שאלה , עד כמה זה גרוע שבן אומר לבת אין עליך?!אנונימי (פותח)

אם זו אשתו, אין בעיה..נקדש את שמך..
ואם לא (וזה מה שנראה לי..):
1. בזבזת מחמאה שיכולת לתת אותה לאשתך לעתיד.
2. מרגע זה אותה בת מתחילה להסחף לדמיונות שווא שסופם להתנפץ, ויותירו אחריהם אכזבה גדולה ולב שבור.

כל זאת ועוד, מצמד מילים קטן ״אין עליך״.. 
כמו שנקדש את שמך אמר מעלי-ד"ר אריק

בס"ד

1.אתה נותן לה אשלייה.

2.מחמאה זה דבר מיותר, לדעתי, בין בנים לבנות- יש פה איזה שהוא משהו זול ומגעיל, ושוב, זה לדעתי.

3.אתה מוריד מהכבוד שלך ומהכבוד שלה.

רק בקטע של האשליה, נראה לי במקרה הזה זה הפוךאנונימי (פותח)

אותו אחד שאמר לי 'אין עליך' (זה היה בקשר למשו, אבל עדיין צרם לי..) לא גרם לי לשום אשליה!
אלא להפך, אני חושבת שהוא מכניס לעצמו אשליות . ופה הבעיה שלי .
ולכן אני רוצה לשמוע את דעתכם,
אם באמת יש בזה בעיה, או שהוא סתם אמר את זה ממקום תמים..?!
(ויש לציין שזה לא הפעם היחידה שהוא אמר לי משו כזה.. )

אני חושבת שכשהוא יגיד לאשתו את זה זה לא יהיה כ"כדורקל

בהתרגשות כי הוא לא יאמר את זה בהתרגשות רבה כמו שהוא צריך כי הוא כבר אמר אותה לעוד נשים ואז זה לא כ"כ ישמע אמיתי..!

זה בכלל לא השאלה כאן.ניגונים

לדעתי- זה בפשטות פירגון, וזה דבר נפלא ומדהים בין כל שני בני-אדם.

לא רוצה שבן יחמיא לך- אל תהיי בחברה מעורבת. לא משנה לך שאת בחברה מעורבת- קחי בחשבון שאולי בנים יפרגנו לך. זהו.

לגבי הסיפא שלך -נקדש את שמך..
גם אחת שהשכילה לעשות, והדירה עצמה מחברה מעורבת, יכולה להתקל בסיטואציה כזאת.
זה לא מחייב כלל.

(לי בעצמי זה קרה מלא פעמים.. דוג׳: פעם אחת התיישב לידי איזה בחור שפנה אליי ופתח ב׳מאמי׳. הוא לא הספיק לסיים את שאלתו וכבר קיבל על הראש. אין סיבה שאיזה בחור שזורק מחמאות כמו גרעינים, ישליך אותם גם עלי.)
זה העניין,ניגונים

ברגע שבחורה לא נמצאת בחברה מעורבת, מתוך רצונה- אם וכאשר היא תתקל בזה, זה יהיה רק בפעמים נדירות, כי לא יוצא לה לדבר עם בנים בצורה הזו.

ואם יש מישהו שמציק לה ומדבר איתה ככה- אז בגלל שהיא החליטה שמתוך עיקרון היא לא בחברה מעורבת, היא תסביר לו את זה ולא יהיה לה יותר קשר איתו. הבעיה תיגמר כי היא לא רוצה לדבר איתו בלי קשר למחמאות שלו.

עצם זה שאת שואלת פה,נקדש את שמך..
מראה על הבריאות הנפשית שבך.
הרגשת שיש פה משהו לא טבעי. אשריך!
איני יודעת מה היתה הסיטואציה בדיוק, ומאיזה מקום הוא אמר זאת. אך אין זה חשוב. זה הציק לך, ובצדק.
פעם הבאה תעמידי אותו במקומו, ותדרשי ממנו להפסיק עם זה כי זה לא מרגיש לך בנח.
מרגישה קצת כופרת..אחת מהשומרון

בסב"ד

אבל זה לא נראלי כזה נורא אם זה בא מהמקום הכי טבעי ונורמלי של אמירת תודה למישהו שסייע לי.

כמובן שכאמירה אישית זה לא ראוי בכלל, אבל הסיטואציה שאני הבנתי זה שהיא עזרה לו באיזה משו והוא פשוט רצה לומר לה תודה במילים קצת יותר זורמות..

כהמלצה- אם יש שם כמה אנשים הרבה יותר נעים לומר ברבים "אין עליכם" ואז זה פותר את כל השטויות שאנשים מכניסים לעצמם לראש.

וכמובן שהכל תלוי באנשים, במקום ובאווירה..

אבל אם יש לך סימנים אחרים לחשוד שהוא מכניס את עצמו לסרטים, אז תדאגי כמה שיותר מהר להראות לו חד משמעית שאת לא בעניין..חבל עליו.

יש כמה סוגיםאברי

יש אנשים שהם אומרים את זה לכל בחורה וחצי שהם מכירים, כאלה לא נראלי שיש בעיה.

אבל אם מישהו אומר את זה לבחורה מסוימת או לידידות הקרובות זה בעיה..

וזה גם תלוי בסוג הבחורה שמדברים איתה

תלוי למה הוא אומר את זהאסצתי

נגיד פעם ממש עזרתי למישהו שהיה חיב דחוף ללכת ואחר כך הוא אמר לי תודה רבה אין עליך ובזה זה נגמר אז זה פשוט תלוי מי הבן אדם ולמה הוא אמר את זה אם זה סתם אז זה גרוע ביותר

סתום זה מה שיש לי להגיד לך כימזה עינינכם?

מה קרה לא יקרא לך שום דבר ממה שאמרת או שגם אתה דוס שלא יודע מה להגיד אז אני בתור בת זה לא מזיז לי!

טוב גם אני כנראה הולכת לצאת כופרת ענבל

אני חושבת שזה מאוד תלוי באיזה הקשר.

יש בנים שאני יודעת שהם קוראים ככה לכולן וזה חלק משפת הדיבור שלהם ולהם אני לא אעיר.

יש בנים שזה ידליק לי נורה אדומה והיה פה אחד כזה שברוך ה' כבר לא נמצא פה.

זה מאוד תלוי באיזזה הקשר ומי הבן.

ומסכימה מאוד עם ניגונים.

מישהי שמדברת עם בנים ונמצאת איתם שלא תצפה שלא יקראו לה ככה.

יש בנים שלפעמים אני עוזרת להם אז הם אומרים לי תודה נשמה אבל בנים כאלה אני יודעת מכלתחילה שהם אומרים את זה לכל אחד אז ממש לא אכפת לי.

אה ולא, זה ממש לא מכניס אותי לאשליות

מסכימה עם ענבל...לא,ואני לא מרגישה כופרת...דניאל!!
זה נראלי ממש קשור לאופי של הבן אדם..רחליOס

יש מישו שם הוא יגיד לי אין עליך אני לא אקח את זה בכלל לשום מקום של אשליות וכו'.. (לא שאני נהנת מזה..אבל.. איך מסבירים שיפסיק..אני רוצה..אבל קצת מסתבכת..)

ויש מישו אחר שאם הוא יגיד לי את זה, אני אולי אפילו יהיה בשוק,ואולי אקח את זה למקומות אחרים..

וזה יכול להיות שיהיה לי את אותו הקשר אם שניהם..

ומה אם,אנונימי (פותח)אחרונה

ומה אם זה מישו שהוא יחסית דוס (אמור להיות לפחות ;) )
אחד שלא מהאלו שכל החיים רק מחפשים ת'בנות , אבל גם יכול לדבר עם בת חופשי..
אחד שלא נראה לי ירשה לעצמו להחמיא לבת או לדבר בצורה 'זולה' .. ?!

נראה לי זה קצת משנה את התמונה ..

ואגב, אנחנו מדברים די הרבה . פה גם הבעיה ..
אני מפחדת שהוא לוקח את זה רציני מידי. וקשה לי לגרום לו להפסיק. וגם לי ..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך