מבצע חמישית-קבלנו עונששוליק=)

בסיעתא דשמיא

היי,

אני חמשושית ודי חדשה פה רציתי לשתף אותכם מה קרה לנו היום

אנחנו צריכות לחפש ת'אולפנא..סבבה הכל טוב ויפה עד אתמול

5 בנות יצאו החוצה עם ספריי והתחילו לרסס על השלטים של השכבות האחרות

אף אחד לא ראה אותם אבל הם סיפרו לנו בהתלהבות על מה שהם עשו..

היום בבוקר המנהל שלנו נכנס ומודיע לנו שמהיום עד סוף חודש אדר אנחנו "מנודות"

מהאולפנא זאת אומרת כולם עושים דברים שקשורים לפורים-הכתרה,מבצע שישית וכ'ו...

ואנחנו יושבות ללמוד ולא באות לשום דבר..

מה דעתכם..?על העונש..?הוא היה צריך ללת רק ל5 בנות האלו..או לכל השכבה..?

תודה!

שבת שלום..

אויozd

ממש באסה...

אני שונא עונשים קולקטיביים

באסה...נו"ש

לדעתי זה ממש לא הוגן.

מה זאת אשמת שאר הבנות?

אצלנו,בגלל כמה בנות אין לנו שיעורי מדריכה.

כי בנות הפריעו, ועשו בלגנים.

אז נכון שיש בנות שהפריעו, אבל לפחות חצי ישבו יפה במקום ושתקו.

מה זאת אשמתם?

מה נעשה, נחזיק אותם ונסתום להם את הפה?

אין לנו מה לעשות נגד זה.

וואי מבאס.. בייחוד שאתן חמשושיות וזאת שנה ראשונה..דברי שיר.

אולי תנסו לדבר איתו .? או עם המחנכת\המדריכה שלכן ולהסביר.. זה נראלי יכול להראות על אכפתיות מצידכןן..

ואולי אפילו לעזור..

ב"הצלחה

נראה כמו החלטה מטומטמת של ההנהלה-משה ר-

אף פעם לא היה אצלנו דבר כזה בישיבה וגם אם היה משהו לא בסדר היו מענישים  רק את התלמידים שעשו את זה, ולשאר מקסימום היו עושים שיחת מוסר, אני לא יודע מה גרם להנהלה שלכם להעניש בחוסר פרופורציה, אבל כמו בסיפורים אחרים שהיו פה, אנחנו (המגיבים) לא רואים את כל התמונה ויכול מאד להיות שהיו עוד דברים שגרמו לזה...

ועדיין לדעתי הם היו יכולים להסתפק בעונשים אחרים ולא להרוס את שמחת הפורים של כ"כ הרבה תלמידות...

אין אי אפשר לדברשוליק=)

אי אפשר לדבר איתו כשהוא סגור על החלטה שום דבר לא זז..

אוופ זה סתם מתסכל..

נקווה שיהיה טוייב!

ממש תודה!

אמ. גמלנו תמיד עושים את זה-שפילבלעע

כמה בנות עושות דבר  ומענשים את כולם.. אבל תכל'ס אני מבינה למה הוא עשה את זה -  הם היו אמורות לדעת שיש למעשים שלהם תוצאות - ובגלל שאתם חלק מהשכה שלהם אתם צריכים לשאת בתוצאות יחד איתם( ואני אומרת את לא בגלל שאני מסכימה עם זה אלא בגלל שאחרי כ"כ הרבה פעמים שהענישו אותנו ככה אני יכולה להגיד לכם את זה בע"פ האמצע הלילה [= ) 

לא אמרתם להם כלום?- שילכו ויודו שזה הם או משו?

ממש באסה

לונורא הכל לטובה ..

זו אחת הסיבות שאני כ''כ אוהבת את האולפנה שלי..ניגונים

אולפנה ממש מדהימה, ופתוחה.

ביום חמישי עשו הברזה שכבתית, ורק איזה חמש עשרה בנות נשארו- כי הן פשוט שכחו להבריז.. (ואני בתוכם, אבל לא בכוונה! פשוט שכחתי שצריך, ואז נכנסתי לכיתה וגילתי שנשארו רק עוד כמה בנות, אז נשארו והיה מצחיק..)

ואז הרב נכנס, עשה לנו שיחה על פורים, וסתם עשינו כל מיני שטויות. 

ואז מישהי שאלה איך יענישו את השכבה, או משהו כזה (לא ממש זוכרת) ואם עכשיו פחות יתחשבו בנו במצבע.

והרב באמת היה בהלם, ממש. הוא אמר ככה:

"אתן באמת רואות אותנו, את האולפנה שלנו, ככה? אנחנו מאמינים במבצע, ומאמינים בכם! אנחנו לא מאמינים בכאלה עונשים. זה לא יעבור לסדר היום- כי היה כאן מעשה שלא יעשה, אבל- אנחנו נראה איזה עונש אנחנו נחליט עליו.

אנחנו כועסים, כי זה בא ממקום כואב. התחשבנו בכן כל השנה- ואתן לא התחשבתן בנו. אז אנחנו נחשוב על צעד, שתבינו למה כואב לנו, למה חשוב לנו שלא יהיו כאלה דברים. אבל אנחנו מאמינים שאתן שכבה מעולה, ושגם לכן יש טעויות. אז לבטל את המבצע?..."

אני עם הרב שלי בכל מילה.  

תמיד בגלל כמה מטומטמים כולם סובלים!!!!!!!!מושיקו202

או מטומטמות..................

ביטלו לנו..שוליק=)

בסיעתא דשמיא

בייטלוו לנו הרב שלנו גילה מי הן הבנות והעניש רק אותם...

יאאלללה מבצע חמישית חוזר ובגדדוולל!!!!

שבוע טוייב שיהיה לנו!!

אוווי~סעבשבש"ית~אחרונה

זה באמת היה מבאס ומתסכל כל הסיפור הזה !!!

אבל מסכנות הבנות שעשו את זה, הן לא יוצאות לשבת שביעית ..):

אני מאמינה שזה הוגן..*#&למה?!*#&

באותה מידה שתכל'ס לא כולן שותפות במבצע עצמו, אבל כולן נחשבות שותפות שחלק מהשכבה, לא?

אז ככה, אם נעשה עוול בשם השכבה, גם אם על ידי בודדות, השכבה כולה אחראית.

אבל לענ"ד, כשמקבלים עונש כזה, אסור להוריד ראש ולהיכנס לרחמים עצמיים!

חייבים לחשוב איך מוכיחים לראש האולפנא שאתן מצטערות על מה שקרה, ורוצות לשנותאת המעשים האלה לאווירה נכונה יותר.

כלומר, העונש נעשה כי כככה צריךף להיעשות, אבל אני בטוחה שההנהלה לא באמת מעוניינת לנדות אותכן, אלא רק להראות לכן שהמעשה שעשיתן היה בלתי מתקבל על הדעת.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך