/News/News.aspx/234839
יונתן היה מהישיבה שלי, ואפשר לומר עליו שהוא היה הבחור האחרון שמגיע לו למות, מצד אחד בחור באמת צדיק ומצד שני לא מנותק מהחברה.. כל הזמן רצה לעזור לאנשים והוא היה פעיל מאוד בגמ"ח שהיה ביישוב שלו.... כמה עצוב..
והמשפחה שלו בכלל מסכנים רק ביום חמישי לפני שבוע הוא חזר לחתונה של אחותו מחודשיים באמריקה שם הוא עשה שליחות מטעם הישיבה בישיבה תיכונית באמריקה... וגם ביום שלישי הוא התלבט אם ללכת לשבע ברכות או להשאר בישיבה ואז אמא שלו בקשה ממנו לחזור לשבע ברכות כדי לשמח את אחותו, ואז קרה הדבר הנורא..
ובישיבה היה פורים שונה, בבוקר הלכו להלוויה של יונתן ז"ל ובערב השתכרו במסיבת פורים... פעם ראשונה שראיתי שאנשים בכו מהסליחות של תענית אסתר, "עננו אבינו עננו"...
בהתחלה החברה לא רצו לעשות את פורים אבל אחרי שחזרנו מההלוויה וכולם היו מפורקים התפללו מנחה ואז הרב דב(ראש הישיבה) דיבר על זה שהדבר הראשון שאבא של יונתן ביקש ממנו זה לעשות את מסיבת פורים כמו כל שנה וגם הוא דיבר שיום פורים כיום כיפורים ולכן כמו שביום כיפורים אנו צמים ומבקשים סליחה בלי קשר לרגש כך ביום הפורים עלינו להיות שמחים מתוך מצווה ולכן עכשיו זה נסיון שלנו האם אנו שמחים למרות מה שהיה(כמובן שאני לא חוזר על דבריו במדויק ולא קולע למה שהוא ביקש לומר אך אני מנסה), וזה ממש חיזק את החברה ואז גם לפני המסיבה עצמה הייתה התוועדות עם הרב שטיינזלץ והוא הוסיף דברים מחזקים.. ולמרות זאת במסיבה עצמה היה אפשר לראות איך כל השיכורים בוכים על יונתן, על הנער חמודות הזה שבאמת תמיד חייך, תמיד עזר ותמיד רצה לעבוד את בוראו כמה שיותר...
"אֵיךְ נָפְלוּ גִבֹּרִים בְּתוֹךְ הַמִּלְחָמָה יְהוֹנָתָן, עַל-בָּמוֹתֶיךָ חָלָל. צַר-לִי עָלֶיךָ, אָחִי יְהוֹנָתָן נָעַמְתָּ לִּי"