ציניות.....ימית1

בס"ד

מה קורה חבר'ה?

אני אשתדל לא לחפור...

יש לי מן קטע כזה של ציניות חבל על הזמן, חצי ממה שאני אומרת זה בציניותקורץ (למשל: שואלים אותי אם אני יכולה לעשות משהו, אז אני ישר עונה לא זה מסוכן/ לא בריא וכו' [כמובן שאני כן עוזרת בדרך כלל], או ששואלים את דעתי אז אני עונה הפוף וכו'... אתם יודעים מה זה ציניות)

הציניות שלי לא מרה אבל היא עדיין ציניות ובשבוע האחרון הבנתי שחברות שלי קצת ( הרבה...) מתחרפנות מזה...עצבני

קיצר אין לי מושג איך להפסיק את זה...

אשמח לעזרה!!

סורי על החפירה השתדלתי שלא....חופר

*הפוךימית1
אוי מוכר עד מוותשפילבלעע

עבודה עצמית !! אין בררה!! קשה בהתלחה.. אבלל אח"כ זה פשוט משתלם..!!

אני לא אחפור פה-- אני אדבר איתך באישי בעז"ה

וואו, זה כ"כ מוכר! אני ממש מזדהה!יעל נ
כן, כנראה שאין ברירה אלא רק עבודה עצמית,
לי באופן אישי נח להתחיל מכתיבה, אני בודקת את מה שאני כותבת לפני שאני שולחת - אני מתכוונת בעיקר לערוץ ולמייל, בעיקר הערוץ...
אני שמה לב לכל דבר שאני כותבת, בודקת פעמיים לפני שאני שולחת ...
אחרי שאתרגל בכתב זה יהיה לי יותר קל כשאני ממש מדברת.
זה קשה, ולמרות המאמצים תמיד יש נפילות, אבל אני מאמינה שבעזרת ה' אני אצליח! הכי חשוב לא להתייאש!
אגב- המשפט האחרון נכון תמיד! בכל נושא!
גם בכיתה שלי...אנונימי (פותח)

גם בכיתה שלי יש בנות ציניות וזה נושא שמדברים עליו בכיתה שצריך לשנות את זה וזההה...

ואני לא מבינה מממהה כ"כ רע בצניות? אם כשצריך להיות רציניים אז רציניים אבל כשלא צריך אז מותר להיות צינים... ולמה לכולם זה כ"כ מפריע?

אצלי...תיפי

יש גם כמה בנות ציניות...

וסתם,אני לא אוהבת שעונים לי בציניות בדרך כלל!

לא שאני נעלבת,זה סתם לא נעים!

תמיד הייתי צינית...ימית1

זה קצת התחזק בשנתיים האחרונות, אבל השבוע כשדיברתי עם כמה בנות הבנתי שזה מאוד מפריע להן...

אז אני מנסה להשתנות...

יש לי חברה כזאת..באהבה ובאמונה..

אני כבר התרגלתי אבל לפעמים בלי ששמים לב זה פוגע, וממש לא בכוונה, ח"ו...

ממש בהצלחה וזה ישתלם לך, יעריכו אותך מאוד ואת תעריכי את עצמך!=)

וואו. ממש.אווזה.

אני ילדה צינית בטירוף. לא בהכרח ציני בקטע הרע. אלא סתם ציניות.

אני הרבה פעמים מגיבה ישר בציניות לפני שאני בכלל קולטתת מה אמרו לי. ויש פול פעמים שאני אומרת משטו ציני ואנשים לא מבינים שזה ציני..

ולפני כמה זמן דיברתי עם חברה שלי (בשיחה אישית) והייתי קצת עצבנית עליה אז הייתי צינית אבל לקטע המעצבן. ובכוונה אמרתי כל הזמן דברים צינים. ואז היא אמרה לי "אורה. די. אם את מדברת ציני זה ישר עושה לי אנטי אליך. לא יכולה שמדבים איתי בציניות. זה משגע אותי." וככה כל פעם כשאני מדברת איתה אני עושה איפלו בלי לשים לב הערות ציניות מצחיקות (אותי לפחות זה מצחיק) וכל פעם מחדש היא אומרת לי שאני י]סיק כי זה ממש עושה אנטי לדבר איתי כשאני צינית. אבל ככה זה.. ואני לא יכולה להפסיק. מה גם שרוב ההערות שלי זה סתם ציניות. לא פוגע ולא מעליב. סתם כזה.. ככה אני מדברת. יש לי מחושגים שהם בערך ר שלי (ושל כל החברת שנדבקו ממני) ואני תוקעת אותם בכל משפט. ופשוט לא מצליחה להפסיק.. ה אפילו לפעמים נראה לי ממש חמוד. רוב הפעמים בעצם. רקאנשים אחרים זה משגע. אותי לא..

זה פחות או יותר מה שקורא אצלי...ימית1אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך