שם: אילן
מקום מגורים: מעלה אדומים
בקיצור: למדתי שלוש שנים בטכניון בשוויץ, ואח"כ למדתי שנה וגם עבדתי במכון מאיר. שירתתי בצבא בחיל הרבנות. כרגע אני לומד מתמטיקה וכלכלה באוניברסיטה העברית.
תיאור חיצוני: גובהי 165 ס"מ. (לא מפריע לי להיפגש עם מישהי גבוהה ממני). מבנה גוף רגיל.
קצת עלי...
נולדתי בשוויץ במשפחה שומרת שבת, חגים וכשרות. התחזקתי מאוד בגיל 19. עליתי לארץ, הלכתי ללמוד במכון מאיר ואח"כ לצבא. אני מאוד רוצה להקים בית נאמן בישראל, בית באור התורה עם המון שמחה. אני בחור מאוד חיובי ושמח, די שקט, אחראי ואוהב לעזור.
(כיוון שעליתי ארצה לפני שנתיים וחצי יש לי כמה טעויות כשאני כותב ומדבר בעברית. שפת האם שלי היא צרפתית אבל אני מאוד מעוניין לפגוש בחורות ישראליות).
מה אני מחפש...
מבחינה דתית, מהניסיון שלי הדבר חשוב ביותר הוא הרצון והשאיפה. עם זאת, ברור לי שאני מחפש בחורה עם אמונה חזקה, שהזהות היהודית היא חלק בלתי נפרד ממנה (אין לי בעיה להיפגש עם מישהי שחוזרת בתשובה).
תכונות אופי: חשוב לי שתהיה רוחנית, שרוצה להתקדם בחיים. די שקטה, בעלת רצון חזק, ולב טוב. (מישהי שגם יודעת להחליט כשצריך). בחורה שאפשר לבלות איתה, לטייל בארץ, ללמוד יחד, להסתכל בכוכבי השמים... לשמוע מוזיקה.. לצחוק... לדבר... וגם לשתוק ביחד. 
אחת שיודעת שכדי לבנות קשר חזק צריך להשקיע, לרצות וגם לוותר לפעמים. שאוהבת ליצור דברים חדשים ורוצה להתחדש מדי פעם כדי להוסיף על החיים היומיומיים הרגילים.
דבר נוסף שחשוב לי זה ליזום דברים, פרויקטים. לעשות דברים ביחד...
מבחינה חיצונית, חשוב לי שתהיה נאה ורזה. לא מפריע לי לצאת עם בחורה גבוהה ממני (אבל לא בשני ראשים )
אגב, אני ספרדי ואין לי שום בעיה להיפגש עם בחורות מעדות אחרות