אנחנו עושים שוק פורים בישוב בשושן פורים.
שפכו כמה שיותר רעיונות לתחנות (עדיף עם הסבר לתחנות).
תודב רבה!
אנחנו עושים שוק פורים בישוב בשושן פורים.
שפכו כמה שיותר רעיונות לתחנות (עדיף עם הסבר לתחנות).
תודב רבה!
1) באולינג>
[לא צריך הסבר]
2) ללכת אחורה על אבנים>>>>
לוקחים אבנים משתלבות>(אבנים של מדרכה רגילה)
ומסדרים אותם במסלול ונותנים לילד מראה והוא צריך
ללכת אחורה ולהעזר במראה תוך זמן מסויים...
3) מסמר בעץ>>>
לוקחים בול עץ ונותנים לילד כמה מסמרים
ונותנים לו לתקוע אותם תוך זמן מסוייום....
4) מטבע לאקווריום>>>
שמים אקווריום עם מים ושמים בתוכו כוס
וצריך להכניס את המטבעות לתוך הכוס...
אפשר גם לעשות דוכן להקדשות שירים>>>
שזה יהיה בכסף או בכרטיסים:<>>איך שאתם עושים!
יש עוד הרבה דוכנים אין לי כ"כ זמן אם יהיה לי זמן אז אני ימשיך בערב-בעז"ה =]
!!!!!!!!!!!!!ב!ה!צ!ל!ח!ה!!!!!!!!!!
בס"ד
תקעו אותי באיזה תחנה- ככה שאני לא ממש יודעת מה היו שאר התחנות, אני אגיד ממה שאני זוכרת |עייפה|
-התחנה שלי, שממש הייתה נחמדה
-
מחט בערמת שחת -עם בלונים. מפוצצים חדר בבלונים, בחלק הבלונים יש פתקים ובחלק בלונים אין, המטרה היא למצוא בלון עם פתק בתוך 5 שניות (או 10, תלוי מה שבא לכם, 5 נשמע קצת מדי אבל זה היה תותחי!!!) פוצצת בלון תוך כדי משחק- צא החוצה! לא מצאת בלון עם פתק- באסה לך
מצאת בלון עם פתק- לנו היו כל מיני פתקים- היו פרסים, היו תחנות, כרטיס להגרלה גדולה, כרטיס למגנט (הביאו מישהו שמצלם ומפתח על מגנט), בדיחות...וניראה לי שזהו...
-תחנה נוספת שהייתה- חדר חושך- אני לא ממש יודעת מה הן עשו שם,אני רק יודעת שהבנות שהיו אחראיות על התחנה היו הבנות הסדיסטיות של השכבה- אז אני מאמינה שהן התעללו היטב היטב בבנות שם, ואני יודעת שהמוזיקה שהן שמו בתחנה הייתה מפחידה עד מאוד 
-תחנת גילוח בלונים- מכסים ת'בלונים בקצף והמטרה היא להוריד את כל הקצף בלי שהבלון יתפוצץ (תחרות בין 2 אנשים על זמן)
-תחנת עקבות- מדבקים על הריצפה עקבות עם מספרים (לא לפי הסדר, מפוזר) -המטרה היא להגיע למספר הסופי בזמן מסוים (לדוגמא, אנחנו עשנו אותה קשה ממש, 30 מספרים ב2 דקות)
זה מה שאני זוכרת, אם אני אזכר בעוד משהו...אני אכתוב בלי נדר...
ב"הצלחה...
מטבע לממתק>>>
מפזרים ממתקים על הריצפה או על שולחנות כסאות וכו'...-[תעצבו איך שבא לכם]
וממרחק כלשהו הילד זורק את המטבע ואם הוא
פגע או נוגע---{לפי ההחלטה שלכם}---- הוא מקבל את הממתק....
חישוק לבקבוק>>>
מפזקים בקבוקים ונותנים לילד להכניס
את החישוק לתוך הבקבוק....
באולינג-בקבוקים...כדור על הבקבוקים אפשר להדביק\לצייר פרצוף(שיהיה 10 בקבוקים-10בני המן!)
פגיעה למטרה- לצייר ליצן עם אף גדול...צריך לעשות חור באף ולשם זורקים כדור!
עקבות- יש עקבות על הריצפה וצריך ללכת עם מראה בלי להיסתכל למטה ולא לפספס אף עקב...
מחט בערמת שחת- מחביאים משהו(סוכריה,אוזן המן,סמילי,פרס...)בתוך נירות\נסורת\זבל וכו'...וצריך למצוא בתוך זמן מסוים!
לגלח בלונים- מנפחים בלונים שמים עליהם קצף...צריך לגלח אותם עם סכין גילוח!
מלך המילים- כותבים על דף כל מיני מילים שקשורות לפורים,בכל מיני גדלים....צריך למצוא את המילה הנבחרת בתוך זמן מסוים.
מקווה שעזרתי!
טופי בתוך קמח,
תחנת איפור,
קליעה למטרה,
כיבוי נרות עם אקדח מים,
לנחש כמה טופים בצנצנת
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים