יום שישי, 6 בבוקר, השעון מעורר של בעלי מצלצל, ואיתו הציר הראשון.. 6:15 ציר שני...
אני מחכה לבעלי שיחזור מהתפילה ומודיעה לו לבטל את כל התוכניות (יש לו סדר יום שישי קבוע שאנחנו משתדלים שלא יבטל גם בשבתות לחוצות יותר), כי אני עם צירים...
מתארגנים לנסוע לסבתא שלי שתכננו להיות אצלה בשבת- שבת אחרונה של תשיעי. היא גרה 5 דק' נסיעה משע"צ.
8 בבוקר, נוסעים לסבתא והצירים מתקדמים לכל 10 דק'.
מגיעים מקלחים את הגדול לשבת, אני עושה כמה טלפונים לחברות שקשורים ללימודים, ופתאום (11 בבוקר) הצירים נעלמים... פאדיחה... אולי זה היה רק מדומים...
בעלי נוסע לישיבה ולסדרי יום שישי כרגיל (עוד פדיחה- אחרי שהוא כבר הודיע לרב ולחברותות שלא יהיה..).
2 בצהריים, אני יודעת שבעלי כבר אמור להיות בדרך חזרה- והצירים חוזרים ובגדול...
מתחלקים לשבת מדליקים נרות, והצירים כל 5 דק'...
בעלי הולך לתפילה, הם נהיים כואבים יותר ויותר...
חוזרים מהתפילה סבתא שלי מודיעה שצריך להזדרז- היא לא מרשה שנשיר אשת חיל.
עושים קידוש, המוציא, אוכלים טיפה מרק (בעלי לא ויתר..)
וסבתא מעיפה אותנו מהבית.. (אני הייתי מצידי נשארת עד סוף הסעודה.. מזל שסבתא היתה שם...!)
מגיעים לבית חולים ב7 ועשרים, מתעכבים עד שאיזה ערבי ילך לכבות את המנוע שהשארנו דולק.
עולים ברבע ל8 לקבלת לידה. פתיחה 6 וחצי! והכאבים לא נוראיים.
מחכים שיסדרו לנו חדר לידה.
רבע ל9 המילדת מכניסה אותנו. היא עוד שואלת אם אני רוצה אפידורל ואני אומרת שבנתיים לא...
מחברת למוניטור, לוקחת דם ו"אני תכף חוזרת לבדוק לך פתיחה"
אחרי כמה דק' אני צועקת לבעלי שירוץ לחפש אותה כי אני צריכה לשרותים ואני לא מצליחה גם להתאפק וגם להתגבר על הכאב של הצירים.
היא מגיעה, שואלת אם אני רוצה סיר ואני מתעקשת לרדת ועוד מבקשת חוקן- לזה היא לא מסכימה.
היא עוזרת לי לרדת ואז אני קולטת שאני לא יכולה ללכת..
",טוב, נו, אז תביאי סיר"
"אני רק אבדוק רגע פתיחה" "חמודה את בלידה"
"אבל אני צריכה לשרותים!!!"
"זה לא שירותים זה התינוק!" "בציר הבא את לוחצת כאילו שאת בשירותים"
[לידה קודמת הייתי עם אפידורל, אז לא באמת הרגשתי איך זה מרגיש בצירי לחץ]
2 צירי לחץ והתינוקת הכי מהממת בחוץ!!!
9 ו8 דקות בליל שבת קודש- נשמה מדהימה ירדה לה לעולמינו...!
צחקנו שמרגישים שזו היתה לידה עם תבלין של שבת...
שנזכה כך גם בלידות הבאות ותזכו לכך כולכן...! היתה פשוט לידה מדהימה! בדיוק כמו בחלומות...

)