פעם על סמים ונגמלל אמא לא מסכימה לי.... עכשיו יותר ריכחתי ודיברתי איתה יש לי מה לומר והיא מבינה אותי.. פשוט מאד קשה לה לקבל את העובדה הזאת... אני ממש לא הולכת איתה ראש בראש שתיינו לא טיפוס כזהה... אני אמיתית עם הדעות שלי.. זה לא שהיא לא מסכימה לי בנים בגיל הזה היא הבינה שאני רוצה וגדולה והיא מסכימה לי כל בן רק לא הוא.. ח.. מבין...? אחרת היא גם לא הייתה מסכימה לי ערוץ 7 פייסבוק.. לדבר איתך להחליף פלא' וכו' רק לא את הידיד ההוא מביןן??? אבל אנחנו משלימות אחת עם השנייה אנחנו חולות אחת על השנייה מקשיבות ומבינות איןןן על אמא...::)) (שלי.. חחח...

לא דתי? נגמל מסמים?ענבל

את בטוחה שאת רוצה אותו כחבר שלך?

משום מה אני חושבת שאימא שלך צודקת....

אולי כדאי לנסות  להקשיב לה ולבחון את  הדברים בעין אוביקטיבית יותר...

אההא! ^^^לחיות באמת
ענבלbrazilao

למה את מסננת אותו כשלילי בגלל שהוא נגמל?

תחשבי שאת היית נגררת לא מרצונך אפילו שחטה פה שחטה שם, ואז היית נגמלת,לא היית רוצה שיתחילו איתך דף חדש? להפך צריך לעודד אותו שהוא נגמל... נקודה למחשבה..

בוא רק נאמר שזה לא מקנה נקודות זכות...לך דומיה תהילה

בחייאתאברי

(אודיוש זה לא אלייך ספציפית)

הבנאדם היה על סמים קולטים מזה??? היו לי חברים על סמים וואללה אם הייתי בחורה לא הייתי מתקרב אליהם... אם בחורה תהיה חברה של אחד כזה שהסיכויים שיחזור לסמים ענקיים(לכן המוסדות גמילה לא מצליחים כשהמטופלים משתחררים הם חוזרים למעגל הסם) והוא יהיה מסומם כשהיא תהיה לידו רוב הסיכויים שהיא בעצמה תהפוך לצורכת סם.

גם אני בתור חבר משתדל להתחק מהם כמה שיותר. אתם באמת לא יודעים מה זה סם אם אתם עונים כאלה תשובות.... צריך לברוח מאיש כזה. ואל תגידו לי סטיגמות וכאלה!!! זה אשקרה החיים!!! חבל לזרוק אותם לסם...(כדאי לפני זה לדאוג לה-ר-ב-ה כסף...(או להתכונן למות אפילו על 100 ש"ח(!!!)

את אוהבת אותו?ב.ש.

אוקי.

ראשית ישנה תשובה מפורסמת (שטומנת בחובה המון אמת) של "אם את אוהבת אותו אז הניחי לו כעת לנפשו עד אשר יגדל הנער". (ולא, אל תצפי שהוא יגיד לך שהקשר מפריע לו. אל תנסי אפילו לשאול אותו. מיותר)

אני מבין מדברייך (עיי' כותרת התגובה), שבררת היטב את המושג אהבה ומהם תנאיה.

האם בדקת שגם הוא מבין כמוך את המושג הזה.

תנסי..צ'ילצ'

תראי אם את יכולה לשכנע אותם, אם זה באמת חשוב לך כ"כ, ותציגי את התכונות הטובות שיש בו , ומה שאת אוהבת בו וכך אולי הם יקבלו זווית קצת אחרת עליו..

תראי מה בחורה עושה בשביל ידיד טובדניאלה .ד.אחרונה

שבכל רגע יכול להחליט שיש לו עוד ידידות טובות וללכת אליהן

נק' למחשבה^

הלוואי שאת הקשר שלך תקדישי לידיד טוב אמיתי שהוא גם חבר טוב אמיתי ואיש, בעל אמיתי לחיים

מכאן- תעשי מה שאת חושבת.

יש כאלו שילמדו רק אם יכאב להם וזה חבל מאוד... מקווה שאת לא מהם.

יש לך ראש, תפעילי אותו- תחשבי על הכל.. אם זה נכון או לא, מתאים או לא..

ב"הצלחה  אחות!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך