תעשו לי טובה ותיכנסו, במיוחד בנות.דאץ

במחילה אם אני פוגע פה במישהו, אבל זה באמת חשוב להפנים.

לאחרונה יש פה תופעה של בנים\בנות שפונים למשתמשים שהם לא מכירים בשיחה אישית ומתחילים לדבר איתם.

אני אישית כבר כמה פעמים קיבלתי הודעות בסגנון של "ממצב?".

אני מצטער, אבל זה לא מתאים.

אוקיי, שבנים ובנות ידברו בינהם, כי הם מכירים. בעיה שלהם.

אבל שסתם ככה, לא מכירים ויוזמים שיחות, זה כבר ממש לא מתאים לאתר ולציביון פה.

ויש עוד בעיה (אני בכלל לא מתייחס לבעיה ההלכתית והרגשית פה), של כל מיני טרולים, או אנשים מתוסבכים.

אני לא מתריע פה על סוטים למינהם, ואין לי ספק שרובם ככולם של המשתמשים פה הם אנשים טובים וישרים מאחורי הניק.

אבל מה לעשות שיש יוצאי דופן, שאנשים שמתחילים לפתוח פה קשרים רגשיים עם אנשים בשיחה אישית, משחקים להם ברגשות (כמו מקרה שקרה פה ממש לא מזמן), ומותירים בנות שבורות לב.

בנות, אל תעשו את זה לעצמכן. משעמם? תעשו משהו מועיל, אל תשלחו לבנים לא מוכרים הודעות של "ממצב?".

זה לא טוב ולא בריא נפשית.

וגם בנים, אני גם בן, כיף גם לקבל צומי, במיוחד מבת, אבל חאלס, לא באמת יצא מזה משו, ואם תתעלמו בהתחלה, היא לא תעלב ממש

לילה טוב לכולם, מקווה שהועלתי.

סתם שאלה, קראת תשרשור על חתונות שיצאו מפה???????ר"ח
את חושבת שמי שכותב הודעות כאלה עושה את זה למטרתב.ש.

חתונה?

...ב.ש.

בדומה לכך גם אדם שמהלך על שפת הצוק ועוצם את עיניו יכול לטעון שאין בכך בעיה כי היו אנשים שהלכו באותו מקום ולא נפלו.

אותו אחד לא יודע כי אותם אנשים הלכו שם בעינים פקוחות.

בואו לא נהיה נאיבים.

מסכימה לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!^^^^^^^^^^^^^^^^^ר"ח

אז מעכשיו בנים שלא רוצים שיציקו להם צריכים לשדרSimplePlan

רצינות בלבד? מה זה השטויות האלה?!

אתה יודע שלפי התפיסה שלך אפשר גם לטעון על מישהודאץ

שהוא מזמין כאפה או משו?

לא כדאי לנסות..

האח הקטן - תעשה לי טובה...SimplePlan

אתה יודע, תמיד בהרצאות על הגנה עצמית טוענים שאנסים מחפשים דווקא בנות 'צנועות' יותר - היית מאמין?
כי יותר קל לתפוס מישהי שהולכת עם 'שאל', לדוגמא, או שיש לה צמה ארוכה. פשוט אפשר למשוך אותה ככה.
וחוץ מזה שהבנות הדתיות-הדוסות מפגינות פחות... אממ... אגרסיביות, ויותר עדינות. ואנסים לא רוצים להסתבך עם מישהי שתחטיף להן בחזרה.

ככה שבעצם באותה מידה אתה יכול להגיד שבנות שמתלבשות סופר צנוע מזמינות את זה שיאנסו אותן?

תגיד לי שאני מגזימה, אבל זה רק בשביל להבהיר למה אני חושבת שאתה טועה.

זה אומרozd

שאסור לי להיות ציני??

סליחה שאני אומרת אבל דוגמא גרועה...bingo

והאח הקטן צודק לדעתי.

הגיוני מאוד שכשלמישהי משעמם והיא רוצה לדבר עם בן, היא לא תפנה לזה שלמשל, תמיד יגיד את דעת ההלכה על העניין או זה שכותב נורא ענייני ובלי סמיילים (כמוני בדרך כלל...לשון אדומה) אלא למי שהכי זורם ועושה צחוקים ונראה מעניין לדבר איתו.
אז לדעתי זה לא דבר רע, מותר לזרום ולעשות צחוקים ולהיות ידידותי, אבל גם קח בחשבון שבנות משועממות יראו בזה אטרקציה...

(והדוגמא גרועה כי אם כבר הקבלה אז היית אומרת שאלה שהולכות פרוצות מזמינות את זה, לא הצנועות. הקבלה למשל שלך היתה אם בנות היו מתחילות עם הבנים המשעממים...)

זה לא היה משל, כן?זאת היתה דוגמא מוגזמת כדי להראותSimplePlan

שאי אפשר להסביר לאנשים שבנות מתחילות איתם בגלל ההתנהגות שלהם, כשזאת התנהגות לגיטימית לחלוטין.

אבל זאת האמת, מה לעשות?bingo
הפוךדי"מ
סלח לי,הרהור

אבל למיטב ידיעתי אני לא משגרת רדידות

ולכל הרוחות, עדיין לא הפסיקו להטריד אותי ב"ממצב????"

או "מממצצבבבב???!!!??"

וכו'.

אז. שטויות.

(זה לא משנה אם זה עניין של בנים בנות. לא כל "ממצב" בא ממקום רומנטי. זה כל העניין של התחלת שיחות חסרות טעם.)

^^ בכל מילה.ניגונים

אני ממש מקווה שאני לא משדרת רדידות, ועדיין- אני מקבלת שיחות הזויות מ"מאיר החתיך אש" או מ"שלמה התותח".

אולי זה גם תלוי במה שאנשים משדרים, אבל ממש לא באופן גורף. כי אז אין לי שום דרך להסביר למה אותם שלמה ומאיר התחילו לדבר איתי בש''א.. (שמות בדויים, אל תחפשו את הניקים האלו. )

(וגם נכון. אל תתחילו להתערב לאנשים אם הם מדברים עם בנים/בנות. לא רוצה לדבר עם בנות- לך תכתוב את זה בכ''א שלך. זהו.)

עכ''ל.

זו נקודה מאוד מעניינת למחשבה פצפונית
^^^ מאה אחוז צודק!!!לחיות באמת
>אברי
עבר עריכה על ידי שיראל. בתאריך ל' שבט תשע"ב 13:42

אל תהיו מטומטמים...

אילו שהם מתחזים אז הם מתחזים והם לא יכולים להתחזות בגוגל ואנשים איפה שהם גרים תבררו על אנשים ותהיו בקשר. כן. מי שלא רוצה קשר עם בנות שיאמר את זה אבל גם מתחזים עם שם של בן הם מסוכנים וסליחה על הבוטות לפעמים אפילו יותר מסוכנים אז אל תבלבל בשכל...

נכון אף אחד לא חושב בגיל 14-18 על חתונה, אבל למען ה' אם יצאו מפה חברים והם יחזיקו מעמד בא נגיד עד גיל 20, נראה לך שהם לא יתחתנו?

באמת!!!

אברי היקרב.ש.

בין חתונה לבין אנשים מסוכנים שמתחזים יש עוד כמה וכמה דברים באמצע.

אם תרצה פירוט - אני באישי.

100%!עדידוש5אחרונה
יאללה תרגיעו! לא רוצים לדבר עם בנות או הפוך לא צריך! פשןט תגידו ואני מאמינה שאנשים פה יכבדו את זה..
צודקאסצתי
מי פילל לשמוע את זה ממך? =)שיראל.

אין מה להוסיף. צודק לחלוטין.

דאץ. בדיוק בגלל זה לא הזדהתי בסוף הסיבו"ש.פליקס(=

מה זה לא בעייתי?

זה עניין אחר, וזה בהחלט לגיטימידאץ

אף אחד לא חייב להזדהות, אבל אני חושב שבמפגש המוני במקום מרכזי פחות יש ממה לחשוש.

אבל שכל אחד יעשה כראות עיניו...

אני ממש מסכימה עם דאץ.שירה חדשה~

אבל חושבת שזה לא רק בנים בנות....

מליון בנות מתחילות סתם לדבר איתי. פשוט סתם.

אתם משועממים??

לכו חפשו חברים אחרים!! אל תתחילו לשגע פה אנשים.

זה לא כיף, ואתם סתם הופכים את עצמכם לזולים ומעצבנים.

חבל!!

ובאמת, אינלי חשק לחסום פה אף אחד....

בואו נתחיל להיות רציניים, תדברו רק אם באמת צריך!!!תמנעו ממצבים מביכים!!

כן............מושיקו202

איזה אהבל אחד  מתחיל לדבר איתי  ומתחיל לשלוח לי מליון קבצים............................

יא משועמם.............................

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך