אנשים! אני לא יודעת מה לעשות...!יודוך עמים!!

אני כבר לא יודעת מי ומה אני רוצה להיות.... פעם אני דוסה מתנחל כבר ותמימה ואח"כ צפונה ואח"כ פרחהההה ואח"כ דוסה שוב...(כאילו היתחזקתי.... אבל נפלתי..., לא מצליחה לקום...) עכשיו אני די צפונה..... אני נואשת מהחיפוש אחר מי שאני.... מי שאני באמת... היה  לי כל כך טוב כשהיתחזקתי אבל עכשיו אני לא מצליחה לעלות.... מה אני עושה...?

כבר נימעס לי... ליפעמים אני כל כך צבועה עם עצמי.... וזה כל כך לא אני להיות כל הדברים האלה...(פרחה וכו'...) אבל אני לא יכול... אני מרגישה שאני בורחת מהאמת שבי... מתוך כל הקדושה שהרגשתי אז... מאז שנפלתי אני מנסה שוב לקום אבל קמה לשבריר שניה ושוב נופלת... והפעם יותר חזק, יותר עמוק...   ועכשיו אני תקועה שם וליפעמים אני מרגישה שבעצם אני פשוט לא רוצה לעלות, אולי פשוט נוח לי... כי אם הייתי באמת רוצה הייתי עושה את זה מזמן.... אבל אני בורחת....

אני לא יודעת מה לעשות! יש לכם עצה? איך אני מתחזקת...?? אני כל הזמן חושבת לעשות את זה ביותר איטיות אבל כמה שזה יותר לאט אני נופלת מהר יותר....    תודה אנשים...!

שאלהמשה
האם יכולת שהתקדמת מהר מדי לכיוון הדתי?
הגיוני... אמרו לי שכן..,יודוך עמים!!
ושעשיתי את זה מידי מהר, והייתי צכה לעבוד על עצמי יותר, מאשר פשוט לכפות על עצמי את זה, במקום זה אני פשוט עשיתי דברים בלי לעבוד עליהם, בלי לעבוד על מה שקשה לי, פשוט להיתעלם מהקושי ולהמשיך להיתקדם...
ואני חושבת שזה אכן ככה... כניראה בגלל זה נפלתי מהר מידי... בלי לעבוד על עצמי...
בניית האישיותננסי
אני חושבת שיש לך הזדמנות עכשיו ממש לעבוד על האישיות-גם מבחינה רוחנית אך גם מבחינה נפשית-זאת אומרת, לפתח מודעות עצמית. תתחילי עם השאלה איזה תכונות הכי מאפיינות אותך ומה אנשים הכי מעריכים אצלך. וגם, להיות ערה לרגשות-מה כואב לך, מה מרגיז אותך, מה משמח אותך-כך לאט לאט תבני תמונה על עצמך ומשם תוכלי לגדול בכוונים שאת רוצה
תהילה..מומו הפרה*
כמו שננסי אמרה....[זה מה שהמדריכה שלי אמרה לי..]באמת בשביל לעזור לעצמך תעשי טבלה ותכתבי את כל התכונות [הטובות..]ואז תכתבי ת'רעות ותנסי לאט לאט לשפר תכונה אחר תכונה!!!בהצלחה נשמהה!!!3> ואשמח לעזור!!
תהילה נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
אנלי מה להגיד לך..אבל אני מתה עלייך!!!!!!!!!!! ואני שונאת שאומרים לי אתזה, אבל כולם אומרים אז כנראה זה נכון: יהיה טוב..!!!!!!!
כתבתם פה על התכונות...ישה"ז=]
תגידו.. איך אפשר לכתוב את התכונות הטובות?... זה ממש מוזר..[-לדעתי..] אני נגיד, לא מצליחה למצוא בי ..=[
ישהז- שאני יעזור לך?  אלעד
תחשבי עם עצמך!!הדר:)
תחשבי עם עצמך טוב טוב, מה את רוצה להיות
ולמה...
ותחשבי את הסיבות שמעבר לזה..
עם התשובה שאת מצאת ...!!תלכי איתהה עדדד הסוף!!בלי לוותר!
ב"הצלחה!!!
אם זה באמת מעליה מהירה..אז:SpEcIaLl
מסתמא שהירידה מהירה..מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להתחיל את התהליך הזה צעד אחר צעד..במחשבה..ברצון אישי ולא מלחץ וכו'..
אם את רוצה עצות או סתם לדבר על העניין דברי איתי במסר"ש ..
שבת שלום!!והמון ב"הצלחה!!
איך עושים רשימה של התכונות?- אם אני בעצמייודוך עמים!!
לא מעריכה את עצמי ולא מאמינה לאנשים שאומרים שאני מדהימה וכו'.... לדעתי זה רק ניסיון כושל לחזק אותי... לפעמים אני מרגישה שאנשים מנסים יעני לחזק אבל לא באמת מיתוך כוונה.. אלא רק כדי שאני יעזוב אותם...
אז אני בעצמי לא מאמינה לתכונות שלי... אני חושבת שאני כל כך צבועה ליפעמים... צבועה לא לרע כל כך... אלא לברוח מהאמת שבי, אני לא אוהבת אותה. ליפעמים אני כל כך שונאת להיות הטובה שעוזרת לכולם שכולם מצפים מהצדיקה שתעשה הכל... אני לא אומרת בלחזק אנשים... אני אוהבת לעזור בזה בכייף אבל בזמן האחרון אני רוצה לצעוקלאנשים, חכו רגע, גם אני בנאדם כל הזמן אני עוזר לכם, בבקשה תיתעניינו גם בי, אל תיתעסקו רק בשלכם, תעזרו לי, אולי נעזור זה לזה ביחד....
אני כל כך לא מאמינה ליכולות שלי... אנשים אומרים שזה מריגשי נחיתות, חוסר בביטחון עצמי... אולי זה נכון... (בזמן האחרון יש לי דברים כאלה בשפעעע)

האישיות שלי....- אין לי מושג איך עושים את זה... אני כל פעם מנסה אבל עושה טעויות, לרגע אני חושבת שעשיתי בטוב אך שניה אחרי זה מרביצה לעצמי על זה(רציני...) אני מנסה לחשוב מי אני רוצה להיות, באמת מי שאני אך כל פעם מגלה שזה לא באמת אני אלא מה שתמיד חלמתי להיות אבל מיסתבר שהכל חיכויי גרוע של זה ואז מתייאשת...

באמת ככל שאתה מיתחזק יותר מהר אתה ניבר במהירות... לפעמים יותר מהר ממה שהיתחזקת...
אני כבר למדתי משהוא עליךננסי
קודם כל, את חושבת על דברים. אחרת, לא היית מעלה את הלבטים שלך. שנית, את לא נוקשית-אחרת לא היית פונה לשמוע את הדעות של אחרים. שלישית, את מוכנה לשנות ולגדול-אלה שלשה דברים חשובים ומדהימים! הייתי מבקשת ממך לשאול חברה ממש טובה (לא מישהיא שתצחק) מה היא הכי אוהבת אצלך. תראי מה היא תגיד.
אממממ... יכול להיות...יודוך עמים!!
אף פעם לא חשבתי על זה ככה... אני פשוט מנסה להגיע למסקנות, למה שקורה איתי...
אמממ.... אני ינסה לישאול... תודה... חחח... אם אני ימצא מישי כזאת אני יגיד לך...
ווואי.. תאמת שאני גם די ככה..צעיר ושרוט
אבל נראה לי יותר גרוע... (:

מוזר לגלות שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני...
אני כבר ניסיתי פווול פעמים לעלות, ויאללה. כבר נמאס.. אין כח כבר לנסות שוב ושוב ולא להצליח...

כמו שתהילה כתבה, אני גם יודע שהכי טוב, מבחינת ההרגשה, זה להיות בפסגה הרוחנית או איך שלא תגדירו את זה, אבל זה נראה שהדרך לשם היא הרבה יותר גרועה מאיך שעכשיו, לכן לפעמים בא לי להשאר ככה, אבל אז באים הייסורי מצפון וכו' שאומרים שזה לא טוב, אז די החלטתי שאני מנסה להשתיק אותם ולא כפת לי מכלום... .

(תאמת שאני לא יודע למה אני כותב את זה, זה לא כזה מפריע לי כבר, קצת כן, מידי פעם מנקר, אבל לא כזה... )
אממממ.... לפחות תנסה לעלות....למרות שאם אתהיודוך עמים!!
מרגיש ככה כניראה להיו לא הרבה ניסיונות..
אבל תמיג יש מבי ליבטוח... עכשיו אני רוצה לנסות שוב להיתעלות...
ואני בטוחה שזה יהיה משהו חדש ואולי לא קל אבל צריך לדעת שהכל ניסיון מאת ה'... עכשיו כשחשבתי על זה..... אני כל כך רוצה לעלות... אבח משהו גורם לי ליפול בחזרה...

אני יכתוב בעז"ה יותר באריכות.... כשיהיה זמן...
רב החייםננסי
אני חושבת שרב החיים זה עליות וירידות האלה-בכל שלב בחיים יש דברים שצריכים לבחור. וזה לא קל-יש לחץ חברתי, יש אופנה (למשל עם צניעות), יש קשר עם ההורים (להתחצף או לא, לעזור בבית או לא). בכל שלב אפשר להחליט לגדול מבחינה נפשית ורוחנית, או לסגת. ואחרי שמתחתנים, איך מתייחסים לבן-זוג, לילדים, לחמות-ויותר מאוחר, איך מתייחסים להורים מבוגרים (בסבלנות, בהכרת הטוב)-יחסים עם שכנים, וסתם ככה-מה עושים עם החיים-מבזבזים זמן, או עושים מעשי חסד ולימוד תורה. אבל אם אתם כבר חושבים על הדברים, זה אומר שאתם אנשים עמוקים ובטוח שתלכו רחוק.
די לא הבנתי...צעיר ושרוט
גם בגלל השגיאים שכנראה לא בכוונה.. זה נראה שאת כותבת בלחץ או לפחות במהירות..
בנ"א שיעזור לךשמיאחרונה
אולי תחפשי בנוסף (לרשימת התכונות), איזו דמות שאת בקשר איתה שתוכל לעודד אותך ולחזק אותך. אפשר ללמוד ביחד מידי פעם איזה קטע מספר שהתחברת אליו, זה יכול לעזור מאוד!
יש לך טעות נוראה.לביאה אמיתית
תקשיבי מאמי. הבעיה שלך שאת מה שנקרא שפוטה. כן. שפוטה. את מנסה בצורה מעוררת רחמים "לקטלג" את עצמך- לשייך את עצמך למכל מיני זרמים/קבוצות.

את לא מבינה שאת: אדם בפני עצמו. נסי להכיר את עצמך ולאהוב את עצמך בלי להגדיר את עצמך בתוך זרם כלשהו: "דתייה"/ "דתל"שית"/ "מתחזקת"/"מתחרדל"ת" וכו'... בלי כל השטויות האלה.

האופציה היחידה שאליה את יכולה לשייך את עצמך היא: שאת נערה יהודיה. נערה יהודיה! פשוט מאוד!

וכמו כל נערה יש לך עליות, יש לך ירידות, התמודדויות, ואתגרים.

ב"הצלחה.
לא חושבת שאני שפוטה...יודוך עמים!!
או אולי אני שפוטה של עצמי, הכל כך לא עצמי?!

הלוואי יכולה פשוט להיות רגילה... אבל אני חייבת להיות משו... לא דעת למה... אולי לזה היתכוונת שאמרת שפוטה?

נכון... בגלל זה אני רוצה לעלות... נימאס לי להיתנדנד ככה...בין הכל...
אבל אני כל כך נימצאת בשפל...

תודה תודה...
גמאני לא חושבת אתזה...אש מאנשים קרים.
את ממש לא שפוטה!! מהכרות...
אבל היא אמרה דברים חכמים.. (לביאה)תפוזה 1
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך