אוף..נמאס לי=(

היי אני גולשת פה כבר כמה זמן והחלטתי להרשם אני מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי..

אני יהיה ישירה..  אאז... טוב... אני ממש התדרדתי מבחינה דתית..

היה איזה משהו שקרה לי כמה פעמים, ובגללו די נשברה לי האמונה..

ועכשיו נראה לי שאני בכלל לא בהגדרה של "דתיה".. אני לא מברכת, מתפללת רק כי חייבים בביצפר,

אני כל הזמן מקללת.. לא אכפת לי לחלל שבת (וכבר עשיתי את זה)

כל הזמן זה נראה כאילו להורים שלי בכלל לא אכפת ממני אלא רק מהציונים שלי וזה מחרפן אותי..

אני פשוט שונאת את המצב הזה... כל הזמן אני נכנסת למצבי רוח מעצבנים...

סתם רציתי לפרוק.. אבל אם מישו יוכל לתת לי עצות (אפילו קטנות) איך לצאת מכל זה.. אני ישמח..

אני אוהבת אותך!!!אנונימי (פותח)
גמאני,אבל-שירושקי
גמאני די במצב הזה...
לא נפרט ממש (מפאת מצוטטים...)
אבל...שנהייה בריאות!!
אני,את וכולנו!!!!(והאגר במיוחד!!!!)
יש לי כמה שאלות...אנונימי (פותח)
מתי חיללת שבת? איך? זה קרה כאילו שוב או שנזכרת? יש לי המון עצות, זה משפיע גם על הקשר שלך עם החברות שלך? את מרגישה ב"דיכאון", אם את רוצה כרגע אני במשבר נורא חזק ואשמח לדבר איתך נשמה...=)=) רק עשי טובה ואל תדחפי בנים....=)=)=)
אשמח אם תעני לי-אפשר עכשיו...אנונימי (פותח)
תחשבי טוב טב עם עצמךהדר:)
תשאלי ת'צמך ת'שאלות :
מה יותר טוב לי .. להיות דתיה או חלוניה ..?
עם מה אני מרגישה שלמה ??..ועם מי ?
מה יעזור לי להתקדם בחיים ?..
ותשאלי ת'צמך ת'שאלה הכי חשוב !!...
אני מאמינהה בכללל ?? במי שמנהל ת'עולם ?

אם תרצי שלחי לי הודעה פרטית אני ישמח לעזור לך!!
בקשר לשאלה הראשונהybs
יותר חזק איזה סיבה הגיונית יש לחיות בתור בנאדם שלא מאמין בכלל[רוב העולם סובל יותר ממה שהוא נהנה]
אפשר להתחיל להסתכל על הכל אחרתשוש=]
לדוגמא: תסתכלי על כל הטוב שיש סביבך. את חיה, עם 2 הורים, ואני בטוחה שתוכלי למצוא עוד. זה יעזור לך להתחזק, כי תוכלי להודות לה' על כל מה שיש לך, ומה שאין לך, תבקשי. תתפללי בכוונה ולאט לאט תתחזקי בעז"ה
דברי עם ה'!!!!!!!!!!!!!111רננוש!
נסי להרגיש אתהחיים שבךיעמ"ל
נסי לחשוב על עצמך.
נסי לשבת שעה-שעתיים ולחשבו מה יותר טוב.
נסי לחשבו עם יש לך משהו לעשות בחיים שלך. אם יש בהם טיפת תכלית כשאת ככה.
תחשבי על זה, חוצמיזה שאת יכולה ואני ממליץ בחום שקראי את 'מערבה מכאן'.
ניסית לדבר איתם?עמישב
בס"ד לק"י

לא לזרוק להם בפרצוף: "אתם לא מתייחסים אלי!!". ניסיתי לומר להם בנחת, ברגיעה תוך הסברה: "אבא ואמא יקרים, אני מרגישה קצת ש... איך לומר את זה... פחות איכפת לכם ממני, ויותר איכפת לכם מהציונים שלי... אתם מבינים? אני מרגישה ככה, ואני לא חושבת שזה נכון, אבל זה מה שאני מרגישה. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי להרגיש אחרת...".
ניסית פעם את הטון הזה?
מן הסתם ההורים שלך הם אנשים טובים, ומן הסתם לא באמת איכפת להם מהציונים שלך יותר ממך, אלא שרק נדמה לך. תנסי לדבר איתם. בד"כ זה לא מזיק, ואדרבה, מועיל מאוד....

אגב, זה הרבה פעמים קורה, משום שההורים (מעבר להשפעה של תרבות המערב, הדורשת הישגים שיכליים, וביחס לחברה [כמה טעויות במשפט אחד...]) רואים בציונים כסימפטום. סימפטום להתנהגות של הבת שלהם, לרצינות שלה, לאחראיות שלה (כמובן, ביחס ליכולות) וכו'. כלומר, איכפת להם מהבת, והדרך שלהם לבטא את זה היא דרך הציונים שלך, שמראים עלייך...

בענייני האמונה, אולי תשתפי אותנו במה שעבר עלייך (אם את מוכנה, כמובן)? כשרואים חצי תמונה קשה מאוד להבין את הבן אדם, להבין מה עובר עליו, ולנסות להגיע למקום שלו...
עשי כרצונך- אם תירצי תספרי, אם לא, לא. בכ"מ זה יעזור.
עמישב.. אני לא יכולה להגיד מה קרה לי..נמאס לי=(
אבל אני יכולה להגיד שזה קרה בגלל בנאדם מסויים. ואין לי כוונה לדבר עם ההורים שלי.. אני יכולה לדבר איתם על זה רק מתוך כעס. זה נשמע מטופש ביותר, אבל ככה זה.
בעצם,זה לא שאני לא "יכולה"..אני לא רוצה..מבין?=\נמאס לי=(
כן, עכשיו זה מובן יותר.עמישב
בס"ד לק"י

טוב, עכשיו זה כבר תלוי בך. את רוצה לתקן את המצב או לא רוצה? את רוצה להישאר ביחסים גרועים עם ההורים שלך או לא רוצה? את רוצה שיהיה לך טוב וכיף, והרגשה טובה ונעימה בבית, או... שאת לא רוצה את כל זה?

ההחלטה שלך. בדרך שתירצי ללכת, ותתחילי ללכת, יוליכו אותך. תירצי כאסח, תקבלי.
אבל אם תירצי טוב... אוהו כמה שתקבלי... שהרי מידה טובה גדולה פי כמה מרעה.

אבל שוב, הכל בידיים שלך.
בהצלחה בהחלטה!!
אני לא שייכת לפורום...אנונימי (פותח)
..המשך.. ברחה ההודעה הקודמת...אנונימי (פותח)
אני לא שייכת לפורום, כבר מזמן עברתי את גיל ההתבגרות, אבל אני זוכרת את הכאב הזה שחשתי לאורך שנות העשרה שלי. הייתי בטוחה שאמא שלי לא אוהבת אותי בכלל, אלא רק מרגישה מחויבות כלפי. הרגשתי שהבכל זה רק משחק ומה שחשוב לה (וגם לאבא שלי, אבל יותר לה) זה הרושם החיצוני "מה יגידו" וכו'. לקח לי כמה שנים להבין ולהרגיש שאין, אין(!!!) בעולם אדם שאוהב ויאהב אותך תמיד(תמיד!!!) יותר מן ההורים שלך. אמנם יש בנזוג אוהב ב"ה, אבל אהבת הורים זה משהו בדם. פשוט. בטוב וברע. אני מקוה שתרגישי את זה גם את במהרה.
ועכשיו לדבר האמיתי..
ה' אוהב אותך!!! תמיד!!! תמיד את יכולה לתקן מה שקלקלת!!!
אם אתה מאמין שאפשר לקלקל, תאמין שאפשר לתקן!!!
קחי לעצמך מנטרה ואמרי לעצמך כל יום, שלוש פעמים ביום:
"ה' אוהב אותי תמיד! ה' נמצא איתי תמיד!!"
אין ספק שאחרי זה תרגישי יותר טוב! תצליחי!
גם אני הייתי במצב הזה...ואולי אף יותר גרוע...יודוך עמים!!
כל החיים פגעתי באנשים החשובים לי, קיללתי, לא שמרתי שבת(ובגדול!), לא שמרתי כשרות(והייתה פעם שהלכתי לבית קפה והוא לא היה כשר...ודברים כאלה..), כל החיים קיללתי, היתנהגתי כמו...
כל מי שהכיר אותי בתקופה הזאת, כל מי שפגעתי בו (ואני מאמינה שהיו כל כך הרבה כאלה...) רואה שהישתנתי ללא הכר....
והתשובה לכל ההשתנות הזאת זה-
האמונה...
אדם כל כך צריך לראות את עצמו כמאמין, וזה לא אומר שאם את נגיד צפונה זה אומר שאת פחות דתיה מהדוסות, פחות מאמינה...
את צריכה באמת- רק להאמין... זה הדרך, כשמתחילים מזה- הכל כבר פחות קשה...(מנסיון...) את צריכה לעבוד על עצמיך, אבל לאט, מרצון טוב ועם הרבה סבלנות.. לעבוד על עצמיך שלב אחר שלב, כי זאת הדרך היחידה לעשות תיקון, את צריכה למרות הכל להרגיש שלמה עם עצמיך ולהישתנות לאט לאט, אל תפחדי מזה, אבל אם תעשי זאת מהר, אפשר ליפול אף יותר מהר מזה..
ותמיד תיזכרי שיש אנשים מאחורייך שגם הם ניפגעים מזה... אבל הם תמיד יתמכו בך, כי הם מאמינים בך ומקווים שתאמיני בעצמיך.....

את יכולה תמיד לפנות אליי במסר"ש או משהו...
אני כל כך מבינה אותך, ילדה... ובאמת... אמרתי את הדברים האלו כל כך מהלב....

בהצלחה לך ילדה... השינויי מתחיל בך...

-תהילה-

עצה קטנטנה אבל גדולהאנונימי (פותח)
צריך לנסות לפתוח דף חדש מניסיון חיי תמיד התורה היא זו שצודקת ונכונה ותמיד אפשר לחזור בתשובה לפי דעתי כל השמחה האמיתית והפיתרון לצאת מכל המצב הזה זה- ת ו ר ה!!!!!!!!!! נסי למצוא רב או שיעור או אפילו שיר(עדיף קודש!) שמדבר אליך ותתחזקי בעזרתו. גם לי כל הדברים האלה שכתבתי היו נראים סיסמאות עד שחוויתי אותם על בשרי... "אם אמרתי מטה רגלי חסדך ה' יסעדני". ב ה צ ל ח ה ר ב ה ב ע ז ר ת ה' י ת ב ר ך !!!!!!!!!!!!!!!!
אז ככה..נמאס לי=(
הדרוש'- לבחור אם להיות דתיה או חילוניה (כאילו-מה אני מעדיפה) זה לא לבחור בין שוקולד למסטיק.. אני חושבת שאני די רוצה להמשיך להיות דתיה, אבל אני כל הזמן משכנעת את עצמי שאני לא רוצה, בגלל אותו דבר שקרה לי- ובגללו נשברה לי האמונה.. נגיד שאני רוצה להתפלל, רוצה מכל הלב!! , אז אני מתחילה להתפלל ופתאום באות לי מחשבות של- למה לך בכלל? מה זה ייתן לך? גם ככה את לא מאמינה בו באמת ואת סתם חוטאת. מבינה?.. והשאלה- "מה יעזור לי להתקדם בחיים ?.."-> אני לא ממש חושבת שאכפת לי מה יהיה בעתיד.. כאילו- תמיד אני רואה את עצמי אחרי בגרויות- בתור בחורה גדולה וטובה ומעולה בלימודים, שמהווה דוגמא לכולםם.. אבל אחרי שנייה אני רואה את עצמי כחילוניה שלא אכפת לה מכלום וממה יהיה מחר- ובגלל שאני חילוניה אז בעצם אני דופקת מישהו מסויים (מישו שבגללו נשברה לי האמונה.. וזה לא ה' ולא חשוב מי זה- כי אני גם לא יגיד) וכיף לי לחשוב ככה..
למה בעצם את רוצה להיות חילוניה?יסכלוש2
בס"ד
כי באמת את ממש לא מאמינה בקב"ה, או כי את רוצה לעשות לבנאדם הזה יסוריי מצפון??
גם ליאנונימי (פותח)
גם לי יש ירידה בדת אז מה!!
מה זה בשבילכם דת?עדי:)
אמונה פנימית?
או חולצה חשופה וחצאית קצרה? (כלומר-חיצוני)

שאלה למחשבה.
לילה טוב,עדי.
אוי למה חזרת כדי לעשות שוב רע?micha
לכי היה כיף נו לכי לפורום החדש שלך בבקשה לכי..
אוי למה חזרת כדי לעשות שוב רע?micha
לכי היה כיף נו לכי לפורום החדש שלך בבקשה לכי..
חחחח אהבתייהדר:)
ואני לא!ישי ויזנר
היי זה לא יפפה..טלל=]]
למה???אני מאד מסכימה אם זה!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
יסכלוש2-נמאס לי=(
קצת קשה לי להיות חילוניה ממש, כי כל החיים שלי גדלתי על להיות דתייה, מבינה? אבל בגלל משו מסויים שקרה בגלל בנאדם מסויים, אני לא מאמינה כ"כ בה', אבל את צודקת- אני גם ממש ממש רוצה לדפוק ת'בנאדם הזה שבגללו החיים שלי בזבל עכשיו..
סורי על האורך, אבל אולי זה יעזור..  אחת מהשומרון
בס"ד
אז את פשוט לא כ"כ מאמינה בקב"ה כי הוא נתן לבנאדם הזה לעשות לך ת'דברים הרעים האלה והוא לא מעניש אותו??

תנסי לחשוב מה יגרום לך להאמין בקב"ה? אם ישכנעו אותך שהוא קיים?
- כדאי לך לקרוא כל מיני ספרים שמחזקים.. - עוד לא קראתי אותו אבל יש המון שממליצים על "בגן האמונה המבואר" של הרב ארוש.. ויש ת'ספר "האם יש סיכוי לאהבה" של דוד בן יוסף, המחבר עצמו סבל בחיים שלו בהתחלה מאובדן אמו ואח"כ מיחס רע מהסובבים אותו.. אולי הוא יעזור לך..
- אולי שתסתכלי מסביבך ותראי פשוט ת'השגחה של הקב"ה בכל מקום וכל רגע, ותנסי לראות בכל דבר את הטוב- אפילו בדבר קטן כמו לפספס ת'אוטובוס..
- תזכרי תמיד שלא תמיד אנחנו יכולים לראות את זה עכשיו כי הכל כאן מתנהל במקצב שלו, אבל באמת הכיוון הוא לטובה!

ובקשר לבנאדם הזה- סתם ככה, כדאי לך לנסות לדון אותו לכף זכות.. אולי הוא סובל בחיים ממשהו ואת לא יודעת?

אגב, יש לי שאלה: את לא מאמינה שהקב"ה קיים או שאת כועסת עליו?

ב"הצלחה!!
מומלץ לקרואאנונימי (פותח)אחרונה
כדאי לבדוק באמתאנונימי (פותח)
אני מציעה לך לבדוק באמת אם יש אלוקים או לא, ולא להסתפק בהליכה אחר רגשות, הרי אלוקים לא הבטיח שאף אחד לא יפגע בך, המקום הכי מומלץ לבדיקה זה בסמינר של צוהר ששם תוכלי לשאול הכול, וגם לאחר הסמינר לא תישארי בודדה והם יעזרו לך ליישם את מה שהבנת.

אם אכן יש אלוקים ויש תורה היר זה מר מאוד שבחרת לחלל שבת ולכן בטרם החלטה בידקי שוב ביישוב הדעת.

גם כשהורייך אינם בסדר, אין זה סיבה שתירו לעצמך בראש.

תאמת-החיפושית
אין לי מושג איך לעודד אותך.אני רק יכול להגיד לך.

"שהירהור תשובה- הוא כבר תשובה" (מתוך ההקדמה לאורות התשובה).

אז עצם זה שאת רוצה לחזור בתשובה וזה מקסים!

אז כבר יש לך שכר בשמיים=]
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך