יאללה בואו נעשה שרשור בדיחות ענקק וארוךך לכבוד אדראודיוש=)
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך כ"ח שבט תשע"ב 16:37

המילה שנערכה הייתה קצת לא נעימה בבקשה בלי מילים כאלה.

כל אחד בדיחה ככה או יותר שיהיה מצחיק ככה??? זורםם?

יאללה אני יתחיל אולי זה מוכר אבל זה מה שעולה לי כרגע סבבה? סבבה!!!

אוקי איש אחד היה ממש ממש בדיכאון כבר זהו על סף התאבדות וזה... ולא היו לו 2 ידיים טוב הוא כבר עולה על הגג ואז הוא רואה שעל הגג ממולו יש עוד מישו שאין לו ידיים והוא מאושר קופץ רוקד שמח והוא לא מבין איך זה שאין לו ידיים כמוני ווככה הוא מאושר ואני עוד שנייה איננו.. טוב הוא מחליט ללכת ולשאול אותו מה יש לו להפסיד הוא ניגש אליו ושואל אותו" איך אתה כ"כ שמח קופץ רוקד ואני כמוך כבר על סף להתאבד?" עונה לו השני" מי שמח מי?? אני כבר שעה מנסה לגרד בראש.."

חחחחחחחחחחחחח... תודו חמווווודדדד..

יאללה תורכםם לכו על זה יהיה כיףףף...

=]=]=] חחח......להשליך את השכל=]

ביל גייטס חלה במחלה קשה והיה זקוק לתרומת דם שתציל אותו. אולם סוג הדםשלו היה כה נדיר, שבכל העולם לא נמצא אדם עם סוג דם זהה.

לבסוף, אחרי חיפושים נרחבים, נמצא אדם אחד ויחיד מתאים: ישראלי ממוצא תימני הגר בראש העין.

פנו מיד אל התימני בבקשה שיתרום דם, אך הוא סירב. הציעו לו מיליון דולר תמורת הדם , אך הוא סירב.

לבסוף הציעו לו עשרה מיליון דולר, ורק אז התימני הסכים, אבל התנה זאת בכך שקודם כל הסכום יופקד בחשבונו ואז יתרום.

ניסו להסביר לו כי מדובר בעניין דחוף ביותר, והבנקים בחו"ל סגורים ביום ראשון, אךל התימני התעקש שקודם כל הכסף יהיה אצלו.

"מדובר בביל גייטס" אמרו לו, "אינך סומך על האיש העשיר בעולם?"

"כרגע, סומך גם סומך", השיב התימני, "אבל ברגע שהדם שלי יזרום בתוכו- שקל אני לצא אוכל להוציא ממנו..."

אין לי שום דבר נגד תימנים!!! קורץ אני אוהבת אותם!! מוציא לשון

אופס. נשלח פעמיים.קטנציק

ובמעבר חד:
מה זו חיה שעירה שבונה קורים?
*

*

*

*

*

*

*

*

אחמדינג'אד...
|אין לי שום דבר נגד פרסים, אחמדינג'אד הוא ערבי פרסי. רק אליו מדברים. פרסים-לא להיעלב...|

אשכנזי ותימני התוכחואברי

מי יהיה חמורו של משיח

אמר האשכנזי: אנ הרבה יותר לבן ממך...

ענה לו התימני: אז מה אני הרבה יותר חמור ממך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח....אודיוש=)
אברי...זה לא מצחיק!!ט!הר
במפעל בקבוקים אחד בדרום הארץאברי

היה איזה אחד שהיה אחראי לשים את הפקקים. מאחורי גבו כולם קראו לו "שלמה פקקים"

יום אחד מגיע ראש המועצה אזורית לבקר במפעל וכשהוא רואה את "שלמה פקקים" הוא רץ אליו מחבק אותו מנשק אותו...

לאחר שהוא הלך שאל המנהל מפעל את "שלמה פקקים":מה אתה מכיר את ראש המועצה?

(עכשיו כשמספרם את זה צריך לקרב את שני האצבעות)

ענה לו "שלמה פקקים": בצח... אני והוא... אנחנו ככה...

לאחר חצי שנה מגיע שר האוצר למקום והסיפור כולו חזר על עצמו גם כשראש הממשלה בא והמנהל מתפלא יותר מי זה "שלמה פקקים" המוזר הזה...

לאחר שנה וחצי מגיע למפעל הנשיא של ארה"ב והסיפור... פרט לפרט... "שלמה פקקים" מחכה שהמנהל ישאל אותו מאיפה הוא מכיר את הנשיא אבל זה לא קורה... שמה לחוץ מתחיל לחפש את המנהל ומוצא אותו מעולף... הוא מעיר אותו ואז שואל אותו מה קרה 

עונה לו המנהל: הרגע עברו פה שני פיליפינים ושאלו אותי מי מתחבק עם "שלמה פקקים"...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והמבין יבין...

2 בדיחותב.א

ילד:ממתי הם אוהדי בית"ר?

ילדה:מי?

השיניים שלך![=

ילדה:ממתי הם ביחד?

ילד:מי?

ילדה:הגבות שלך![=צוחק

זה ^^^ נחמדמרדכי

בס"ד

ועוד אחת שראיתי משהו שפרסם את זה באחד הפורומים:

שאלה: "מה ההבדל בין בית משוגעים למדינה?" 
תשובה: "בבית משוגעים ההנהלה שפויה... 

ישלי אחד חמוד חיוכים

פעם אחת, בשבת, עלה הרב לדרוש בבית כנסת. טוב, סבבה, הכל טוב ויפה רק שהרב לא מתחיל לדבר. הקהל מחכה, דקה, שנתיים, 5, 10, והרב שותק. ניגש אל הרב הגבאי ואומר לו בשקט "סלח לי הרב, אבל הציבור ממתין, למה אינך מתחיל בדרשה?" לחש לו הרב בקושי רב, שכחתי את השיניים התותבות שלי בבית.
הגבאי מיד רץ אל בית הרב, ראה פלטה של שיניים על המדף והביא אותה לרב.
סוף סוף הרבה מתחיל בדרשה, והוא מדבר ומדבר ומדבר, ולא גוומר.
הגבאי קצת במבוכה, ניגש שוב אל הרב ואומר לו "הציבור קצת מתעייף, אולי כדאי שהרב יגמור את הדרשה?" אמר לו הרב, "הבאת לי בטעות את השיניים של אשתי..."

לא ממש זכרתי, אז מנסתם קצת קשקשתי

אברי-קטנציק

הסבר??? (לבדיחה עם הפיליפינים והפקקים...)

לא מסבירים בדיחות...אבל למי שלא הבין:ר"ח

נשים אוהבות לדבררמקולרמקולרמקולרמקולרמקולרמקולרמקול

מיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןמיקרופוןהמיקרופוןמיקרופון

טלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפוןטלפון

גם לי יש אחד! ניגונים

בס''ד

ארבעה ערפדים עומדים ביער. יום אחד מגיע הערפד הראשון כשכל השיניים שלו מלאות דם. שואלים אותו כולם: "מה זה הדבר הזה?! איפה היית?" ואז הוא עונה: "שם שם, אתם רואים מאחורי ההר? היה שם בקתה ואכלתי כמה בני אדם טעימים!"

טוב, מגיע היום השני, והערפד השני מגיע, כשכול הפרצוף שלו מלא מלא מלא בדם. שואלים אותו כולם: איפה היית?" ואז הוא עונה: "אתם רואים שם, מאחורי המערה? היה שם עיירה שלמה, ואכלתי את כולם!"

טוב, מגיע היום השלישי, ואז מגיע הערפד השלישי כאשר כל הפרצוף, וגם הידיים, מלאים מלאים בדם. שואלים אותו כולם:"מה זה, איפה היית?" ואז הוא עונה:" אתם רואים שם, מאחורי הכביש? הייתה עיר שלמה! אכלתי את כולם שם!"

טוב, מגיע היום הרביעי, וכצפוי, חוזר הערפד הרביעי. הוא היה יותר מכולם! מלא מלא מלא בדם, ממש אפשר היה לסחוט אותו! כולם ממש נלהבים והכול, ושואלים אותו: "מה זה הדבר הזה?! איפה היית בדיוק?!"

ואז עונה להם הערפד:

"אתם רואים את העץ ששם? אני- לא ראיתי אותו..."

אני מאוהבת בבדיחה הזו.

מה? מה הקשר??שיראל.

אני מכירה את הבדיחה על שלמה פקקים עם משה כהן, האפיפיור, ו2 כושים.. אבל אותו רעיון

קטנציק - זה כאילו 2 הפיליפינים ידעו מי זה שלמה פקקים ולא ידעו מי זה נשיא ארה"ב, אז המנהל התעלף.

מושיבים איש אחד על כסא ואומרים לו לספור עד 10י"ל

הוא סופר ושואבים לו חצי מהמח הוא סופר רק עד 5 שואבים לו עוד שליש הוא סופר עד 3 שואבים לו את כל השאר והוא סופר וואחד תניין תלאתה...חיוך

הי י''ל!!! אני סיפרתי לך ת'בדיחה הזו!אנונימית גאה!

ושחטת אותה לגמרי!!!

(אגב זה מחרפן לקרוא לך ככה אז אפשר פשוט לומר ת'שם שלך?)

אוקי....<מתן>
בתחרות שחייה באלמפיידה השתתף בן אדם בלי יידים ורגליים.... בשריקה כולם קופצים למיים(אותו דחפו) כולם מתחילים לשחות ורק הוא התחיל לטבוע... ישר הוציאו אותו ושאלו אותו״מה נראה לך אי חשבת שתצליח????? אין לך ידים ורגליים!!!!!!!״אז הוא ענה״10 שנים אני לומד לשחות אם האוזניים מה שמתם לי כוע ים?!?!?!״.....

ועוד אחת
אייל גולן היה צריך להיות מנטור בדה וויס אבל יש לו עניים בגו....
לא קראתי, אז מקווה שלא כתבו אותה כבר-*חזרזיר*

חרדי, ברסלב וחבדניק עולים לשמים. ולכל אחד עושים משפט -

מגיע ר' נחמן ואומר: 'הברסלב נקי מחטאים! עובד את הבורא בשמחה, הוא בא איתי' - והם הולכים.

מגיע אחד גדולי הרבנים אצל החרדי - 'החרדי נקי מחטאים! הוא בסדר גמור! אני לוקח אותו איתי' - והם הולכים.

מגיע ר' מילובביץ מגיע מצביע על החבדניק ואומר : 'אה, הוא! זה בסדר, הוא ישאר כאן בשליחותי' והולך..

כמו כל בדיחה, זה נשמע הרבה יותר טוב במציאות..

יהודי מוסלמיElbi
ונוצרי הולכים ברחוב, פתאום בא כוזרי ומתחיל לחפור להם..
זו בדיחה שצריך שיראו אותי כדי להבין אותה...האדמו"ר מצנעאאחרונה

אבל לא משנה.

פעם כשהיו צועקים: "רימון!" כולם היו מתכופפים, מתחבאים. היום כשצועקים "רימון" כולם מתחילים לחתוך אותו כמה שיותר פעמים (יענו, המשחק הזה של התרומות ומעשרות שכל בטלני התורה אוהבים לשחק בו...)...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך