בס"ד
-מנהלים יקרים, אנא ממכם, רחמו, זה באמת, באמת חשוב, ושיראל (מנצל את הקשרים שלו היטב
) את מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני לא אבקש זאת סתם) אז בבקשה אל תמחקו-
מי שמכיר אותי, ולאלה שמכירים אותי פחות- אני שונאת מזרחית (יענו, מוזיקה, אני לא כ"כ גזענית, לא להרוג אותי) בהצרה, ולכן אני לא מכירה שירים מזרחיים, וכאן בעצם הבעיה שלי
ביום הרביעי , הבא אלינו לטובה בעז"ה, אני "מתנדבת" עם אמא שלי עם אנשים בעלי פיגור קל (כן, כבר סיפרתי לכם עליהם), והשבוע, יש לעוד "תלמיד" יום הולדת (מזל טוב
) ואני הפכתי להיות תקליטנית ימי הולדת של המועדון, ביום ההולדת שעבר ניגש אלי אחד "התלמידים" וביקש ממני מאוד יפה "אריאל, תוכלי לבוא גם ליום הולדת שלי?" "בשמחה רבה א' " "אבל תביאי גם שירים מזרחיים, טוב? כי אני אוהב מזרחי"....
ביפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |נורה אדומה נדלקת|- זוכרים את הסיפור לפני? -אין לי שמץ של מושג על מזרחי, אני לא סובלת מזרחי, אבל אני הבטחתי, והוא ביקש כל כך יפה...
קיצר, אחרי שחפרתי לכם כ"כ הרבה (דרך אגב, היה לי דווקא נורא נחמד), אני צריכה שתעלו לי לפה שירים מזרחיים (את השירים עצמם, ולא רק את השם והזמר)- אני ממש אשמח- אתם תעשו מצווה ענקית, אתם תשמחו אדם עם יום הולדת, תעשו לו טוב על הלב, והם יודו לכם ממש
וגם אני...
אז, שכל החברות שלי פתאום יקפצו לי, "אריאל?! מזרחית?! מה קרה לך?! מה התחלק לך במח?!" -אז תנשמו עמוק, המח שלי עדיין בסדר, ב"ה,
אבל אני באמת צריכה את זה, וכמה שיותר מהר!!!
תודה רבה צדיקים וצדיקות