הסיכום שלי אחרי פורים- זה ארוך ורציני-הסוף טוביעל נ

אוקי, פורים השנה היה אחד החגים הכי משמעותיים שהיו לי בחיים,

אוקי, אני עכשיו אחרי אחת התקופות הכי קשות שהיו לי אי פעם בחיים, משברים מכל כיוון אפשרי בכ"כ הרבה נושאים...

פורים התחיל אצלי בהרגשה של בדידות, בכי...

את הפריקה הזאת כתבתי באמצע מסיבת פורים של הכתה, אתמול בלילה...

שוב, כמו פעם- אני שוב לבד, הבדידות חזקה כ"כ,

אבל עכשיו יש לי בלי סוף פצעים פתוחים, שבכל פעם שאני מרגישה את הבדידות- הם נפתחים מחדש ומעלים בלי סוף דמעות וכאב.

כי עכשיו, בניגוד לפעם- היו לי הרבה חברות, גם כשהרגשתי לבד בין בנות כתתי- היו לי הרבה חברות אחרות, 

אבל עכשיו...|נאנחת| האמת, זו בהחלט אשמתי המצב הזה, אם הייתי חושבת קודם צעד קדימה- אולי היו לי חברות עכשיו.

זה מה שמכאיב לי יותר מהכל, לדעת שאני נמצאת במצב הזה באשמתי.

חברותי לכתה נחמדות ובאמת שהן מנסות לקרב אותי, אבל אני לא מסוגלת להתחיל לרקוד ריקודים פרועים עם מוזיקה בעייתית... זאת כ"כ לא אני וגם שאינני רוצה להרוס את נפשי העדינה ואת הרוחנית שלי.

מחשבה שכ"כ לא מתאימה לי עוברת בראשי, היא מגיעה מתוך הייאוש : אבל זה דורש ממני המון! אני לא מסוגלת כבר להרגיש לבד כ"כ ללא חברות!

אבל אז קול ממקום עמוק בתוכי צועק לי- לא! אל תפגעי ברוחניות ובעדינות שלך!

ואז אני מבינה שזו האמת, ונשארת לבד...

אוקי, 2 מבין המשברים שהיו לי- שמתבטאים בפריקה הזו הם המשבר החברתי והמשבר האמוני שהיו לי. [היה לי משבר נוסף- שהפכתי תוקפנית והעדינות שלי נעלמה...גם הוא מתבטא קצת בפריקה הזאת...]

אבל אחרי שחזרתי לבית- נזכרתי במשמעות הרוחנית של היום הזה, והחלטתי שתפילה לעולם לא מזיקה,

אז נכון, בחודש האחרון עברתי משבר אמוני חזק- אני לא אפרט... - אבל אולי עכשיו, בגלל שזה פורים אז הפעם זה יהיה שונה... אמצע הלילה, הכל שקט, יצאתי למרפסת , עמדתי שם חצי שעה שבה התפללתי ובכיתי בצורה כזאת שמעולם לא הצלחתי בעבר, עדיין הרגשתי בדיוק כמו קודם, אבל לא התייאשתי, היום בבוקר - לפני כל משלוחי המנות, לפני הכל...

הסתגרתי בחדר שלי במשך שעה שבה התפללתי ובכיתי הרבה יותר מאשר בלילה, מייד לאחר התפילה הזו הרגשתי הקלה, לאט לאט המשברים שעברתי הפכו לזיכרון מעומעם... חייכתי - הפעם חיוך אמיתי ולא מזוייף כמו החיוך שהיה לי עד עכשיו... שרתי בקול עם חיוך, הפסקתי לחשוב על המשברים.

פורים עבר ב"ה מעולה ובשמחה! =) לאחר הסעודה יצאתי למרפסת, ראיתי את השמים הבהירים,

כל הפרחים... והרגשתי שהתקופה הקשה מאחורי, הרגשתי כ"כ רגועה ושלווה, וגם העדינות שלי חזרה, והפעם הרבה יותר טוב מאיך שהיא הייתה בתחילה! כל המחשבות שהיו לי בעבר שהיו תוקפניות ומאיימות- נעלמו כלא היו!

נעשיתי כ"כ עדינה ורגועה! הרבה יותר טוב משהייתי לפני כל המשברים!

וגם, שעכשיו כבר לא כ"כ משמעותי שאין לי חברות, כי אני יודעת שה' מקשיב לי, ושהוא ידאג למה שהכי טוב בשבילי!

אני יודעת שבהמשך יהיו לי חברות, זה קצת מפריע לי שאין, אבל זה לא כ"כ קריטי וחסר כמו קודם, בגלל הקרבה שאני מרגישה עכשיו לה'

מישהו? אשמח לתגובה וקצת יחס... יעל נ
וואו, יפה מאוד!ענבלאחרונה

בס"ד

אני יודעת שאולי לא כדאי שאגיב אבל...

אני בטוחה שבסופו של דבר תמצאי חברות שמתאימות לך ושיאהבו אותך.

זה לא היה באשמתך.

זה היה באשמת כולם.

אבל זה המצב עכשיו, ואני מודה ומתוודה שאת עומדת בו בגבורה

שמחה ממש שהיה לך פורים טוב!!! (אפילו יותר טוב משלי...)

בעזרתו יתברך תצליחי בהמשך!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך