ממש קשה לי ללכת לישון בשעות סבירות ולקום בבוקר ללימודים!
וגם אם אני אגיד לעצמי שאני הולכת לישון היום בשעה 9 וחצי נגיד... זה תמיד נמרח עד איזה 11 לפחות...
מה עושים???
זה ברור שאם ישר תגידי אני הולכת לישון שעתיים יותר מוקדם זה יקצר לך את הערב במלא וזה יהיה קשה.. כל שינוי שעושים בחיים כדאי לעשות בהדרגה כל יום קצת..
ואם את ישנה במהלך היום: שיעורים\צהריים או משו כזה אז תוותרי על זה..
תשמחי שאת לא מההולכים לישון בשתיים וחצי...
אני לא מכירה אותך, אז אני לא יודעת מה יוכל לעזור לך.. אבל יש כמה דברים שיכולים לעזור..
לדוג'- להתחיל את ההתארגנות יותר מוקדם. אפילו בשש וליות מוכנה לשינה, כדי שכשתעשי את זה- זה יהיה מהיר... [ולא יהיו לך תרוצים למה את עוד לא עושה את זה.. "אני עוד צריכה ל..." ו"יש לי גם לעשות את..." וכו'...]
תנסי לתת לעצמך שעה מוקדמת. נגיד- היום אני במיטה בשמונה וחצי [תשימי לב שיש לך מספיק זמן לעשות מה שאת צריכה, אל תבני על זמן אחרי שמונה וחצי...] ואז גם כשזה נמרח זה לא גולש לשעות הקטנות..
להקדים במנות קטנות. א את רואה שאת הולכת לישון בשעה מסויימת, תשתדלי להיות המיטה רבע שעה יותר מוקדם. ככה איזה שבוע.. להתרגל.. ואז עוד רבע שעה, ועוד 10 דקות...
אם הסיבה שאת ערה ה כי מעניין- תשכנעי את עעצמך שיסתדרו גם בלעדייך..
ושגם בשעות היום מעניין... ה"מעניין" של הלילה לא שווה את ההפסד של לימודים וכו'...
בהצלחה!!!
מקווה שהצלחתי לעזור.. לפחות קצת...
חשוב שתזכרי שזה אפשרי! ואני הוכחה... 
יכולות להיות אלף סיבות - כי כל הבית ער, כי את פוחדת ממשהו, כי את "יצור" כזה שמורח זמן וכו'. אחרי שתבררי עם עצמך מה הסיבה אפשר לנסות לפתור אותה. אגב, יש מצב שאת פשוט כמוני עם בעיה בשעון הביולוגי - בלילה ערנית ובבקרים עייפה לא משנה כמה ישנת.. יש כדורים שמסדרים את זה ואפשר להשקיע יותר וללכת למכון שינה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים