עזר מציון זאת עמותה שמטרתה לעזור למשפחות שנקלעו לקשיים בעקבות מצב בריאותי של אחד מהמשפחה- הורה/ ילד.
אני מתנדבת כחונכת של ילדה ממשפחה שהאבא נפגע לפני מספר שנים פגיעת ראש קשה, והמשפחה מתפוררת.
בזמן האחרון נהיה יותר קשה בבית עם האבא וזה.. והאמא היא ה-כל לילדים הקטנים של המשפחה.. [יש גם ילדים גדולים, אבל הם לא ממש בבית וזה...]
מחפשים מתנדבים לקיץ להיות חונכים של ילדים.. לפרטים וכו'-- דברו איתי 
_____________________________-____
ועכשיו לדבר שהכי היה חשוב לי להגיד לכם-
אתמול הייתה בר מצווה לבן של המשפחה הזאת שאני מתנדבת אצלה.. הוא כתב ושר שיר לאמא שלו. כולנו עמדנו עם דמעות.. זה היה משו בסגנון "אם לא היית פה, גם אני לא הייתי, אני אוהב אותך, מה הייתי עושה בלעדייך".. תמים, פשוט, מרגש.
והמסקנה שלי מכל האירוע המטורף הזה-
באמת, צריך להגיד תודה לה' על כל רגע ורגע שיש לנו עם המשפחה שלנו. אני בטוחה שלרובנו פה, אם לא לכולנו, יש משפחות מדהימות ב"ה. רק צריך לראות איפה, ואיך, וכמה..
חוצמזה, לכולנו יש כוח מטורף בידיים לעזור ולתרום למי שרק צריך- בין אם זה מחוץ לבית- התנדבות בסניף, בעמותות כאלה ואחרות, ובין אם זה בבית- אמא מבקשת ממני לגהץ? תגהץ. לשטוף כלים? תשטוף. לרוץ עם האחות לספרית לסדר משו? תרוצי.
תשאל את אמא/אבא מה הם רוצים שתעשה. הם מחכים שתשאל את זה!!!
זהו. כאן תמה חפירתי
אני אשמח אם תקראו לפחות ת'קטע השלישי...