נכתב בצער, בכאב, וממקום הכי לא מתנשא שיכול להיות..zehavawize

השרשור הזה נכתב באמת מהלב. הוא בכלל לא מהמקום של לפגוע, ואם זה פגע- מתנצלים מראש ומבקשים סליחה, ממש בלי כוונה.
הוא באמת ממקום שרואה מהצד, וצופה בעצב. |נאנח|

אנחנו כותבים את הקטע הזה, כמה מ"ותיקי" הפורום אם אפשר לקרוא לנו ככה. נכנסנו לערוץ מסיבות כאלה ואחרות, התמכרנו- כמו שקרה לרבים וטובים מאיתנו, והופ, גילנו את נוג"ה.
אחלה פורום, רציני ממש, דיונים ברומו של עולם +, חברה איכותיים והאווירה!!- זה היה העניין.. נכנסת לפורום, וממש הרגשת בבית..
זה לא משהו ברור מאליו בכלל. בהמון פורומים אתה צריך הרבה זמן להיות בפורום ולהתאקלם עד שאתה באמת מרגיש חלק ממנו. פה, האווירה הייתה פתוחה ולא משנה מה הגיל שלך ואם אתה פה כבר שבועיים או שנתיים – אתה חלק.
וזה בכללי בפורום. בנוג"ה זה עוד יותר קשה ונצרך. כי נוג"ה זה פורום רציני, וקשה מאוד ליצור אווירה. זה לא כמו נסיו"פ וצמ"ע שפותחים שרשורי שטות [סליחה מכל מי שנעלב כרגע.. J ] והם יוצרים את האווירה, פה צריך לשמור על הרמה!
וחבר'ה- עמדתם בזה בגדול!! היה פה אווירה מטוורפת וחמימה שהביאה אנשים ליצור דברים [ע"ע הכתרה שנ"ש, והפרויקט בקיץ – וזה לא היה חבר'ה כ"כ ותיקים. זה היה חבר'ה שהרגישו פה חלק גם אם היו פה רק חודש ]

אווצ'. למה הם כותבים בלשון עבר?! ה"ותיקים" האלה, סתם חושבים ת'עצמם..מה השתנה?

אז זהו, שנראה לנו שמשהו השתנה.
אנחנו כבר לא כ"כ פה, אבל אנחנו קופצים לפה מדי פעם כדי לראות איך המקום שטיפחנו ונהננו בו כ"כ מתפתח לו, וגם כי לא עזבנו- אנחנו עדיין חלק.
אבל אנחנו נכנסים לנוג"ה- ולא מרגישים חלק.  יש פה תחושה שיש פה קבוצה, מאוד קטנה יחסית לכלל האנשים בפורום, שנסגרת לה לאט לאט עם עצמה וקצת משתלטת על הפורום. ההרגשה פה היא כבר לא אותה הרגשה של פעם [ואנחנו לא סובלים להגיד את זה!! זה נשמע כ"כ מתנשא, אבל לנו זה נראה נכון..] של הפתיחות והקבלה של כל אחד.. זה כבר לא השרשורים עם הבדיחות המובנות לכולם, אלא שרשורים עם בדיחות פנימיות.

אנחנו לא יודעים אם זה נכון. אולי זאת רק הרגשה שלנו. אולי זה בגלל שאנחנו כבר לא מכורים כ"כ ולכן אנחנו לא מבינים את הבדיחות, ולא מצליחים לחוש באווירה.
אולי זה בגלל שזה טבעו של עולם ו"דור הולך ודור בא" ואנחנו עכשיו יכולים רק להסתכל על הפורום ולהזכר בחוויות ישנות וטובות על ימים עברו. 

ואולי לא.

ולכן אנחנו פה.. לשאול אותכם ולשמוע מה אתם חושבים..
אולי אנחנו הבעייתיים?
שפכו הכל, אנחנו פה תמיד לשמוע..
[מי שמתפדח, מוזמן לפנות גם במסר.. ]

וואו הוצאת את המילים מהפה! מזדהה++ עצוב ביותר!פצפונית
גם לא וותיקים במיוחד יכולים להרגיש את זה.. חבל ממש.. כי זה מוריד ופחות תורם..
בתור אחד שוותיק יחסית,דאץ

אבל מגיב בקביעות בערך כשנה~שנתיים:

אני מרגיש פה חלק מהחבר'ה, אבל אני גם לא מרגיש הכי הכי קשור

אני מניח שיש פה איזה קבוצה קטנה, אבל זה ממש לא הרוב.

ואם אני בטעות בקבוצה הזאת, אז זה באמת בטעות

וואי אני מאוד מתלבטת אם להגיב...ענבל

מה אתם אומרים?

להגיב או לא?

טוב אגיב.

סליחה אם זה יוצא תוקפני אבל זה לא השרשור הראשון שנפתח וזה כבר באמת מתחיל להרגיז.

אני חושבת שזה דווקא כן בגלל שדור הולך ודור בא.

את צודקת, הפורום השתנה ואפילו אני שפחות ותיקה ממך (בזמן) רואה את זה.

אבל תחשבי על זה שזה גם כי כולכם יצאתם לפנימיות, ישיבות, אולפנות, וגם מי שלא, נעלם לנו מהרקע.

את ממהרת להגיד את זה על הפורום.

אבל מה איתכם? הותיקים?

אתם עזבתם.

וכן, אני יודעת שעכשיו תגידי שלא עזבתם ותמיד הייתם פה.

אבל תהיי אמיתית עם עצמך.

כמה הייתם פה מהחופש?

את צודקת, אוכלוסית הפורום השתנתה, בשביל לשמור על הפורום אולי התקבצה קבוצה קצת יותר סגורה.

למרות שאני עדיין חושבת שמאוד מקבלים פה.

אני חושבת שהקבוצה הזאת התקבצה לא כדי שאתם לא תוכלו להיות, אלא כדי שמי שלא מתאים שלא יהיה.

את רוצה רמה? את רוצה את אותו פורום?

תהיי פה.

אתם לא יכולים לקפוץ לביקורים ולהגיד "אוי אוי אוי מה קרה לפורום" וללכת.

אני נמצאת פה הרבה זמן.

ואני זאת שצריכה לנסות לשמור על הפורום ברמה נורמלית (לא רק אני. כמובן יש עוד.)

אבל אתם בכלל לא נמצאים פה ובכלל לא מנסים לעזור.

לפתוח שרשור כזה, זה לא נקרא לעזור.

זה נקרא להתלונן.

זה נקרא לרצות שיעשו לנו הכל.

וסליחה שאני כזאת אבל באמת שזה נכתב מתוך דמעות וממש לא מכוונה להתריס או לפגוע.

את חושבת שתפתחו שרשור וזהו? הכל ייפתר?

עכשיו יהיה פה שרשור מלא תגובות של אני מזדהה ואני מזדהה.

את באמת חושבת שיצא מזה משהו?

אם כן אז את תמימה.

היו פה המוני שרשורים כאלה בזמן האחרון ולמען האמת אותי זה כבר מתחיל באמת להגעיל.

כי למרות שאתם לא מתכונים להתנשא, ככה אתם נשמעים.

כל שני וחמישי נפתח פה שרשור כזה ואני עדיין לא ראיתי את הכינויים ההם מגיבים שוב.

וככה יהיה גם איתך, תפתחי, תגיבי בשרשור ותלכי!

כמו שכולם עשו.

קל לבוא ולהגיד שהרמה של הפורום ירדה.

אבל אולי במקום לפתוח על זה שרשור (שבטח לא יועיל) תנסי להעלות את הרמה?

וכן, זה קצת פגע, בי לפחות.

בתור אחת שנמצאת פה כל הזמן.

ולא בתור אחת שקופצת לביקור פעם בחצי שנה.

אז ענבל, הנה אני נמצאת פה כל הזמן.סתם אחת

ואני מדברת בשם הרבה אנשים שדיברתי איתם, והם מרגישים ככה...והם פה כל הזמן!

יש בפורום קבוצה מאוד סגורה, שאכן עצוב לומר אבל, משתלטת על הפורום, וממש לא מתקבלים אליה בקלות!!!

אני שונאת את המילים האלה... אבל יש פה תחושה של "מקובלים" ולא "מקובלים"...

^^ זה לא שהם נעלמים, ענבל.הרהור

זה שהם נפלטים החוצה..

והרבה מהם קוראים סמויים.

^^^^^שיראל.

ואני פה הרבה זמן. אני חושבת שאפילו יותר ממך, זהבה.

כן, "דור הולך ודור בא", ואני לא באה להגיד שהפורום לא השתנה. הוא השתנה ועוד איך, ואולי 'אנחנו' [כן, אני גם מאוד מזדהה עם התחושות שלך, אבל לא טורחת לבטא אותן בקול, אלא מנסה לעשות מה שענבל אמרה - פשוט להשתתף, ו"לזרום" עם הדור העכשווי.] כבר לא מרגישים בו בנוח. אבל זה טבעי, כי הח'ברה השתנו. ולא בטוח שזה כ"כ שלילי כמו שזה נשמע.

יש לי עוד כמה דברים לאמר, אולי אח"כ.

אממ ענבלדאץ

צר לי לומר, אבל את מסתכלת על מערכת חברתית וירטואלית כעל מערכת חברתית אידיאלית.

בתור אחד שכשהוא היה בכיתה ז' הוא היה מבלה את רוב שעות היום שלו על מחשב (ובחופשים בערך 14 שעות ביום) אני חייב לציין שזו בין המערכות החברתיות הגרועות שקיימות, ואם יודעים להשתמש בה במידה היא לא תזיק.

אודה ואבוש, אני נמצא כאן הרבה, כי לפחות החבר'ה פה פחות או יותר תורניים. אבל לדוגמא להגדיר את עצמי כ"מכור", או אחרי שאני חוזר אחרי המון זמן להתחיל לכתוב שהתגעגעתי, זה כבר נראה לי לא בריא, וממש ממש מנותק מהמציאות.

אני חושב שכדאי להרבה אנשים להתחיל לעשות איזה "חשבון נפש" מסויים לשוטטות שלהם בפורומים פה (וגם באחרים), ולשים לב שהם לא מאבדים את הגבול בין מציאות לדמיון.

(ושוב, כבר פתחתי אשכול לגבי הקטע שאנשים פה מנהלים מערכות יחסים וירטואליות. זה לא בריא, זה רק מזיק! אתם רוצים להיות עם חבר\ה? בעיה שלכם וזה, אבל אל תעשו את זה דרך פורום ותחיו באשליות!)

נכתב על מנת להועיל ולא חס ושלום לפגוע!

ענבל, חשוב לי להגיב לך דווקא..zehavawize

קודם כל- תודה רבה שהגבת, היה לי חשוב לשמוע את הדעה שלך בעניין..

התייחסת פה לכל מיני נקודות בתגובה שלך, אני אנסה לענות על כולם.
דבר ראשון, אמרת שזה לא שרשור ראשון שנפתח פה. האמת? שלא ידעתי. דיברתי על זה עם עוד כמה בנות פה וחשבנו שיהיה טוב לדון בעניין בגלל שראינו שיש מספר לא מבוטל של אנשים שמרגישים ככה.

את אומרת שעזבנו.
זה נכון להגיד את זה בחלק מהמקרים. יש פה כאלה שהלכו לפנימיות, שירות לאומי, צבא- וכן, זה דרכו של עולם.
אבל יש פה עוד חבר'ה שלא השתנה להם כלום מהשנה לשנה שעברה, הם עדיין בבית, אבל הם כבר לא פה.
וזה דווקא הפוך ממה שאת מתארת. את מתארת את זה שאנחנו עזבנו, ולכן הפורום השתנה.
אני מרגישה [בדגש על האני. אני לא יודעת מה כל הפורום חושב, ולכן גם פתחנו את השרשור הזה] שזה הפוך. שהפורום השתנה ולכן אנחנו עזבנו.

זה לא משהו שקרה ביום בהיר אחד. זה תהליך ארוך, שאני יכולה אפילו להגיד למרות ההפתעה, שהתחיל בחופש. כן, אני לפחות הייתי פה, אבל היית הרבה יותר בשיחה אישית מאשר בפורום. ומתחילה השנה, יש לימודים, מבחנים, פעילויות. גם שנה שעברה הם היו. אבל אם אתה מרגיש חלק יש לך סדר עדיפות שונה, וכשאתה לא מרגיש, אז אתה פשוט לא נכנס.
ועובדה- אנחנו כן נכנסים. ואנחנו אפילו נמצאים פה די הרבה. נמצאים, אבל לא מגיבים. מרפרפים פה על השרשורים וכואבים את המצב הזה.

לא, לא התלוננתי על הרמה. בכלל לא. יכול להיות שהפורום עכשיו יותר על רמה [אין פה את הסטלן עם מודעות האבל שלו, כנראה שהרמה עלתה.. ] אבל האווירה.. (ושוב, לדעתי האישית בלבד)
(ולכן אני לא חושבת שזה יעזור אם החבר'ה הוותיקים יצטרפו שוב, ויגיבו. אנחנו לא נבוא ונשנה את האווירה כי זה לא המטרה שלנו להשתלט, זה שינוי שצריך לבוא מתוך הפורום עצמו. )

דבר אחרון-
אני לא חושבת שאני אפתח שרשור והמצב יפתר. בכלל לא.
גם ראיתי פה כל מיני אנשים שאמרו שאנחנו "מאשימים".
אז לא. אני לא מאשימה אף אחד, וגם לא כועסת על אנשים פה. פשוט עצוב לי המצב הזה עכשיו.
הפורום הזה יכול להיות מקום מדהים שיכול לתרום ולפתח אנשים ממש.
וכרגע, הוא לא נראה לי במצב כזה.
לכן פתחנו את השרשור ככה. בתור דיון. בכלל לא אמרתי שהמצב הוא כזה. זה הרגשה שלי ושל עוד כמה בנות שהחליטו לעשות איתה משהו.
יכול להיות שהמצב הוא לא כזה היום והבעיה היא בנו.
השאלה היא אם זה תהליך טבעי (של התבגרות ושינוי סגנונות) או שזה כמה חברה שקלקלו קצת את האווירה, כי אם זה לא תהליך טבעי, אז אולי כדאי שנעשה משהו..

[את יכולה גם באישי בכיף.. ]

אני חושבת שאיבדתן את הנקודה..פצפונית

א' המטרה הייתה לראות אם הבעיה היא רק באותם אנשים ספציפים או שזה בעיה של עוד כמה חבר'ה שלא יידעו פחדו או הרגישו ולא שיתפו עד עכשיו..

ב' אני חושבת שאותה קבוצה סגורה עם הבדיחות הפינימיות.. הם חבר'ה מספיק בוגרים בשביל לראות את זה ולא לנסות להצדיק ת'צמם אלא באמת לבוא בגישה פתוחה לקבל דעה של אחר.. להיפתח לאנשים אחרים...

ג' לא מדובר בכלל על רמה.. עניין של התנהגות אחד כלפי השני.. כבוד מינימלי שלא ניתן לאנשים שבהחלט מגיע להם..

ולפי דעתי הכבוד הזה וההרגשה המגעילה שמשדרים פה כמה חבר'ה ספציפית לא קשורה אם אני וותיקה או לא או אם אני מתחברת הרבה או לא..

רוצים לצחוק עם עצמכם.. פתחו לכם פורום סגור. עשו לכם "חדר" משלכם..

מי שרוצה להיות פה יהיה פה בין אם תרצו ובין אם לא.. 

(ומחילה אם פגעתי במישו.. אמת היא לפעמים דבר כואב.. ויותר מכל לאחר שמכחישים אותה )

"ויגדל הנער..." ד"ר אריק

בס"ד

(בדיוק שבוע שעבר חגגתי שהות של 3 שנים...נייס)

אני חושבת שזה נחמד להאשם אחד את השני...ממש נחמד- אבל רגע! סטופ! תחשבו שוב!

גם אני נקראת "ותיקה", גם אני מ"הדור ההוא", מ"זקני הפורום", כולם הכירו אותי, את השטויות שלי, את הדעות הפמניסטיות והרפורמיות שלי  צחקנו על זה ביחד, התווכחנו על זה, דנו בזה, הייתי פעילה בפורום, הייתי אפילו "מרכזית" לתקופה קצרצרה- ואני איתך, זהבה, מהדור שלך

וגם אני, כמוכם, מרגישה שמשהו עבר על הפורום, שפחות כיף לבוא לפתוח דיון, לדבר, לצחקק, להיות פתוח עם אנשים- כי "ויגדל הנער" כל ה"דור ההוא", הזקן, ה"טוב", הישן- נעלם לו- הלך לישיבות, לאולפנות (פנימיות), צבא, שירות לאומי, התחתן- התבגרו כולם, הם קופצים מדי פעם להגיד שלום, להזכר בימים ההם, עם האנשים הטובים האלה, שפיתחנו איתם קשרים כל כך טובים, שהיו בשבלינו "אחים בלב ובנפש" (וגם למקלדת קורץ)-גדלו, התבגרו- והמשכו להם הלאה, אז רואים אותם מדי פעם פה, מדי פעם עוד אומרים שלום בפייס, אבל לפורום הגיעו קבוצות חדשות של חברה- לא פחות טובים, לא פחות באישיות, לא פחות בכלום- הם גם "אנשים טובים באמצע הדרך"- רק שאנחנו, הוותקים הסנובים, לא מכירים- ולמה? זאת אשמתנו, ואני מודה, בלב כבד- שאני, לא כמו פעם, נכנסת לשיחה אישית ומתכתבת עם אותם "חברה חדשים וצעירים", אין לי כח להכיר אנשים חדשים, הם "קטנים ממני", "לא מכירים אותי", "הם אחרים"- כי אני מתגעגעת לחברה הישנים שאני מכירה.-למרות שגם אותם חברה- היו גדולים ממני, לא בקצת, או קטנים ממני בהרבה, בעלי דעות שונות ומנגדות לשלי- אז מה קרה פתאום? אנחנו הסנובים! "אני פה כבר 3 שנים, רוצים להכיר אותי? הרוצה אל הרב יבוא אליו" וגם שהם כן באים כדי להכיר אותנו, אנחנו לא נותנים להם- כי אנחנו מרגישים "מאוימים"- הם תופסים לנו את התפיקידים שלנו.

ורגע- חשבתם שאני אאשים רק את עצמי? הגיע תורכם- "חלב על השפתיים" קורץ- חדשים יקרים- גם אתם לא "צפיחת בדבש"- גם אתם לא רצים להכיר אותנו, גם אתם לא רוצים להכיר בדעות שלנו, בשונות שלנו, בשגעונות שלנו, הקמתם לכם חמולה, ונוצרו 2 מכנות, כמו בכיתה א'.

אז זה נורא נחמד להאשים אחד את השני- ובאמת לכל אחד יש האשמה שלו, אבל מה זה נותן? כלום.

כרגע המצב הוא כזה- לוותיקים לא נחמד לבוא לבקר בפורום, או לשהות בו, כי אנחנו מרגישים לא קשורים "תקועים", וגם לחדשים לא נחמד לא להיות קשור לקבוצת הוותיקים שחשים את עצמם קצת

מה עושים עכשיו- זאת השאלה שצריך לשאול, מה עושים עם הבעיה?

זה שמצאנו את הבעיה זה יפה מאוד (מצאית מקור הבעיה היא חצי פתרון...|רואים שאני במגמת פסיכולוגיה, הא?!|) אבל מה עושים עם הבעיה, משאירים אותה ככה? או מטפלים בה ומעלימים אותה?

הוותיקים בכלל לא חשים את עצמם..ההפך מזאת!פצפונית

אם הם היו חשים מעצמם הם לא הוי סופרים לא אותי ולא את שאר ה"חדשים" (בעיקרון אני לא כזו חדשה אבל אני מוכנה להקרא כך.. אם יש בכך צורך )

דווקא להפך תמיד אלו שקיבלו יפה ת'חדשים היו הוותיקים..

אבל לאחר שכבר קיבלו אותם.. אמרו להם גם יפה שלום.. חבל..

פיתרון- משני הצדדים..

מצד הוותיקים- לנסות להכנס להשתלב וכ'..

מצד החדשים- לא לשכוח אותם.. וכמו כן להיות יותר קשוב לרגש ותחושות של אחרים להפנים! ולבצע!

אני גם מבחינת זמן נחשבת "ותיקה",ניגונים

(אני בערך שנתיים וקצת בערוץ, משהו כזה.)

ואני אני גם מרגישה ככה. הפורום לא אותו הפורום- ובמיוחד במפגש ראיתי את זה, את הקבוצות של האנשים.

ענבל- אף אחד לא בא במטרה לפגוע- בסופו של דבר, כולנו אנשים בוגרים, שבאים מתוך מטרה לשפר.

כל מי שמעלי כתבה מעולה, הרבה יותר ממה שאני מסוגלת, כך שאני יכולה רק להגיד שאני מסכימה עם כל מילה. 

בול, אריאל. פשוט בול. אין מילים שונות לתאר.שיראל.
מה זה נכון.....(או במילים אחרות משעמם פו טילים...)<מתן>
את חיה???????
שנים לא היית פה......
אני קצת חדשה וקצת ישנה...תהילול

וכולם צודקים..

אני יכולה להגיד לכם שזה מבאס שאנשים חדשים נכנסים והורסים לנו תגיבוש..

אבל מתי שאני הייתי חדשה לא היה כזה נחמד לקבל את היחס "האוהד והחביב" שלכם...

ואחרי שהתוותקתי פה אז הבנתי גם למה לא מתייחסים יפה לחדשים

ואני גם לא משו בקטע הזה..

וותיקים-

באמת שאני מבינה את הצביטה בלב שלכם כי גם לי יש אותה..

אבל מצד שני- מה אנחנו מצפים?! אנחנו מתחברים רק בסופ"ש/ פעם בשבועיים/ חודש

ומצפים שהפורום יעמוד דום לכבודינו...

זה לא ככה!!

אם אנחנו רוצים לשמור על הפורום כמו שהוא היה אז אנחנו צכים לעשות את זה..

כי איך החדשים יבינו איך הפורום הזה אמור להראות אם לא תיהיה פה כמות משמעותית שתיתן דוגמה?!

וכל הזמן אנשים מפעם באים להגיד-שלום-וכמה-זמן-לא-היינו-פה-ו-וואוו-כמה-חדשים..

וזה באמת מאוד כיף ואני לא אומרת שלא לעשות את זה

אבל אולי עדיף בכל זאת לנסות קצת להשתלב...

מאשר לפתוח שירשור של חודש-לא-הייתי-פה-וממש-השתנה-פה-הפורום-לא-אותו-פורום

והחדשים-

במקום לשנות תפורום תנסו לקלוט את הראש של הפורום ולהשתלב בתוכו..

כי אנשים פה השקיעו מלא כדי שהפורום יהיה מה שהוא..

אז אני לא אומרת לא לעשות שינויים פה ושם..

אבל תשתדלו לשמור על מה שקיבלתם..

כי באמת נוג"ה זה מקום מדהים ובאמת כואב לאנשים לראות איך

הוא הולך למקומות שקצת פחות לרמה שלו...

קיצווור.. מקווה שהובנתי..

אבל מה הקשר?סתם אחת

גמאני מבחינת זמן אולי איחשב וותיקה פה, אבל אני עדיין נכנסת לפה כל הזמן...

ואני רואה את המצב שנוצר, שיש קבוצה מאוד סגורה פה, שאולי גם וותיקים שבאים לפה לא מרגישים בנוח,

אבל גם אנשים חדשים באים ולא מצליחים להתאקלם!!!!

וואו , כ"כ נכון .שיראל:)

הרהור עמוק, אני אתך .

היום בתור הוותיקה - קוראת סמויה .

ולכן , אין לי כ"כ זכות דיבור , כי אני באמת הרבה פחות כאן ,

אבל אני עדיין משקיפה מרחוק . 

אני לא יודעת אם בהשפעה של השינוי בפורום , או פשוט התבגרות אישית . 

כמוני כמוך...פעימה
תגובה בתור "חדשה" תקראו לי ככהשוקו =)
עבר עריכה על ידי שוקו =) בתאריך ז' אדר תשע"ב 22:52
אני חושבת שזה גם בעיה של הוותיקים

אנשים באו ואמרו לי בפרצוף "החדשים האלה" 

כן, כשהגעתי לכאן בדיוק היה "גל עליה" של חדשים

ואנשים אשכרה באו ואמרו לי בפרצוף "החדשים האלה לא סובלים אותם"

קצת בהתנשאות אבל אני מעידה על עצמי לא הייתי קרציה או משהו

שמעתי על הערוץ מלא מ...כמה ותיקים מסויימים

אז דיי יצרתם את ההרגשה הזאתי כאן, זה לא אשמתנו

בעצם ברגע שאומרים לאדם שהוא לא רצוי, או שיוצרים אווירה של ריחוק

מתחברים אחד לשני וזהו (חדש לחדש ולפעמים חדש לישן),

אז הנה לך נוצרת לך קבוצה ובדיחות פנימיות

(אגב יש גם בדיחות פנימיות בין ותיקים שותיקים אחרים לא מבינים כן?)

אז סליחה, אני אמורה לתקוע את עצמי בפורום הזה בכוח?

אל תפילו הכל עלינו אולי גם אנחנו קצת טעינו, אבל גם אתם צריכים לתקן.

אריאל, נכון את צודקת

אבל תבינו גם אותנו בגלל שאני חדשה זה לא אומר שאני אפתח שיחות אישיות עם כל העולם

וכמה זמן אני פה? חצי שנה? רוב האנשים שאני מדברת איתם או מהמציאות או שהם חדשים

ומעט מאוד ותיקים

אני לא יודעת....זה לא נעים לפנות, כאילו את לא מכירה אותי בכלל

מה אני עכשיו אכתוב לך?

היה  אולי יכול להיות נחמד להכיר את החבר'ה הטובים והמהוללים שלכם אבל מצטערת זה לא תמיד אפשרי...

מבחינתי בלבד, אני לא אחת שאתחיל שיחה עם כל אחד שאראה

לילה טוב!!!!

אני ממש חושבת שהכל זה עניין של ההסתכלות שלך.כנרית על הגג=)

חזרת אחרי הרבה זמן שלא היית, אז הגיוני שיתפתחו כמה בדיחות פנימיות בינתיים, לא?

אני באמת חושבת שזאת הרגשה שלך שאת בעצמך יכולה לשנות!

מה, מישהו אמר לך פה "מה את מתערבת? זה עניין שלנו!" ?

לא נראלי...

תמיד משתנים דברים, טבע הדברים ככה.

כשהיית פה היית חלק מהשינויים אז לא שמת לב, עכשיו את נוחתת בבת אחת אז מין הסתם שתשימי לב אליהם הרבה יותר.

ב"הצלחה בהסתגלות! זה לגמרי בידיים שלך!

דיי מסכים איתך. תלוי בנקודת מבט. אבל-אני17

גם אני הרגשתי שיש איזה קבוצה- לא כ"כ גדולה. אני לא יודע אם אני חלק ממנה או לא אבל זה לא ממש משנה.

(מן הסתם לא כי אני בקושי בנוג"ה. או בגלל שהרגשתי משו שונה, או הפוך)

האנשים פה בפורום הזהב.ש.

הם הכי מתוקים וצדיקים שיש בעולם.

תמשיכו להיות מה שאתם.

אשריכם ישראל!!!

כן ב.ש.ענבל

זה גם נכון

עכשיו תגובתך לעניין?

מישהו גונב לי ת'מילים פה..אבל באמת אשריכם ישראל!;)כנרית על הגג=)
משהו שיכול רק להועיל>>אני17

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t414051#4935348

תקראו שם, תגיבו פה

הרוב המוחלט של מה שכתוב שם מתאים גם לפה (יותר באיזור הלא מודגש)

מנהלים-אם אתם רוצים לערוך, להפוך את זה לשרשור חדש או כל דבר אחר- חופשי

רגע רגע.....תיפי

כתוב בשירשור הזה שהפורום מגיל 20 ומעלה.

אתה באמת חושב שהרוב כאן מעל גיל 20??!!

כי לי ממש לא נראה!!!

אני מכירה כאן אישית בנות שקטנות מהגיל הזה בהרבה,והם מגיבות לעניין ממש!

אתה חושב שהגיל קובע?!

ליודעת....לא מסכימה עם זה!!

לא. אמרתי תקראו שם, תגיבו פה.אני17אחרונה

מה מסובך?

...פצפונית
עבר עריכה על ידי פצפונית בתאריך י' אדר תשע"ב 10:57
אני חושבת שכאשר אדם מרגיש לא רצוי לא משנה כמה שהוא ינסה להשתלב כל עוד החברה שמסביב לא תנסה לקבל אותו ולפתוח אותו אליה.. זה לא ילך.. ולכן זה תלוי בשני הצדדים של המטבע..
מסכימה חלקית-אש להבה

אני אישית מגיבה רק במה שאני מבינה, ואני מרגישה שאנשים פה מסתכלים בתור "מי זו??" ולאמתיחסים.

לדוגמא- פתחתי שירשור, לא ענו כמעט, כמה ימים אחרי פתחו את אותו שירשור במילים אחרות, ווואו, כמה תגובות היו!!!

קחו לתשומת ליבכם...

^^^תיפי

אני נכנסתי לפני כמה זמן.

ובאמת,יש תאווירה של "מה את קשורה???!!" ולא מתייחסים ברצינות לתגובות שלי...

ואני רואה שלפעמים,אפילו לא משנה על מה השירשור,ברגע שזה מישהו ותיק או חדש שהוא "מקובל" אז ישר מפציצים בתגובות!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך