עזרה דחופה!!אנונימי (פותח)

שלום לכולם,

אני בן 11 וחבר טוב שלי הראה לי אתרים אסורים ,

והתמונות עוברות לי בראש כל הזמן

מה עליי לעשות? תעזרו לי בבקשה!תודה

מסכן..טלל=]]
תנסה לשכוח ..הדר:)
תזכור שיש דברים טובים ..
שכחח פשוט שכחחח!!.. בהצלחה ...
הלכתי בשוק ו...עם הנצח
עברתי פעם בשוק ערבי לאיזה שהוא מקום [עם אמא ואחים, לא לבד] והיו שם דמויות שממש אפשר להקיא מהם. לדעתי תנסה להתעלם מהתמונות שהם בראש שלך (המלצה שבה אני משתמשת לא רק לגבי דברים אסורים) ותנסה לחשוב על דברים שמסקרנים או משמחים אותך...
וכל הכבוד שאתה מנסה לעקור את התמונות מהראש!
זה לא כזה פשוט לשכוחמיטל
תנסה להתמקד בדברים אחרים... תשחק משחק כמו סודוקו שגורם לך התחייבות להתמקד במשחק כדי להצליח ואז אולי זה יעבור
איפה זה היה? בבית שלו? בבית שלך?משה
תשובה דחופה!!!דני-יהונתן
שלום ידידי היקר
קודם כל, הכי חשוב זה לא להתייאש ולא להכנס לעצבות ולדכאון מר. זה כמו כדור שלג. אתה צריך להפריד בין הנשמה הטהורה שלך ובין המעשים שלך. למרות שאתה אחראי על מעשיך, אבל עצם זה שאתה כותב בפורום ומבקש עצה זה כבר דבר שמשמח מאוד את השם!!!
בינתיים, הכי טוב, זה שתנסה להעסיק את עצמך בדברים אחרים ואל תהיה לחוץ שלא לחשוב על מה שראית- זה רק יגביר את הרצון שלך להרהר בתמונות.
תרגע. תנוח. תשתה משהו.
כשתרגיש שאתה בשל לכך- תדבר עם השם ותגיד לו שאתה מתחרט על מה שראית, ושאתה מאמין שאתה תוכל לצאת מזה ולהתגבר בעתיד על ניסיונות כאלו.
ובקשר לחבר שלך, כוונותיו אולי היו טובות אבל מעשיו לא! אתה צריך להסביר לו, אם הוא חבר אמיתי שיודע להקשיב, שאתה מבקש שלא יביא אותך לניסיונות כאלו.
בהצלחה
יהיה בסדר
אתה עדיין עם אותה נשמה טהורה, אלא שקליפה קטנה נדבקה לך.
אתה יכול להוריד אותה, זה אולי יהיה קשה אבל זה אפשרי.
דני
פשוט כל פעם שזה בא לך ישר תנסה לחשוב על משהו אחרקראתיך
נגיד על דברים משמחים,או קדושים ובעז"ה לאט לאט זה כבר יעלם לבד מהראש....
בהצלחה צדיק!
עצם זה שזה מפריע לך זה אומר שהנפש שלך עדינהחילא דמשכנא
מומלץ לקרוא את הספר "אשיב ממצולות" (אני לא קראתי כי אני בת... אבל אחי קרא)
מסכימהננסי
כל הכבוד שיש לך רגישות לנושא. אך כמו שמייעצים לך, ככל שתחשוב על זה יותר, התמונות יציפו אותך. ברגע שתחשוב על משהוא אחר, תראה שלאט לאט התמונות יעלמו.
כן..אבל כמה בנות נחמדות מזכירות לה את זה תמידמופי=]]
בס"ד

אז אפשר לומר שרק את זאת שהיית איתה...
אחי אהובי!!עמישב
בס"ד לק"י

לפני הכל רצוני לומר לך שאני מעריץ אותך. אתה מבין, יש חבר'ה, שכמוך התחילו בקטן, ואפילו בטעות, ומכיוון שלא רצו לצאת מזה, הם סובלים רבות. עם כוח רצון כמו שלך, ובע"ה, תצליח.

ועכשיו כמה נקודות בהקשר הזה.
הכלל הראשון במחשבות זרות, הוא לא לחשוב על לא לחשוב אותן. במילים אחרות, אל תשב כל היום ואמר אל ליבך: "אסור לי לחשוב על זה, אסור לי לחשוב על זה...", משום שככה אתה רק תחשוב על זה... (בדיוק כמו לחשוב בשרותים "אסור לחשוב דברי תורה"...).

על הפס': "סור מרע ועשה טוב", יש הסבר חשוב מאוד של הבעש"ט זיע"א, שקורא את הפס' כך: "סור מרע" ע"י "עשה טוב". במילים אחרות ומעשיות יותר, "בראתי יצר ובראתי לו תורה תבלין" (קידושין ל', עמ' ב'). תנסה לעסוק בתורה יותר (ואם לא למדת כמה זמן, אל תחשוב שוב ש"אוי לא למדתי אז עכשיו אני אחזור לחשוב מחשבות זרות", משום שאז, כאמור, אתה נופל שוב לידי יצה"ר...).
הדבר הזה אינו פיתרון של רגע, זה לוקח זמן. אל תיבהל. ודע שלפעמים כשחוזרים ההרהורים זה בשביל התיקון. כלומר, משמים רוצים שתתגבר על היצר, וכשיבוא לך הרהור, תחשוב על משהו אחר טוב יותר.

עצה חשובה וידועה מיוסף הצדיק (עפ" המדרש), לשים לעצמך בדימיון את תמונת הפנים של אבא שלך או של רב צדיק שאתה מעריך מאוד, וכל פעם כשיש איזושהי מחשבה, פשוט לדמיין אותם או שאתה עומד לפניהם. בד"כ זה עוזר מאוד.

אגב, כתבת שמדובר בחבר טוב שלך. אז מדוע הוא עשה לך את זה? תנסה לדבר איתו על זה בנחת ובסבר פנים נעים, ולנסות להסביר לו שאתה וזה, לא הולכים ביחד ולעולם!
אם הוא לא מסכים איתך, ח"ו, וכדו', אז תחליט בלבך, הוא או ה'. עפ"י דבריך עד עתה, אני בטוח בבחירתך...

בהצלחה!!!!
כבר בגיל כזה? אני לא מאמינה איזה ירידת הדורות...mama
אבל בהצלחה בכל מקרה..
לא יודע מה איתך, אך אני רואה כאן רק פריחת הדורות..עמישב
תאנונימי (פותח)
לדעתי אם תחשוב יותר מידי על זה שאתה צריך להיפטר מהמחשבות שלך זה לא יעזור זה עוד יותר יכנס לך לתודעה....
אתה צריך להבין מהו מקור הבעיה -שזה מושך אותך. ולכן אתה צריך לטפל בזה.
תיכנס לאתר "חברים מקשיבים" יש שם כל מיני מאמרים וסיפורים ותראה שהמקרה שלך קרה גם לאנשים אחרים, והם קיבלו עזרה מהצוות שבאתר ויש גם תשובות שהאתר פרסם בנושא הזה.(איך מתמודים אם בעיות כאלה ואחרות).
מקווה שעזרתי.
שה' ימחל לו...=]צביה:]
אתה כזה חמודי!אנונימי (פותח)
אח שלי יהודי צדיק! דבר ראשון זה שאתה מיטחרט זה כבר אומר שאתה באמת מיצטער!
לי היתה בעיה (לא משנה מה..) וכל פעם שזה צץ לי לראוש היתי חושבת על משו אחר. בהתחלה לא הצלחתי שלא לחשוב על הבעיה ואח"כ קיבלתי כוחות מי אבא שלי -הקב"ה! ולאט לאט היתגברתי.

אז נשמה טהור זה סוג של ניסיון וניסיונות מקבל מי שיכול לעמוד בהם אז בהצלחה ותיזכור שה' אוהב אותך! וגמאני כי אתה אחשלי. תמיד כאן להקשיב..
אני מצטרפת לכולם..מישהי!!!!
בס"ד
מקווה שהקב"ה ייתן לך כוחות..
לקרוא המון תהילים,יסכלוש2
בס"ד
להתפלל לקב"ה שישכיח ממך אתזה,
וכל פעם שזה בא לראש להעיף ת'מחשבות האלה משם..
תנסה כל הזמן לחשוב מחשבות חיוביות..

ותזכור תמיד לא להתקרב לאף אתר שיכולים להיות בו קישורים לדברים לא טובים..

ותדע שזה עובר עם הזמן בעז"ה יתברך..

יישר כח על האומץ לכתוב פה את זה!!
אוך...חמוד...אל תיתן לזה לקלקל את הנשמה הטהורה שלךמתוקה שכזאת
תמיד שזה עולה תדמיין סידור מול הפנים...-מה כתוב בסידור??-תחליט כל פעם קטע אחר......
לנער ת'ראש.פלספנית
בס"ד
רציני. ותגיד תודה שזה רק חבר שלך. אצלי זה היה אני.
אבל, כל פ'ם שהתמונות באו- ניעור ראש.
היתה לי תקופה לא קלה, בכלל לא.
התמונות שעולות, שירי תועבה שמתנגנים.
כשבאה תמונה- מנערים ת'ראש, מעלים תמונה אחרת, יפה, של אנשים מתפללים בכותל, ובית המקדש בנוי... כששיר מתנגן- מנערים תראש, מחפשים ת'שיר הכי משמח ודתי שיש, ומתחילים "לנגן" אותו בראש.
אמרו לי פ'ם שלנער ת'ראש לא מספיק, לא עוזר.
זה עוזר ועוד איך.
ב"הצלחה, ואשרייך שזה באמת מפריע לך. זה נורא.
|משתתף|
שבנות לא יגיבו על השרשור הזה. בשביל מה?אני..
אני אתן לבנים לעזור לך אבל רק שתדע-דינמיתאחרונה
אני מעריכה אותך מאוד!
אם הדבר מפריע לך סימן שנשארת עם תמימות טהורה.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך