לממה אניי אווהבת להיוות בדיייכאאוון ?
לממה אניי אווהבת להיוות בדיייכאאוון ?
אני מכירה את זה...לפעמים אנחנו אוהבים להיות בדיכאון..זה סוג של בועה שנכנסים אליה..ומרגישים כ"כ בדיכאון!
וכל דבר פיתאום נכנס לבועה הזאת...אפילו דברים לא קשורים..ואז עוד יותר אנחנו ממשיכים..וזה יכול להימשך המון זמן...ו..חבל!!
כי אם נעצור שניה..(אפילו שאנחנו אוהבים אתזה...
) ונסתכל על החיים שלנו..איזה חיים יפים!!!אנחנו אוכלים,מדברים,הולכים,קמים בבוקר!! למה להיות בדיכאון בכלל???
בד"כ בגיל ההתבגרות יש את הקטע הזה...אז..פשוט צריך לצאת..להתמודד..
השאלה למה את מגיעה לדיכאון? סתם?מישהו מעיר לך על ההתנהגות שלך וזה מעצבן ואז מביא לדיכאון?(מכירה מקרה כזה-לא סתם כתבתי..) כיאלו,את צכה לצאת רגע מהבועה..ולחשוב למה? למה אני ככה? להתחיל לחשוב על דברים טובים..ותראי שאת אוהבת את החיים פי אלף מאשר להיות בדיכאון...
אז שיהיה בהצלחה!!
אם צכה משו..אני באישי...
פתאום אני מרגישה מוזרה D:
יאללה צאו מהדיכי- יש עוד את כל החיים לפניכים- אין יאוש בעולם!, רבי נחמן אומר: אסור להתיאש- רק לשמוח יש !
הרגשה בלתי מוכרת בעליל - והלוואי שככה זה ימשך [=
בהצלחה
אינמלעשות (נראלי....;) זה פשוט עובר מתישהוא......
אם את אוהבת להיות בדיכאון אז כנראה את גם נהנית ממנו באיזה שהיא צורה...ולכן---זה לא דיכאון!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים