אם אתה ממש רוצה..............אודיוש=)

להישאר בקשר טוב אם איזה ידיד טוב אבל ממש.... וההורים אומרים לך שהוא לא מתאים ולא בישבילך ואומרים לך שתעזבי אותם ושלא תהרסי את הבית איתו ביחד.. מה עושים?? אני לא רוצה לעזוב את הבית אבל לפעמים ממ קשה לי עם ההורים שלי ואני יודעת שגם לכם.. אבל אצלי זה אחרת ממש יש לי אמא פולניייייההה משהו מלחיץ אתם לא מבינים.. ואני ממש ממש אוהבת את הידיד הזה אווף מה לעשות..\? או שאמא שלי סתם אומרת לי שאני לא יחזור הביתה..?

אוף! תעזרו לי..

ידיד או חבר? לאיזה כיוון הקשר הולך?אני17

ומאיזו בחינה זה מפריע לאמא שלך?

זה סתם ידיד ממש ממש קרוב וטובאודיוש=)

שלי זה ממש לא לצורך חתונה בכל זאת אני רק בת 16 ושבועיים... חח. אבל אני לא בחורההה דוווסיייתתת  כבדה יש לי ערכים אבל לא בהגזמה..שלא תצא עם ידידים והוא בכלל לא דוס... חוזר בשאלה....

א. הורים לרוב יודעים מה הם אומרים.מוריה
אמא שלך דואגת לך! כדאי שתתחילי להעריך את זה!
ותנסי לברר איתה למה היא מתנגדת אליו.

שנית, למה את צריכה ידיד בן? זה לא כדאי. וזה לא טוב ולא בריא לנפש.
קשר חברות אישי כזה בין בן לבת שלא למטרות נישואיןשואף לאור

אסור ,את צריכה לשמוע להוריך .

אודיה...אברי

ההורים שלך אוהבים אותך והם לא ירצו שתעזבי את הבית. שבי איתם ותסבירי להם את עמדתך בעניין. לי יש אמא חתיכת פולנייה + חוזרת בתשובה... אבל לומדים לחיות עם זה שהדור הזה יותר פתוח. את צריכה לשבת אתה ולהסביר לה את כל הצדדים. אם הי תגיד זה לא לדיון אז תלכי ראש בראש. כשהיא תראה שאת אמיתית עם הדעות שלך היא תבין והיא לא באמת תעיף אותך.

נכווןןן אתה ממש ממש צודקקק....אודיוש=)

הם לא באמת רוצים ומתכוונים שאני יעזוב את הבית (זה אמא שלי אומרת לי...) הסברתי להם כמה אני רוצה את הידיד הזה אבל בגלל שהוא לא דתי... והיה פעם על סמים ונגמלל אמא לא מסכימה לי.... עכשיו יותר ריכחתי ודיברתי איתה יש לי מה לומר והיא מבינה אותי.. פשוט מאד קשה לה לקבל את העובדה הזאת... אני ממש לא הולכת איתה ראש בראש שתיינו לא טיפוס כזהה... אני אמיתית עם הדעות שלי.. זה לא שהיא לא מסכימה לי בנים בגיל הזה היא הבינה שאני רוצה וגדולה והיא מסכימה לי כל בן רק לא הוא.. ח.. מבין...? אחרת היא גם לא הייתה מסכימה לי ערוץ 7 פייסבוק.. לדבר איתך להחליף פלא' וכו' רק לא את הידיד ההוא מביןן??? אבל אנחנו משלימות אחת עם השנייה אנחנו חולות אחת על השנייה מקשיבות ומבינות איןןן על אמא...::)) (שלי.. חחח...

לא דתי? נגמל מסמים?ענבל

את בטוחה שאת רוצה אותו כחבר שלך?

משום מה אני חושבת שאימא שלך צודקת....

אולי כדאי לנסות  להקשיב לה ולבחון את  הדברים בעין אוביקטיבית יותר...

אההא! ^^^לחיות באמת
ענבלbrazilao

למה את מסננת אותו כשלילי בגלל שהוא נגמל?

תחשבי שאת היית נגררת לא מרצונך אפילו שחטה פה שחטה שם, ואז היית נגמלת,לא היית רוצה שיתחילו איתך דף חדש? להפך צריך לעודד אותו שהוא נגמל... נקודה למחשבה..

בוא רק נאמר שזה לא מקנה נקודות זכות...לך דומיה תהילה

בחייאתאברי

(אודיוש זה לא אלייך ספציפית)

הבנאדם היה על סמים קולטים מזה??? היו לי חברים על סמים וואללה אם הייתי בחורה לא הייתי מתקרב אליהם... אם בחורה תהיה חברה של אחד כזה שהסיכויים שיחזור לסמים ענקיים(לכן המוסדות גמילה לא מצליחים כשהמטופלים משתחררים הם חוזרים למעגל הסם) והוא יהיה מסומם כשהיא תהיה לידו רוב הסיכויים שהיא בעצמה תהפוך לצורכת סם.

גם אני בתור חבר משתדל להתחק מהם כמה שיותר. אתם באמת לא יודעים מה זה סם אם אתם עונים כאלה תשובות.... צריך לברוח מאיש כזה. ואל תגידו לי סטיגמות וכאלה!!! זה אשקרה החיים!!! חבל לזרוק אותם לסם...(כדאי לפני זה לדאוג לה-ר-ב-ה כסף...(או להתכונן למות אפילו על 100 ש"ח(!!!)

את אוהבת אותו?ב.ש.

אוקי.

ראשית ישנה תשובה מפורסמת (שטומנת בחובה המון אמת) של "אם את אוהבת אותו אז הניחי לו כעת לנפשו עד אשר יגדל הנער". (ולא, אל תצפי שהוא יגיד לך שהקשר מפריע לו. אל תנסי אפילו לשאול אותו. מיותר)

אני מבין מדברייך (עיי' כותרת התגובה), שבררת היטב את המושג אהבה ומהם תנאיה.

האם בדקת שגם הוא מבין כמוך את המושג הזה.

תנסי..צ'ילצ'

תראי אם את יכולה לשכנע אותם, אם זה באמת חשוב לך כ"כ, ותציגי את התכונות הטובות שיש בו , ומה שאת אוהבת בו וכך אולי הם יקבלו זווית קצת אחרת עליו..

תראי מה בחורה עושה בשביל ידיד טובדניאלה .ד.אחרונה

שבכל רגע יכול להחליט שיש לו עוד ידידות טובות וללכת אליהן

נק' למחשבה^

הלוואי שאת הקשר שלך תקדישי לידיד טוב אמיתי שהוא גם חבר טוב אמיתי ואיש, בעל אמיתי לחיים

מכאן- תעשי מה שאת חושבת.

יש כאלו שילמדו רק אם יכאב להם וזה חבל מאוד... מקווה שאת לא מהם.

יש לך ראש, תפעילי אותו- תחשבי על הכל.. אם זה נכון או לא, מתאים או לא..

ב"הצלחה  אחות!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך