(לא צריך כותרת-השם אומר הכל)אנונימי (פותח)

פעם ראשונה שלי פה. אני לא יודעת עד כמה אתם מבינים בבעיות שלי אבל בכל זאת אני אשתף אתכם באחת ואשמח לתגובות מפורוטות,-אפשר לשלוח לי אישית מי שמתפדח.

אני אוהבת מישהו ונורא בא לי להתנשק איתו. איך אני יכולה להגיע למצב כזה איתו?

תודה.

אפשר לשאול בת כמה את?יעמ"ל
לא שזה ממש רלוונטי כי את לא אמורה להתנשק איתו.
גם במצב ששני אנשים 'חברים' הם אמורים לשמור על הגוף שלהם ולהשתלט על התאוות שלהם. >המילה תאווה כואבת, אבל גם האמת כואבת<
את צריכה ללמוד להתגבר על היצר שלך.
חוצמיזה שאת מחטיאה את הבחור ירא השמים, שרוצה להיות טהור.
ואם אחנו כבר מדברים על הנושא ואת חולקת עליי, את תמידי כולה לעשות כאילו את שיכורה ואז ליפול עליו ולנשק אותו, ולומר לו שאתאוהבת אותו, ואח"כ לטעון שהיית שיכורה.
זה דוחה, אבל זו אופציה.

הוא בכלל חילוני,-והוא יודע שאני שונאת ייןאנונימי (פותח)
יש לי שאלה~H.L~
ועם תתנשקו מה זה יתן לך??????
הנאה לכמה רגעים וזהו???
אוופסס.. נשלח בטעות...[:HoDi
התכוונתי לכתוב שh.l צודקת..
למה את קוראת לעצמך פריחה?ננסי
האם כך את רואה את עצמך? בואי נתחיל משם? האם זה מגדיר מי את בתור בן-אדם? ואם כן, איך הגעת למצב שכך את חושבת על עצמך? אני בטוחה שיש לך הרבה מעבר לזה
ככה אנשים מסתכלים עלי. וכן זה נותן לי הנאה.אנונימי (פותח)
ואם יסתכלו עליך כעל אדם רע,עמישב
בס"ד לק"י

אז זה הופך אותך לרעה?
ואם יחשבו שאת חמור ולא בן אדם, אז מה?

לחברה יש מקום, אך אסור לה לחרוג ממקומה...

דבר נוסף, תשאלי את עצמך, האם בשביל להנות נבראת?
כמו שננסי אמרה...מיסטר דום
למה את רואה את עצמך ככה?!למה הדימוי הזה??דווקא את נשמעת אחת יחסי איכותי וזה טבעי הרצון שלך !!
תגידי לי, את בשפיות??אנונימי (פותח)
מה ההצעות האלה???????
(בתגובה ליעמ"ל)אנונימי (פותח)
*אתהיעמ"ל
וזו הייתה הלצה.
חיחי יעמ"ל איזה רעיון מקורי =)מיטל
זה היה בצחוק!יעמ"ל
אנשים לקחו אותי קשה מדיי....
חחחח את רצינית??חח איך את שואלת בכלל דבר כזה??אנונימי (פותח)
ממתי כותבים שאלות כאלה אין לך חברות שיגידו לך איך להגיע למצב כזה עם את כול כך רוצה.......

ודרך אגב אם הוא חילוני פשוט תשדרי לו את זה ותקבלי משהו שאחרי זה תתחרטי עליו מנסיון..אני מדברת איתך בדוגרי זה באמת סתם שטיות את מזה תצטערי על זה ....תחשבי לפני שאת עושה משהו ...ואיך עדיין לא התנשקת איתו עם הוא חילוני?!!? אבל לא משנה....ואם זה נותן לך הנאה אז בכיך רק אחרי זה אל תתלונני ותגידי שלא אמרנו לך טוב??

שיהיה לך בהצלחה=)
איך את מסתכלת על עצמך ואיך היית רוצה שיסתכלו עליך?ננסי
לחזור בשאלהאנונימי (פותח)
הדרך היחידה וההכי לא ממולצת. אל תעשי את זה לעצמך. את עוד תשבי ותבכי על זה שנים אחר כך ותאמרי לעצמך "איזה פסיכית אני".
חס וחלילה זאת העצה הכי גרועהה!!!!!טלל=]]
יש דרך נכונה.מ.מ.י.ר
תראי - אם את תתחתני איתו, אז אני בטוח שזה יהיה בסדר גמור אם תתנשקו. אולי זה יהיה עוד כמה שנים, אבל הנשיקה תבוא.

את מרשה לי לשאול שאלה? את אוהבת אותו? אם את תשמעי שח"ו חבר טוב שלך שאת אוהבת אותו קיבל מחלה טרופית, וכל הפנים שלו מכוסות פצעים מגעילים מלאים מוגלה כולל על האף ועל השפתיים. את תרצי לנשק אותו?
אני מניח שלא. כלומר, במילים אחרות - הנשיקה הזו תלויה בפנים שלו. אם הפנים שלו הם יפות - אז הנשיקה מתוקה. ואם הפנים מלאות מוגלה, ולהתנשק איתו זה פשוט הופך לדבר מגעיל, אז את תברחי לצד השני של הכביש כשתראי אותו.

כלומר - הנשיקה הזאת היא לא אמיתית, היא לא באה ממקום אמיתי.
רוב הסיכויים שדבר שלא בא ממקום אמיתי, שהוא יתנפץ לרסיסים. וכשהוא מתנפץ לרסיסים, זה כואב מאוד. ונכון, אולי לא תהיי חברה שלו. אבל היית רוצה לדעת שבעלך לעתיד, בעזרת ה', נישק הרבה בנות ואת הבת העשרים שהוא כבר נישק?
לא. אני מקווה שלא.

העניין הוא שזה לא את. את לא פריחה. לא נולדת פריחה, ועוד עשרים שנה לא תהיי פריחה.
בזה שאת מתנשקת את מרמה את עצמך, זה בא ממקום לא אמיתי, זאת לא את.

אני אגיד לך מה אני חושב - אני חושב שעדיף שתחפשי דברים אמיתיים, מה שאת באמת בתוכך.
תקראי את התוכן...עמישב
סתם שאלה בת כמה את?חני.
אני מאוד נשמעת בגיל הטיפשעשרה בגיל שעושים שטויות ואחרי שמתחתנים עם משהו אחר את מתפדחת על זה כל חייך! ככה אני חושבת ... יש לך עוד זמן!!!
אהמ.. אהמ...אנונימי (פותח)
לכל מי ששאל-אני בת 15, אני בן כה כבר מצטערת על יותר מידי דברים שעשיתי בעבר, אתם יכולים להגדיר אותי מסורתית, הוא אף-פעם לא התנשק-לא כל החילונים מנסים לגעת בכל בת שהם רואים (חסרי ביטחון עצמי לדוגמא), נכון, הוא יפה ואם הוא היה מכוער באמת לא הייתי מתנשקת איתו כי זה מגעיל, אבל אני לא רוצה להתנשק עם כל פנים יפות שאני רואה!!!!
תגדירו פריחה -אני יגיד לכם אם זה אני.
פריחה - אחת שמבליטה את הנשיות שלה !!טלל=]]
לפריחהטלל=]]
אם לא הבנת זה מה שנקרא ללכת אם מכשופים ובגדים פתוחים רק כדי שיסתכלו עלייך או כדי שיראו את הגוף שלך ..
אם את ככה אז את כנראה פריחה.. אם את לא רוצה לענות פה אז את יכולה לשלוח מסר אישי..

אני יעזור לך.. ב"הצלחה..
** מחשופים ... ***טלל=]]
אז אני פריחה של דתיים-לא של חילונים.אנונימי (פותח)
פריחה- פרח בערבית =)מיטל
הוא אשר אמרת, פרח אצל ערבים, לא אצל יהודים...עמישב
בס"ד לק"י

אצל יהודים, זה פרח סגור, שחושב שככה הוא נראה יותר טוב, אך הוא לא באמת מבין את מצבו...
תשאלי את מומו....נשארת חסויה
היא כתבה על זה אבל מצד אחר...
תשאלי את מומו....נשארת חסויה
היא כתבה על זה אבל מצד אחר...
לא נכון.. זה לא אותו מקרה בכלללמיטל
טוב,-מומו-אני שואלת אותך..אנונימי (פותח)
אני אוכל לדבר איתך עלזה בש"א אם באלךמומו הפרה*
ישלי גם עוד כמה דברים להגיד לך חוץ מזה...
אפילוננסי
אפילו אם עשית דברים מסויימים, ואת לא נראית בת אולפנא, זה עדיין לא אומר שאת פריחה-השאלה שלי היא איך את רוצה להיות בעיני עצמך? האם פריחה זה מילה שמגדירה אותך? אני בטוחה שלא
איזה רעע אתה!!הדר:)
להתנשק? תקשיבי לחוק של שלו"ה:דינמית
הגוף שלי הוא רק שלי!

וברצינות- את חושבת שאכפת לך ממנו (עזבי עכשיו אוהבת/ מחבבת וכו')
מה יצא מזה שתתנשקו? לא נעים לי להרוס לך ת'פנטזיה אבל את לא תשמעי זיקוקים והוא לא יביט בך ויגיד משפט אהבה מדהים (אלא עם הוא ערס שקרא את האודות של מישהו באייסי XD)

את רוצה לעשות איתו משהו? תפני את הרצון הזה לדבר חיובי, תתנדבו שניכם איפשהו. ככה את יכולה להיות איתו הרבה, להכיר אותו ברצינות
במקום ישר לתקוע ת'פרצופים אחד בשני...
ימגעיל! למה להיות כזה??? (ד"ש מכולם...מיטל
יאללה מזה התפלספתם על הכינוי שלה מיסכנה הילדה....~H.L~
פחח הצחקת אותי עלק להתנדב בחיים ..טלל=]]
יפה את חיה?!?! ( דינמית.. )
מכל הלבאנונימי (פותח)
מכל הלבאנונימי (פותח)אחרונה
סליחה שאני אומרת לך את זה אני לא יודעת אם את מפגרת אבל המחשבה שלך סתומה כאילו מה הקטע שלך אם את רוצה תצאי איתו וב"ה תגיעי לחתונה אבל אפילו אני לא מכירה אותו ואני כבר אומרת לך שהקשר הזה זה קשר תינוקי והוא יגמר ב"ה תבני בית יהודי תעשי איתו מה שאת רוצה רק אחרי החתונה את לא צריכה את זהההה שמרי על הדת שלנו שמירת נגיעהההההההה
בהצלחה (לא בנשיקה אלא בהמשך החיים)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך