כ"ז באייר תשס"ח 11:48
חברה של אמא שלי הציעה לי שידוך מישהו גבוהה כחול עניים ושיער זהוב מהנדס גינות בחור חכם וכ"ו לא היה נראה לי מציאותי אבל הייתי סקרנית (מידה מגעילה שגרמה לי הרבה צרות בחיים) אח שלי הקפיץ אותי למקום המפגש מרחוק ראינו מישהו גבוה עם קצת גיבנת אחי התחיל לצחוק עלי ולהרגיז אותי הנה הנה הדוגמן. אמרתי לו. לא מה פתאום  זה לא הוא זה משהו אחר אבל בכל אופן אמרתי לאחי שיחכה קצת בקיצר ירדתי מהאוטו והתקדמתי אף אחד לא היה רק הוא רציתי לברוח אבל אמרתי בכל אופן נשאל הכי בטוח שאלתי לשמו והתברר שזה המדובר אומנם יש לו עניים כחולות שיער זהוב והוא גם גבוה אבל שכחו לציין שהוא דומה לקופיף מצוי וששכל אין. שיער בקושי יש. וגיבנת יש ושכחו רק פרט קטן שהוא בכלל לא "מהנדס גינות" הוא פשוט מנקה גנים  הוא גם התנצל שהוא בא מהעבודה ואז הבנתי שהוא גם מגמגם קצת היה לא גם עלה קטן בין השערות אמרתי איזה מזל שהוא לא בא עם המכסחת דשא. התחלתי לתרץ תירוצים כדי להתפטר ממנו ובלי לפגוע למרות ששידוך כזה מאוד מאוד פגע בי התחלתי ללכת אחורה ואט ואט והוא מתקדם אלי כמו איזה סוטה אם הייתי נשארת עוד כמה דקות אני לא יודעת מה היה קורה בקיצור אין שכל אין דאגות ברחתי כל עוד נפשי בי לאוטו אמרתי לאחי שיקנה לי וודקה עם רד בול כדי שאני ישכח מה שהיה אחי לא הפסיק לצחוק עלי . למחרת היום התקשרתי לחברה של אמא שלי בשניה אחרונה החזקתי את עצמי שלא לשבת על תיק רצח... עד היום היא לא בקשר איתי כנראה מהפחד שאני ארצח אותה. הכי מצחיק שזה קרע אותי מצחוק שהיא התקשרה לאמר שהוא לא מעוניין בי גם אישה גרושה אלמה עם עין אחת שלא שומעת ולא מדברת ועם 700 ילדים נכים לא הייתה לוקחת אותו איזה חוצפה של אנשיים כנראה אנשיים לא מסתכלים על עצמם במראה לפני שהם יוצאים לדייט קצת להשקיע רבותיי זה החיים שלכם. ביי לכולם אוהבת את כולם .
כ"ז באייר תשס"ח 13:09
כ"ז באייר תשס"ח 13:56
כ"ח באייר תשס"ח 00:06
תכתבי עוד!!!!אנונימיאחרונה

עוד שרשורים מהפורום

י"ח אדר 11:38
שלשום 11:33
שלשום 12:19
שלשום 22:40
שלשום 23:12
שלשום 23:20

אולי יעניין אותך