שלום, אני חדשה פה.
אני חייבת שתעזרו לי!
יש לי בעיה ממש גדולה.
אני לא מצליחה למצוא שום דבר טוב בחיים שלי. כולם שונאים אותי. כלום לא הולך לי. כולם כל היום יורדים עלי.
אח שלי נהרג בפיגוע וכל המשפחה שלי צינית כמו לא יודעת מה ואני לא יכולה להסתדר עם זה.
ההורים שלי שונאים אותי. אפחד לא מאמין בי וגם אני הפסקתי להאמין בעצמי וגם בהשם. כל המשפחה שלי לא עוזרת לי לצאת מזה, אחים שלי הקטנים מפונקים והגדולים שונאים אותי והם כל היום עסוקים בעצמם.
אני חייבת שיעזרו לי!!! אני לא יודעת איך, אבל אני מרגישה שאני לא יכולה לעמוד בזה יותר!!!!!!!!!!!! אני ימות בסוף אם אני לא יתאבד לפני זה! בבקשה תעזרו לי!! כבר אין לי כח!! נגמר לי כבר אפילו לבכות!! אין לי יותר דמעות. אני מרגישה כל כך בודדה כי כל המשפחה שלי ממש ממש צינית!! ואין לי עם מי לדבר עם זה!! והפסיכולוגית של הבית ספר באה לדבר איתי ועשיתי הצגה , כמו שאני עושה תמיד, כאילו הכול בסדר, ואמרתי לה שאני לא רוצה את השיחות האלה. אבל זה רק בגלל שאני מתביישת!!!! ועכשיו אני הרסתי לעצמי גם את האפשרות הזאת כי אני מתביישת לבוא אליה עכשיו.
נמאס לי כל החיים שלי הם הצגה!!! אני כבר מחללת שבת אפילו בלי שזה יפריע לי. בהתחלה זה היה מעביר בי רטט מוזר עכשיו אפילו זה לא!!! אני הפסקתי להתפלל ואני שונאת את כל העולם. החברה היחידה שהיתה לי רבה איתי.
אתם חייבים לעזור לי!!