שמחה.איפה היא?!אנונימי (פותח)

איך משיגים אותה?! איפה היא?!מבולבל

עד לפני איזה חודש- חודשיים הייתי עצובה בפנים וניסיתי להראות כאילו אני שמחה ואז אמרתי " מה הקטע?! למה לעשות הצגות?!" ככה לאט לאט שקעתי בזה. ונמאס לי ! עכשיו אני עצובה גם מבחוץ. וכל הזמן באים שואלים " מה קרה?" גם אם אני לא בוכה. סתם ניראת בלי מצברוח. זה בגלל המשפחה. בעיות בטיפול .וזה משפיע לי גם על איך שאני באולפנא. כל הזמן עצובה. בחודשיים האחרונים אני כבר כל הזמן חושבת על זה ולא מצליחה להתנתק. איך עושים את זה?! אני רוצה לשמוח באמת! אני כל הזמן מסתכלת רק על הרע.ונמאס לי כבר!
 אז איך משיגים שמחה אמיתית?!!?לאן היא נעלמה??!?

מרגישה בדיוק כמוך... כולם אומרים לי:"די הדר תפסיקיהדר!ש=)

."

יאלה תצאי מזה כבר..

אני גם ישמח לראיונות לשמחה

תן חיוך הכל לטובה!!!! תיפ

תאמינו שהכל מה' והכל לטובה ותסתכלו על הדברים הטובים בחיים שלכם, ואני בטוחה שיש לכן.. קורץ

מצטרף לתיפokey
שלוםאנונימי (פותח)אחרונה

בס"ד

שאלה ממש טובה.

דבר ראשון, כך מתחילים לא מעמידים פנים ששמחים כשלא, זה מונע את הדרך לשמחה אמיתית.

שמחה באה כשהאדם משתלם, (נכון זה גבוה אבל יש לחשוב על כך...) כלומר כשהאדם רואה שהוא התקדם, או לפחות רואה שיש לו דרך לצאת, הרבה פעמים מורגשת חוסר שמחה כי האדם מרגיש שהוא תקוע, במחשבה הוא לא רואה דרך להתקדם קדימה. למשל האדם למשל מרגיש שהוא מנסה להשיג הרגשה טובה דרך הדברים הלא נכונים, הוא עושה דברים כמו שאמורים לעשות ועדיין הוא מרגיש שהוא לא התקדם, וכשהוא מרגיש שנגמרות האופציות- הוא מתחיל לשקוע. ואז הוא כבר לא מכיר את עצמו, כלומר- הוא לא מי שהוא היה רוצה להיות ואין לו שמץ איך להתקדם לכיוון הדמות שהוא כן היה רוצה...

מה לעשות בדיוק זה ממש אינדבדואלי, כלומר, ככל שננסה להיות יותר ספציפיים זה תלוי במקום של כל אדם, אבל אפשר להגיד כמה עקרונות כלליים, שאולי יועילו למצוא את הדרך... בסיעתא דשמיא.

1. להקשיב לרגשות, כלומר- את יודעת מראש איזה דברים עושים לך טוב, אפילו דברים שאת חושבת שאולי יפתרו את הבעיה ומרגישה פספוס כשהם נגמרים. או למשל סביבה שעושה לך לא טוב, היי נאמנה לעולם הפנימי, הוא חצי מצפן, יש לכבדו. נכון, לא תמיד אפשר להימנע מסביבה וכו'- אבל לדעת מה הכיוון, את מה שאת צריכה לעשות- וכשמתאפשר- אז גם יהיה אפשר לעשות.

2. לנסות למקד בעיות, ולהתסכל מחדש עליהם, מה מעורר את תחושת העצב, לפעמים אנחנו נתנו בעבר פתרונות לבעיות מסויומות, וכשהם עולות שוב אנחנו נותנים את אותם פתרונות, במקום זה, כשעולה בעיה- חשיבה מחודשת עוזרת, איזה עוד אפשרויות לפתרון יש.

3. תחשבי, במה היית רוצה להתקדם, תמיד יש דברים שאנחנו צריכים לעשות, ולא כ"כ מרגישים שזה מה שאנחנו אמורים לעשות... ומנגד יש דברים שהיינו רוצים לעשות, שאנחנו מדמיינים את עצמנו שם, עושים דברים אחרת, מטפחים כשרונות. נסי ליצור לעצמך יותר זמן השקעה בדברים האלו, שאת תמיד רוצה, ואף פעם לא מספיקה.

לעיתים צריכים(או יותר נכון מוכרחים) לשקוע... אבל לפעמים זה רק מאבד את המומנט, לעיתים זה גם בדיוק הרגע, שיש לי כ"כ מאיסה במצב, רוח חדשה שבאמת רוצה שהכל יהיה אחרת, ואני מחליט- שאני עושה שינוי. כל עוד אני יכול לעבור לסדר היום- אני לא מעיף את הבעיה למאוחרי הגב, אני חושב מה אני עושה כדי לפתור אותה.(אני יכול להחליט שאני יחשוב על זה יותר מאוחר ולא באותו רגע כדי לא לאבד משהו חשוב שאני עוסק בו באותו רגע- אבל אני לא מתעלם, ובטח שאני לא משלים עם מצב שאני יודע איך לפתור, או לא נתתי דעתי איך לפתור אותו)

הדברים ארוכים, אבל יצאתי מנקודות הנחה שאם זה יהיה בכיוון... ימשיכו לקרוא- ככה זה תמיד, מה שחשוב בלב, מקבל יותר מניות.. לא משנה מה הפה אומר.

בהצלחה רבה!

בגבורה- כשמגיעים לסוף, סוף כל תהליך שעוברים, מסתכלים אחורה וטופחים על השכם, לבד, לעצמי, כי הפרויקט שלי, שאני נותן לו את כל חיי, זה אני, חיי. והפרוייקט הזה, לעולם מתקדם.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך