"המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים"כנרית על הגג=)
עבר עריכה על ידי כנרית על הגג=) בתאריך ז' אדר תשע"ב 23:36

המשפט הזה ממש מלחיץ אותי...

יש לי איזה באג ברגשות, אולי קוראים לזה "נקביות מוגזמת" או אני לא יודעת מה...

אבל אני מרחמת הרבה מאוד על אנשים שקל מאוד להגדיר אותם כ"רשעים" וזה לא בשליטתי! פשוט רחמים רחמים רחמים!

למשל תמונה של ילד ערבי שמתחבא מפחד למראה חייל שלנו שבסה"כ רוצה לשמור על חיי העם שלי- זה עושה לי את זה! פשוט עירבוב של רגשות לא נורמלי, אני מרחמת עליו בלי שאני רוצה! ואני לא רוצה...

וגם אם זה היה בשליטתי והייתי יכולה להגיד לעצמי פשוט "לרחם/לא לרחם" וזה היה משפיע עליי- הגבול כל כך מבלבל!

איך אני יודעת מי רשע מרושע שצריך לנדות או לא יודעת מה, ומי פשוט נסחף וצריך חיבוק ואהבה בשביל לחזור?...

אני שומעת איזה שמאלני אומר דברים נוראיים, פשוט שונא אותי!!! ומה אני? מרחמת עליו שככה הוא חושב, מרחמת עליו שהוא התבלבל...

אני רואה מחבל (!!!) שניסה לפגוע באח שלי (כלומר מהעם שלי) ועכשיו הוא פצוע וכולו דם כי חייל צדיק ניסה לעצור אותו, למה אני מרחמת לעזאזל??? זה נורא!

והרחמים האלה כל כך מבלבלים...

מה עושים איתם?...

רחמים זה חלק מהמאפיינים שלנו-משה ר-

כיהודים..

החכמה היא לדעת כשצריך לדחוק את הרגש הזה לצד ולא לתת לרגש הזה להשתלט

כמו דוד המלך שעליו נאמר: "כשהיה יושב ועוסק בתורה היה מעדן עצמו כתולעת ובשעה שיוצא למלחמה היה מקשה עצמו כעץ

יש לך אולי באג בהגדרת 'רחמים'. זה לא נקרא רחמים.שיראל.אחרונה

את רואה ילד - את מרגישה אמפתיה כי הוא ילד, ויש לו עיניים כאלו מפוחדות. לא כי הוא ערבי.

את רואה מחבל (!!!) - את נגעלת ומפחדת מהדם. לא כי הוא ערבי.

[זה אמנם קצת (הרבה) שונה, אבל -

את רואה שמאלני - את מזדעזעת מהדיעות שלו, ובגלל שכך חינכו אותך - את ישר מאחלת לו ש"יחזור בתשובה", ומרחמת עליו שכך הוא חושב.]

אם היו נותנים בידייך את הבחירה אם לגרש את הילד הזה מהארץ, או אם להרוג את המחבל - היית אומרת כן, בלי להסס ולרחם עליו. נכון?

אולי לא היית מסכימה לעשות את זה בעצמך, כי זה מרתיע לגרש או להרוג אדם (יהיה מי שיהיה), אבל היית תומכת בזה, ונותנת לאנשים חזקים ממך לבצע את זה.

[במאמר מוסגר אוסיף שלכן נשים לא צריכות ללכת לצבא - כי אשה לא מתאימה להרג ולהרס.

רובן המוחלט (אם לא כל) של הנשים לא יעמדו בזה, ולא יהיה להן את האומץ בזמן אמת לסחוט את ההדק.]

לכן, אין מה לחשוש, את לא מרחמת עליהם, רק מזדהה עם האדם שבהם (-רגשות של פחד, דם), וזה בסדר.

בנוגע לשאלה איך את יודעת מי רשע וכד' - את לא צריכה להתעסק הזה, לענ"ד.

גויים רצחניים (מחבלים, נאצים. - עמלק) וודאי שאין שאלה, ןבתוך העם - כרגע א"א לקבוע, בטח לא אנחנו הקטנים.

בנתיים גם אין טעם לשנוא, צריך רק לנסות לקרב, לחבק, להתפלל.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך