ב"ה שברתי כמעט עד הסוף את הפחד קהל שלי!!!יעל נ

אוקי, אז קודם כל- תודה ענקית לכולם על העצות המדהימות!

זה כ"כ עזר לי!

עכשיו, לפני כמה זמן- שבועיים בערך נראה לי... הייתה לי הופעה של המקהלה,

ממש פחדתי מזה והייתי מיואשת ומפורקת לגמרה...

אבל בהופעה עצמה- דבר ראשון התפללתי, ואז החלטתי שאני מתעלמת מהקהל -עצה מדהימה שקיבלתי כאן!

זה היה ממש קשה, אבל הצלחתי! וגם שהחלטתי שמה שחושבים על השירה שלי לא מעניין אותי! אני יודעת שאני שרה יפה!

ב"ה ההופעה עברה מעולה! נאבקתי בפחד שם והצלחתי!

היום היה לנו מבצע שביעית, הצטרפתי לחדר של השירה!

אתמול- תוך כדי שגזרתי [מי שיחשוב אפילו להזכיר לידי מספריים יהיה מסכן! ] שרתי - היה ברקע שיר- מדיסק או משהו...

אבל שרתי ממש בקול, הייתי היחידה ששרתי, ופשוט לא עניין אותי כלום! החברות שלי הסתכלו עלי במין חיוך כזה של- מה עובר עלי שאני שרה ככה בלי סוף... אבל זה ממש לא היה אכפת לי! לשיר ככה היה פשוט כיף!

והיום - במבצע שביעית עצמו- קודם כל- ברור ששרתי! ובנוסף- זה לא קשור לפחד קהל, אבל אני חייבת להוסיף את זה-

ממש ארגנתי דברים, הייתי אחראית, דאגתי שיהיה סדר [-מה שהביא אותי לצעוק בלי סוף...אבל האמת,זה היה כיף! -זה לא שצעקתי על בנות כדי לפגוע בהם!ממש לא! צעקתי כדי להשליט סדר... ]

זה פשוט היה כיף להיות האחראית ולא זאת שאחראים עליה, פשוט נהניתי היום מכל רגע ורגע!

ואז היום כשהגעתי לבית- חפרתי על כמה שירים, אז חברה שדיברה איתי כזה אומרת לי- מסכנה אחותך...

ואני ישר בלי להתבלבל עונה לה : "היא לא מסכנה בכלל! אני שרה ממש יפה! " חברתי המסכנה חטפה שוק מהתגובה הכ"כ לא צפויה שלי...

אבל באמת שאני שרה יפה! אז אני אמשיך לשיר לי בקול ברחבי הבית...

איזה כיף!!! סחתיין על ההתגברות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ר"ח
יפה....עדנצ'קה
תודה יעל נ

גם עכשיו -כשהלכתי ברחוב- שרתי, אבל בשקט שאם בן יעבור...

אני מבחינתי הייתי שרה ממש בקול [כמו שאני שרה עכשיו... ]

אבל נאלצתי לשיר בשקט שאם בן יעבור...ובאמת עבר...אז כשעברתי לידו נאלצתי לשתוק לגמרה...

חחח קורעת..כל הכבוד!!ילדה סוכר

גאה בך!!נשיקה.

תודה גם לך, ו...יעל נ
הייתי חייבת להקפיץ, יותר מדי מהר זה עבר לדף השני...
זה כ"כ כיף, מרגש... להיות משוחררת, פשוט לשיר באופן טבעי לגמרה בלי הפחד הזה שהעיק עלי.
וגם למדתי שאני מסוגלת להמון!
כל הכבוד!! =)אני17
כל הכבוד, אלו חדשות נפלאות!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי שיראל. בתאריך י' אדר תשע"ב 20:24

התסריטים השליליים שאנו מכניסים לראש שלנו הם אלה שמונעים מאיתנו להתקדם ולהמשיך הלאה.
רק כאשר נתמקד בטוב, בטוב באמת - וכמו שאמרת, נתמקד בהווה ובמה שקורה -עכשיו-, נוכל להתפתח ולצמוח.
אגב, גם העתיד הוא חשוב - ולדעת לאן אנחנו רוצים להגיע וכיצד נגיע לשם (תוכנית יעדים וכד').
אנחנו מזמינים אותך לקרוא על אירוע מבוא של קוד המנצח שנקרא "ערב פריצת הגבולות שלך" שם תהיה התייחסות בדיוק לנושאים הללו -

כל הכבוד!תיפיאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך