מאד קשה.
אני צריכה לצאת מהבית קצת..להתאוורר.. הבעיה שאני פוחדת להשאיר את ההורים שלי ככה לבד..בלי
עוד שום ילד בבית..זה נשמע קצת מוזר..אבל..פשוט לא רוצה לעזוב אותם...בשבתות וכאלה..
עזרה....
-pnina- מאד קשה.
אני צריכה לצאת מהבית קצת..להתאוורר.. הבעיה שאני פוחדת להשאיר את ההורים שלי ככה לבד..בלי
עוד שום ילד בבית..זה נשמע קצת מוזר..אבל..פשוט לא רוצה לעזוב אותם...בשבתות וכאלה..
עזרה....
וזה לא נראלי בעיה להשאיר אותם לבדהודי'ההם נהנים להרגיש לפעמים גם כמו זוג צעיר
לפחות ההורים שלי!
שהם גם רוצים להנות לבד ושתהני גם את אולי יעזור לך מחשבה שכזאת
בהצלחה לך.
אבל דברי איתם!
את יודעת, כשהם היו זוג צעיר הם גם היו לבד בשבתות...
סתם אולי זה יעשה לך קצת טוב-
תמיד החלום שלי זה להיות בת זקונים!
אפשר לקבוע דברים בלי לבדוק שבועיים מראש אם לא צריך להישאר בבית לשמור על הילדים, וגם אם קובעים פתאום צריך לבטל...
או כל מיני דברים שפשוט אי אפשר! כי ההורים בקושי נמצאים בבית ומישהו צריך לשמור על הילדודס...
קיצור מה שאני אומרת זה שאין מה לעשות, בכל דבר יש חיובי ושלילי, התפקיד שלנו זה לנסות להסתדר ולשמוח ממה שיש! 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים