אנשים! אני לא יודעת מה לעשות...!יודוך עמים!!

אני כבר לא יודעת מי ומה אני רוצה להיות.... פעם אני דוסה מתנחל כבר ותמימה ואח"כ צפונה ואח"כ פרחהההה ואח"כ דוסה שוב...(כאילו היתחזקתי.... אבל נפלתי..., לא מצליחה לקום...) עכשיו אני די צפונה..... אני נואשת מהחיפוש אחר מי שאני.... מי שאני באמת... היה  לי כל כך טוב כשהיתחזקתי אבל עכשיו אני לא מצליחה לעלות.... מה אני עושה...?

כבר נימעס לי... ליפעמים אני כל כך צבועה עם עצמי.... וזה כל כך לא אני להיות כל הדברים האלה...(פרחה וכו'...) אבל אני לא יכול... אני מרגישה שאני בורחת מהאמת שבי... מתוך כל הקדושה שהרגשתי אז... מאז שנפלתי אני מנסה שוב לקום אבל קמה לשבריר שניה ושוב נופלת... והפעם יותר חזק, יותר עמוק...   ועכשיו אני תקועה שם וליפעמים אני מרגישה שבעצם אני פשוט לא רוצה לעלות, אולי פשוט נוח לי... כי אם הייתי באמת רוצה הייתי עושה את זה מזמן.... אבל אני בורחת....

אני לא יודעת מה לעשות! יש לכם עצה? איך אני מתחזקת...?? אני כל הזמן חושבת לעשות את זה ביותר איטיות אבל כמה שזה יותר לאט אני נופלת מהר יותר....    תודה אנשים...!

שאלהמשה
האם יכולת שהתקדמת מהר מדי לכיוון הדתי?
הגיוני... אמרו לי שכן..,יודוך עמים!!
ושעשיתי את זה מידי מהר, והייתי צכה לעבוד על עצמי יותר, מאשר פשוט לכפות על עצמי את זה, במקום זה אני פשוט עשיתי דברים בלי לעבוד עליהם, בלי לעבוד על מה שקשה לי, פשוט להיתעלם מהקושי ולהמשיך להיתקדם...
ואני חושבת שזה אכן ככה... כניראה בגלל זה נפלתי מהר מידי... בלי לעבוד על עצמי...
בניית האישיותננסי
אני חושבת שיש לך הזדמנות עכשיו ממש לעבוד על האישיות-גם מבחינה רוחנית אך גם מבחינה נפשית-זאת אומרת, לפתח מודעות עצמית. תתחילי עם השאלה איזה תכונות הכי מאפיינות אותך ומה אנשים הכי מעריכים אצלך. וגם, להיות ערה לרגשות-מה כואב לך, מה מרגיז אותך, מה משמח אותך-כך לאט לאט תבני תמונה על עצמך ומשם תוכלי לגדול בכוונים שאת רוצה
תהילה..מומו הפרה*
כמו שננסי אמרה....[זה מה שהמדריכה שלי אמרה לי..]באמת בשביל לעזור לעצמך תעשי טבלה ותכתבי את כל התכונות [הטובות..]ואז תכתבי ת'רעות ותנסי לאט לאט לשפר תכונה אחר תכונה!!!בהצלחה נשמהה!!!3> ואשמח לעזור!!
תהילה נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
אנלי מה להגיד לך..אבל אני מתה עלייך!!!!!!!!!!! ואני שונאת שאומרים לי אתזה, אבל כולם אומרים אז כנראה זה נכון: יהיה טוב..!!!!!!!
כתבתם פה על התכונות...ישה"ז=]
תגידו.. איך אפשר לכתוב את התכונות הטובות?... זה ממש מוזר..[-לדעתי..] אני נגיד, לא מצליחה למצוא בי ..=[
ישהז- שאני יעזור לך?  אלעד
תחשבי עם עצמך!!הדר:)
תחשבי עם עצמך טוב טוב, מה את רוצה להיות
ולמה...
ותחשבי את הסיבות שמעבר לזה..
עם התשובה שאת מצאת ...!!תלכי איתהה עדדד הסוף!!בלי לוותר!
ב"הצלחה!!!
אם זה באמת מעליה מהירה..אז:SpEcIaLl
מסתמא שהירידה מהירה..מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להתחיל את התהליך הזה צעד אחר צעד..במחשבה..ברצון אישי ולא מלחץ וכו'..
אם את רוצה עצות או סתם לדבר על העניין דברי איתי במסר"ש ..
שבת שלום!!והמון ב"הצלחה!!
איך עושים רשימה של התכונות?- אם אני בעצמייודוך עמים!!
לא מעריכה את עצמי ולא מאמינה לאנשים שאומרים שאני מדהימה וכו'.... לדעתי זה רק ניסיון כושל לחזק אותי... לפעמים אני מרגישה שאנשים מנסים יעני לחזק אבל לא באמת מיתוך כוונה.. אלא רק כדי שאני יעזוב אותם...
אז אני בעצמי לא מאמינה לתכונות שלי... אני חושבת שאני כל כך צבועה ליפעמים... צבועה לא לרע כל כך... אלא לברוח מהאמת שבי, אני לא אוהבת אותה. ליפעמים אני כל כך שונאת להיות הטובה שעוזרת לכולם שכולם מצפים מהצדיקה שתעשה הכל... אני לא אומרת בלחזק אנשים... אני אוהבת לעזור בזה בכייף אבל בזמן האחרון אני רוצה לצעוקלאנשים, חכו רגע, גם אני בנאדם כל הזמן אני עוזר לכם, בבקשה תיתעניינו גם בי, אל תיתעסקו רק בשלכם, תעזרו לי, אולי נעזור זה לזה ביחד....
אני כל כך לא מאמינה ליכולות שלי... אנשים אומרים שזה מריגשי נחיתות, חוסר בביטחון עצמי... אולי זה נכון... (בזמן האחרון יש לי דברים כאלה בשפעעע)

האישיות שלי....- אין לי מושג איך עושים את זה... אני כל פעם מנסה אבל עושה טעויות, לרגע אני חושבת שעשיתי בטוב אך שניה אחרי זה מרביצה לעצמי על זה(רציני...) אני מנסה לחשוב מי אני רוצה להיות, באמת מי שאני אך כל פעם מגלה שזה לא באמת אני אלא מה שתמיד חלמתי להיות אבל מיסתבר שהכל חיכויי גרוע של זה ואז מתייאשת...

באמת ככל שאתה מיתחזק יותר מהר אתה ניבר במהירות... לפעמים יותר מהר ממה שהיתחזקת...
אני כבר למדתי משהוא עליךננסי
קודם כל, את חושבת על דברים. אחרת, לא היית מעלה את הלבטים שלך. שנית, את לא נוקשית-אחרת לא היית פונה לשמוע את הדעות של אחרים. שלישית, את מוכנה לשנות ולגדול-אלה שלשה דברים חשובים ומדהימים! הייתי מבקשת ממך לשאול חברה ממש טובה (לא מישהיא שתצחק) מה היא הכי אוהבת אצלך. תראי מה היא תגיד.
אממממ... יכול להיות...יודוך עמים!!
אף פעם לא חשבתי על זה ככה... אני פשוט מנסה להגיע למסקנות, למה שקורה איתי...
אמממ.... אני ינסה לישאול... תודה... חחח... אם אני ימצא מישי כזאת אני יגיד לך...
ווואי.. תאמת שאני גם די ככה..צעיר ושרוט
אבל נראה לי יותר גרוע... (:

מוזר לגלות שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני...
אני כבר ניסיתי פווול פעמים לעלות, ויאללה. כבר נמאס.. אין כח כבר לנסות שוב ושוב ולא להצליח...

כמו שתהילה כתבה, אני גם יודע שהכי טוב, מבחינת ההרגשה, זה להיות בפסגה הרוחנית או איך שלא תגדירו את זה, אבל זה נראה שהדרך לשם היא הרבה יותר גרועה מאיך שעכשיו, לכן לפעמים בא לי להשאר ככה, אבל אז באים הייסורי מצפון וכו' שאומרים שזה לא טוב, אז די החלטתי שאני מנסה להשתיק אותם ולא כפת לי מכלום... .

(תאמת שאני לא יודע למה אני כותב את זה, זה לא כזה מפריע לי כבר, קצת כן, מידי פעם מנקר, אבל לא כזה... )
אממממ.... לפחות תנסה לעלות....למרות שאם אתהיודוך עמים!!
מרגיש ככה כניראה להיו לא הרבה ניסיונות..
אבל תמיג יש מבי ליבטוח... עכשיו אני רוצה לנסות שוב להיתעלות...
ואני בטוחה שזה יהיה משהו חדש ואולי לא קל אבל צריך לדעת שהכל ניסיון מאת ה'... עכשיו כשחשבתי על זה..... אני כל כך רוצה לעלות... אבח משהו גורם לי ליפול בחזרה...

אני יכתוב בעז"ה יותר באריכות.... כשיהיה זמן...
רב החייםננסי
אני חושבת שרב החיים זה עליות וירידות האלה-בכל שלב בחיים יש דברים שצריכים לבחור. וזה לא קל-יש לחץ חברתי, יש אופנה (למשל עם צניעות), יש קשר עם ההורים (להתחצף או לא, לעזור בבית או לא). בכל שלב אפשר להחליט לגדול מבחינה נפשית ורוחנית, או לסגת. ואחרי שמתחתנים, איך מתייחסים לבן-זוג, לילדים, לחמות-ויותר מאוחר, איך מתייחסים להורים מבוגרים (בסבלנות, בהכרת הטוב)-יחסים עם שכנים, וסתם ככה-מה עושים עם החיים-מבזבזים זמן, או עושים מעשי חסד ולימוד תורה. אבל אם אתם כבר חושבים על הדברים, זה אומר שאתם אנשים עמוקים ובטוח שתלכו רחוק.
די לא הבנתי...צעיר ושרוט
גם בגלל השגיאים שכנראה לא בכוונה.. זה נראה שאת כותבת בלחץ או לפחות במהירות..
בנ"א שיעזור לךשמיאחרונה
אולי תחפשי בנוסף (לרשימת התכונות), איזו דמות שאת בקשר איתה שתוכל לעודד אותך ולחזק אותך. אפשר ללמוד ביחד מידי פעם איזה קטע מספר שהתחברת אליו, זה יכול לעזור מאוד!
יש לך טעות נוראה.לביאה אמיתית
תקשיבי מאמי. הבעיה שלך שאת מה שנקרא שפוטה. כן. שפוטה. את מנסה בצורה מעוררת רחמים "לקטלג" את עצמך- לשייך את עצמך למכל מיני זרמים/קבוצות.

את לא מבינה שאת: אדם בפני עצמו. נסי להכיר את עצמך ולאהוב את עצמך בלי להגדיר את עצמך בתוך זרם כלשהו: "דתייה"/ "דתל"שית"/ "מתחזקת"/"מתחרדל"ת" וכו'... בלי כל השטויות האלה.

האופציה היחידה שאליה את יכולה לשייך את עצמך היא: שאת נערה יהודיה. נערה יהודיה! פשוט מאוד!

וכמו כל נערה יש לך עליות, יש לך ירידות, התמודדויות, ואתגרים.

ב"הצלחה.
לא חושבת שאני שפוטה...יודוך עמים!!
או אולי אני שפוטה של עצמי, הכל כך לא עצמי?!

הלוואי יכולה פשוט להיות רגילה... אבל אני חייבת להיות משו... לא דעת למה... אולי לזה היתכוונת שאמרת שפוטה?

נכון... בגלל זה אני רוצה לעלות... נימאס לי להיתנדנד ככה...בין הכל...
אבל אני כל כך נימצאת בשפל...

תודה תודה...
גמאני לא חושבת אתזה...אש מאנשים קרים.
את ממש לא שפוטה!! מהכרות...
אבל היא אמרה דברים חכמים.. (לביאה)תפוזה 1
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך